murerfirmakjellsyversen11murerfirmakjellsyversen1murerfirmakjellsyversen2murerfirmakjellsyversen3murerfirmakjellsyversen7murerfirmakjellsyversen6murerfirmakjellsyversen5murerfirmakjellsyversen4murerfirmakjellsyversen8murerfirmakjellsyversen9murerfirmakjellsyversen10

Har du hørt om peisen som kan styres med en app?

Murerfirma Kjell Syversen i Brumunddal, er med i Ildstedet-kjeden, og tar seg av salg og montering av ildsteder – og piperehabilitering dersom det trengs. Nå presenterer Ildstedet Brumunddal helt nye peiser, som man faktisk kan styre med en app! – Det blir veldig spennende, og jeg ble veldig imponert over disse peisene, sier butikksjef Jannicke Walle.

Murerfirma Kjell Syversen er et eget firma, som driver peisbutikken Ildstedet Brumunddal. Og murerfirmaet og peisbutikken kompletterer hverandre godt: murerfirmaet driver med rehabilitering av piper samt muring og puss av vegger, mens butikken selger både frittstående ildsteder og peisinnsatser fra de kjente merkene Jøtul, Scan og ILD. Fra høsten selger man også ildsteder fra Norsk Kleber.Populært med peis
Butikksjef Jannicke Walle, forteller at de økte strømprisene har gjort folk enda mer peislystne, og stadig flere ser på ildsteder som et dekorativt element i hjemmet.


– Folk er blitt veldig opptatt av å skaffe seg ildsted på grunn av de høye strømprisene. Både her og hos Jøtul har det vært en stor etterspørsel av ildsteder. Noen typer modeller selges det mer av, og kunden er ikke alltid så opptatt av pris. Vi selger mange av de dyreste ildstedene også, så det er egentlig utseende og design som er viktigst for folk, nå siden det blir et slags møbel i stua, forteller Jannicke om trenden.Hun legger til at det også er stadig flere som ser verdien i å bytte ut den gamle ovnen eller innsatsen med et nytt ildsted, for å spare ved og øke varmekapasiteten. Nå går det også mot lansering av helt nye og revolusjonerende ildsteder i Ildstedet-kjeden; såkalte biopeiser.


– Biopeisene fra Planika, er fra et polsk firma som har spesialisert seg på biopeiser. Det er altså peiser som bruker biobrensel, og som hverken bruker parafin eller bensin. Da kan man enten lage en innsats, eller ha en frittstående ovn som man på noen modeller kan fyre opp ved hjelp av en app, der man blant annet kan justere flammene, opplyser Jannicke.Produsenten av biopeisene har fokusert mye på at det skal være et lekkert, trygt og sikkert alternativ til vanlige ildsteder. Det er ingen brannfare involvert dersom uhellet skulle være ute og den frittstående peisen velter, siden den ikke lekker ut noe brensel.


– Det blir veldig spennende, og jeg ble veldig imponert over disse peisene. De er ikke bare til pynt, men varmer faktisk veldig bra! Dette er et godt alternativ til hus og leiligheter som ikke har pipe, understreker Jannicke.


Mange piperehabiliteringsoppdrag
For Murerfirma Kjell Syversen, går det derimot mest i piperehabiliteringsoppdrag – enten på vegne av Brann og feievesen som har gjort tilsyn, eller i forbindelse med montering av nytt ildsted. I snitt blir det ofte to piperehabiliteringsoppdrag i uka for det lille firmaet i Brumunddal.– Det hender ofte at montørene våre ser at det er feil inni pipa, og det ser man ikke før man har tatt ut det gamle ildstedet og skal montere et nytt. Da ender det ofte opp med rehabilitering, forteller Jannicke.


Daglig leder Kjell Syversen, bekrefter Jannickes uttalelse, og utdyper at det er svært brannfarlig å installere et nytt ildsted dersom pipas tilstand er dårlig.– Da varsler vi kunden om at her kan vi ikke montere. Skaden på pipa blir jo oppdaget når vi bytter ildstedet og går inn i pipa. Da ser vi veldig ofte at hele pipa er krasjet med mye sprekker, og da kan vi ikke montere en ny ovn på den pipa. Det har vi ikke lov til heller siden det er brannfarlig, understreker Kjell.


Gode på avfallshåndtering 
Ildstedet Brumunddal har et stort fokus på miljø, og streber etter å være så miljøvennlig som en peisbutikk kan være. De tilbyr seg nemlig å ta med kundens gamle ildsted når de monterer nytt, og leverer det på riktig avfallssted.


– Vi er veldig gode på avfallshåndtering! Det må vi være, for vi jobber stort sett for borettslag, og da tvinges det på en måte frem. Per dags dato er det gode rutiner på det, sier Kjell.


Ildstedet Brumunddal har gleden av å ha mange tilreisende kunder fra Oslo-området, og det er mange som setter pris på å handle hos et lokalt firma med et godt rykte.Selv stortrives Jannicke i jobben og elsker den daglige kontakten med kundene.


– Det aller viktigste er kundeoppfølging. Og hvis en kunde har en dårlig dag, så forsøker vi å gjøre det vi kan for at kunden skal få en litt bedre dag, smiler den blide butikksjefen.


Les mer...

2022-08-08 09.30

bildetilartikkel1

Veien til drømmekarrieren

Artikkel Naviger jungelen av muligheter med en karriereprøve.
anleggsgartnerost2

Engasjert og erfarent anleggsgartnerfirma skaper imponerende utemiljøer

Artikkel Anleggsgartner Øst AS, har en lang kunnskap og bred ekspertise i anleggsgartnerfaget, med mangfoldige tjenester som strekker seg fra private hager til imponerende prosjekter innenfor offentlige områder.
Til hjemmesiden

  Kontaktinformasjon

  • MURERFIRMA KJELL SYVERSEN AS – ILDSTEDET BRUMUNDDAL
  • Epost
  • Hjemmeside
  • Facebook
  • Telefon:
   90 23 28 14
  • Adresse:
   Furnesvegen 16, 2380 BRUMUNDDAL
  hellofresh

  Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

  For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

  vidaxl

  Fem måter å nyte mer tid utendørs

  Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

  sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

  Digitale møter: Tips for nybegynnere

  Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

  Arkiv