172004s172004f172004172004dd172004pod172004iuhp

Her kan kan du ringe og bestille din favorittkake!

Westre Bakeri i Ørsta tilbyr kundane å ringe å bestille sin favorittkake. Både private og bedrifter kan ringe, sende e-post eller stikke innom eit av utsala for å bestille kake. Kvifor ikkje gi Westre oppdraget med å lage din neste kake, med logo, bilder og tekst.

– Kunden kan hente kaka på bakeriet på Rystelandet, eller hos ein av butikkane i Ørsta eller Volda. Tilbodet er allereie populært, men vi tek gjerne imot nye bestillingar. Det er alltid ein grunn å feire med kake, smiler Annette Westre Hjellen til Det Norske Bransjemagasinet. Ho er dagleg leiar og konditor for den rutinerte og populære bakaren.


Westre Bakeri vart etablert 1964 og held til i eigne lokale på Rystelandet industriområde i Ørsta på Sunnmøre. Nyleg markerte dei at verksemda hadde vore 30 år på Rystelandet. Før det held bedrifta til på Vartdal. Det er Annette og ektemannen Arnt Egil Hjellen som driv bakeriet. Sonen deira jobbar som bakar. Mor og far til Annette, Oddlaug og Eldar, hjelper også til med å drive familiebedrifta vidare.


172004pølo


Din lokale bakar

Westre Bakeri er først og fremst bakeriet for Ørsta og Volda. I begge bygdebyane har bakeriet butikkar. I Ålesund, på Amfi Moa, finn du også Westre med sitt bugnande utval av koditor- og bakarvarer..


– Om det er bilder, logo eller lang tekst så set vi stor pris på å få tilsendt bestillinga på e-post. Då kan ein også scanne bilder som ein vil ha på kaka. Vi er inne på nettverket fleire gongar per dag, så vi registrerer bestillinga raskt, seier Annette.


I dag får bakaren mange bestillingar på kaker til bursdagsfeiringar, jubileum og andre samankomstar.


– Vi får også ein del kakebestillingar frå private og bedrifter som vil takke nokon. Gjerne for ein teneste eller oppleving. Då blir også mottakaren ekstra glad for å bli overraska med ei flott og spesiell kake, seier Annette, som fortel at alle utsal også har vanlige kaker til sals.   


172004


Produkta er bygd på gode råvarer, yrkesstoltheit og tradisjon.


– Vi vil at produkta skal vere slik dei var før. Med andre ord, dei tradisjonsrike populære produkta som Westre halvfint, svissrull med mykje egg - etter farfar si oppskrift. Dette gjeld også til jul, som julemanna laga med surmjølk, sirupsnippa med mandel på og av kokt deig, er berre nokre eksempel på bedrifta sine tradisjonsprodukt, seier ho.


Jubileum

Bakeriet feira 14. september 30-årsjubileum. Annette har vore med nesten heile vegen i familieverksemda. Ho er utdanna konditormeister, og er full av lovord om dei flinke konditorane ho har med seg i produksjonen.


– Vi har vore her lenge, og vil gjerne vere her lenger. Såleis er det veldig kjekt at både bedrifter og private bruker oss. Vi er svært glade for mange gode og trufaste kundar. Likevel håper vi at vi kan nå ut til fleire, som gjerne ikkje kjenner til alt vi har å by på, seier den engasjerte daglege leiaren.


172004s


Ho er stolt av sine tilsette og av dei produkta Westre leverer. Dette gjeld både kaker og tradisjonelle bakarvarer som dei leverer.


– Vi leverer kvalitetsvarer og nisjeprodukt kvar einaste dag. Alt som blir levert frå oss er handlaga, gjerne med gode og tradisjonelle oppskrifter. Oppskrifter som naturlegvis er hemmelige, smiler Annette lurt. Det er tydeleg at verksemda er krystallklar på god tradisjonsmat.


– Vi oppmodar både gamle og nye kundar om å ringe inn å bestille kake med oss. Vi har fleire storleikar og variantar med tanke på form og innhald, både til kvardag og fest. Vi har også kaker til ulike prisklasser ut frå kva kunden vil ha, opplyser Annette Westre Hjellen.

Les mer...

2017-11-24 17.00

birgernhaugfollo3

Godt rustet for 2023 med flere spennende bilnyheter

Artikkel Birger N Haug Follo i Ski, går et trygt og stabilt år i møte med elbiler i et prissegment som mange har råd til.
promont2

Totalentreprenør på butikketableringer

Artikkel Vi har besøkt Promont Byggmontering og lot oss imponere av hvordan de bistår Retail bransjen med etablering av butikker, Norge rundt.

    Kontaktinformasjon

    • Westre Bakeri AS
    • E-post
    • Telefon:
      70 04 83 60
    • Adresse:
      Industriveien 12, 6150 Ørsta
    sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

    Digitale møter: Tips for nybegynnere

    Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

    vidaxl

    Fem måter å nyte mer tid utendørs

    Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

    national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

    Å jobbe som vikar

    Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

    Arkiv