stamsaasfritid7stamsaasfritid1stamsaasfritid2stamsaasfritid6stamsaasfritid5stamsaasfritid4stamsaasfritid3stamsaasfritid8stamsaasfritid9stamsaasfritid10

Har du hørt om den mest kreative bobilforhandleren i Norge?

Stamsaas Fritid har en visjon om å skape ekte bobilglede, med kurs, foredrag, podkaster, eventer og egen YouTube-kanal. Nå videreføres suksesskonseptet med en splitter ny caravansatsing som åpner dørene 1. september.

Alle som har blitt bitt av bobilbasillen kan relatere til friheten, lidenskapen og bobilgleden som bobillivet gir. Stamsaas Fritid i Sarpsborg, er en bobilforretning helt utenom det vanlige, der lidenskap for bobiler og ekte bobilglede skaper et bobilfellesskap man ikke har sett maken til før. Der er podkaster, kurs, foredrag, eventer og informative YouTube-videoer, en selvfølgelig del av den daglige driften.


– Vi prøver å ha ulike kurs gjennom hele året. Vi har blant annet hatt «damenes aften» og «julegrøt for bobilnisser». Selv om det har vært litt stille de siste to årene, blir det mer av arrangementer som dette, nå som vi alle kan treffes igjen, smiler Camilla Hole Erichsen, daglig leder i Stamsaas Fritid.Bobil-opplæring på YouTube
Stamsaas Fritid har også en del tekniske kurs og opplæring av produkter. Alt som er nytt for den ferske bobilkjøperen kan man lære seg, enten her eller via opplæringsvideoene de legger ut på sin egen YouTube-kanal.


– Kundene kan få lære mer og få fordypende informasjon om alt, fra TV, internett, varmesystemer og batteriløsninger i bobil. Av og til bruker vi eksterne foredragsholdere og tar inn eksperter på området som kommer hit og prater, men mange ganger bruker vi oss selv, forteller Camilla.


De har ofte bobilklubber på besøk, og nylig fikk Stamsaas Fritid gleden av å få besøk av den lokale bobilklubben «Norsk bobil- og caravanklubb Askim», som forklarte mer om trådløse løsninger i forhold til TV-streaming gjennom en forsterket sender på bilen.– Vi bruker også sosiale medier en god del for å gi opplæring og dele vår kunnskap videre. YouTube-kanalen vår inneholder kurs, filmer og overlevering av biler, og du kan få opplæring av hele produktet eller bare enkeltkomponenter i bilen, forklarer Camilla entusiastisk.


Den uvanlige bobilforretningen i Sarpsborg har til og med sin egen podkast, som heter «bobilglede og frihet på hjul», og Camilla forteller engasjert om en helt ny og superkreativ idé som inkluderer en stor buss med mange muligheter.


«Bobilbussen»
– Vi prøver å finne på noe kreativt og annerledes som ikke har vært gjort før, men som skal gi mening i en bobilverden. Vårt nyeste stunt er at vi nettopp har kjøpt en stor buss på 49 seter som vi enten kommer til å kalle for «bobilbussen», eller bare «gleden», røper Camilla.


Den nye bussen skal de ansatte få gleden av å innvie først, før «bobilbussen» går videre til gratis utleie av fotballag og lignende.


– Vi prøver å relatere det til det vi gjør, slik at det blir en markeds- og kundeverdi. Når vi føler at vi gjør ting som har verdi for kunden, så har det verdi for oss. Vi tror at bussen er noe som gjør at man skal huske Stamsaas, så når hockeylaget skal på tur kan vi stille med gratis buss, smiler Camilla.


Betalingen for bussutleie skal altså skje i form av reklame for Stamsaas Fritid, og de som er interessert i å leie «bobilbussen» står fritt til å komme med ideer.


Satser stort på campingvogner i eget selskap 
Nå står Stamsaas Fritid overfor en svært spennende tid. Den 1. september starter de nemlig med campingvogn-salg under navnet Stamsaas Caravan, litt lengre opp i feltet.– Visjonen vår med Stamsaas Fritid, er bobilglede. Med Stamsaas Caravan, blir det campingglede! Vi skal samarbeide tett og vi har fått agenturet på Hobby og Fendt; to av de mest anerkjente vognmerkene i Norge, avslører Camilla, som lover like mye kreativitet og campingvognglede hos det nye caravansenteret som bobilforretningen.


Stamsaas Fritid startet med bobiler først i 2001, men har aner som går hele 102 år tilbake i tid. Johan Stamsaas Automobilforretning, het den gang. Camillas farfar, Karl Wilhelm Erichsen, kjøpte seg etter hvert inn i selskapet og ble eneeier, men det gikk noen år før familiebedriften ble en rendyrket bobilforretning, i 2006.


I dag består Stamsaas Fritid av 29 ansatte, som alle jobber hardt for å ta godt vare på sine kunder - og ikke minst overraske dem med en smittende bobilglede!


– Det skal være en trygghet at du kan få alt på ett sted slik at du slipper å forholde deg til mange aktører. Vi har hele pakken: vi kan skru skadde biler, ta de store, tunge fuktjobbene, og har du kollidert kan vi lappe bobilen sammen igjen. Vi kan også bygge om og tilpasse, skifte ruter, legge opp strøm og trekke nye vannledninger, oppsummerer Camilla om de mange tjenestene bobilkundene til Stamsaas Fritid kan glede seg over.Les mer...

2022-05-20 11.15

Shyer3

Øker sikkerhetsnivået med uproblematiske IT-tjenester

Artikkel Med en personlig vri på tradisjonelle IT-tjenester, skiller IT-leverandøren Shyer seg ut ved å tilby en effektiv brukeropplevelse – med IT-løsninger som ikke bare løser umiddelbare utfordringer for sine...
sympa2

Helhetlig HR-system forenkler hverdagen til HR-avdelingen

Artikkel Med en samlet oversikt over sine ansatte, får både bedriftsledelse og HR en helt ny arbeidshverdag med det digitale HR-systemet til Sympa. – Det hjelper hele bedriften til å ta avgjørelser basert på...
Til hjemmesiden

  Kontaktinformasjon

  hellofresh

  Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

  For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

  93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

  Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

  Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

  vidaxl

  Fem måter å nyte mer tid utendørs

  Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

  Arkiv