183026viksetra2183026viksetra3183026viksetra4

Korteste veien til hytta fra Oslo

Liker du tanken på å kjøre halvannen time hjemmefra og være på hytta? Vikerfjell er Oslos nærmeste høyfjell, og her kan du få bygget drømmehytta raskt og enkelt.

Høystandard-tomtene fra 1,5 til 3 mål med åpen utsikt og 10 mil med skiløyper og fiske- og badevann. Nei, du må faktisk ikke til Beitostølen eller Hemsedal for å finne ditt eget lille høyfjellsparadis. Vikerfjell ligger knappe halvannen time fra Oslo, og 45 minutter fra Hønefoss, og gir fantastiske naturopplevelser hele året. Dette er noe Paal Anders Strande fra Tosseviksetra AS og Pål Krogstad fra Eventyrhytter AS har skjønt. Sammen tilbyr de hyttetomter i Tosseviksetra hyttefelt og bygger din eventyr- eller tradisjonshytte helt etter dine ønsker.

Eventyrhytter AS har fabrikk i Åmot i Modum, og hyttene er norskproduserte og kortreiste.

– Eventyrhytter har en del utskjæringer som passer fint på Vikerfjell, og Tradisjonshytta er mer stilren med stavramme. Begge hyttestilene er produserte i Norge, og er solide tilpasset norske forhold, sier Krogstad.


Han forteller at om de ikke har en ferdighytte som passer kunden, så både tegner og produserer de tilpasset hver enkeltes behov.

– Her oppe finner vi tomter sammen på Tosseviksetra og så tilpasser vi og bygger en hytte etter kundens ønske. Vi hjelper kunden gjennom hele prosjektet, også ved å planlegge beliggenheten. Det er ikke bare ferdighytter som spretter opp, her får de en egendesignet hytte.

Strande driver med salget av tomtene, men også med grunnarbeidet på hyttetomtene.

– Tomtene er fra 1,5 til 3 mål og er i en prisklasse fra 600.000 til én million. Hyttene har en utbygningsgrad fra 120 til 225 kvadratmeter, og det er en kiosk og varmestue tilknyttet alle tomtene.



Både Strande og Krogstad legger vekt på friheten man får på Vikerfjell i forhold til de andre omliggende hyttefjellene.

– Her er det alle fasiliteter med turområder for sommer og vinter med 10 mil skiløyper og over 40 fiskevann i området. Der man også kan bade. På Vikerfjell er det ikke så trangt som det kanskje er på Hemsedal eller Beitostølen, her har du luft rundt deg og det er åpent og fint med en fantastisk utsikt, sier Krogstad.


Hundespann er også en populær aktivitet i område, med egne løyper for hundekjøring.

Gutta i Tosseviksetra AS og Eventyrhytter AS tar seg av byggesøknaden i hytteprosessen, og om alt er klargjort kan den være ferdig på under 14 dager forteller Strande.

– Om du er glad i hyttelivet og liker stillhet så er dette plassen for deg, smiler han.

Les mer...

2018-05-29 13.00

ttbygg3

Derfor bør du unne deg en snekker

Artikkel Totalentreprenøren T&T Bygg AS, tilbyr et bredt spekter av oppussingstjenester for bolig og næring i Vestfold.
preftek4

Konkurransedyktig prefabrikkeringsaktør leverer effektive løsninger til offentlige bygg

Artikkel Preftek AS, er Norges ledende leverandør av prefabrikkerte løsninger for energisentraler og rørtekniske rom – skreddersydde løsninger og produkter av høy kvalitet for kunder med ulike behov. – Det er...

    Kontaktinformasjon

    93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

    Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

    Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

    sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

    Digitale møter: Tips for nybegynnere

    Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

    article1

    Beste stedene å campe i Norge

    Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

    Arkiv