173022 NF1

NordicFeel - ledende i Norden innen skjønnhet

NordicFeel er en leder på det nordiske markedet for skjønnhetsprodukter på nettet. På den inspirerende hjemmesiden kan du velge mellom tusenvis av forskjellige produkter fra hele verden. Produktene er nøye utvalgt for å møte kundenes ulike ønsker og behov.

Det er vanskelig å tro at NordicFeel startet som et enmannsforetak for bare snaut ti år siden. Da som en av Sveriges første butikker for e-handel innen skjønnhet. Til tross for et  hardt konkurranseutsatt marked har NordicFeel siden den gang vokst i en nærmest eksploderende takt.


– I dag har vi et varelager bestående av 16 500 produkter innen kategoriene hår, hud, make-up og parfyme, sier administrerende direktør Tobias Matsson.


Et sortiment som konstant vokser. Felles for de fleste av varene er at det er vanskelig og noen ganger umulig å finne de i den tradisjonelle handelen.


– Utvalget vårt kommer fra både de største internasjonale mote- og skjønnhetshusene og fra små håndverkprodusenter av økologiske produkter, forteller Tobias. 


For å garantere raske og sikre leveranser har de utviklet ett av Sveriges beste logistikksystem for e-handel. På NordicFeels lager jobber et dedikert team som sørger for at hver eneste kunde blir hundre prosent fornøyd med kjøpet sitt.


Av det store lageret på flere tusen kvadratmeter består kun én kvadratmeter av returnerte produkter. Tobias mener at disse produktene ikke nødvendigvis er returer, men varer som kundene av ulike grunner ikke har hentet ut.  


NordicFeel leverer til kunder i hele Norge samt Norden. Mange kunder kommer tilbake, og andelen konsumenter fra hele Norden øker. At antallet fornøyde kunder er så høyt, kan ifølge Tobias forklares med firmaets store interesse innen skjønnhet, nøyaktighet og dyktig personell.


– Personalet er den viktigste nøkkelen til vår fremgang, betoner han.

NordicFeels eneste fysiske butikk finnes i Växjö i Sverige. Her jobber et dedikert team bestående av hudpleieterapeuter, frisører og stylister.


– Butikken er veldig populær, og den er én av mange faktorer som gjør at NordicFeel ikke bare beholder, men også styrker den fremgangsrike posisjonen vi har på markedet.  

Ytterligere fremgangsfaktorer er den entreprenør- og ambisjonånden som har preget NordicFeel siden oppstarten. De er kjent for å ha introdusert et par av verdens største varemerker på det svenske markedet, og de har alltid hatt blikket rettet fremover.  


- Er man nysgjerrig på å prøve noe nytt er det NordicFeel man skal henvende seg til, avslutter Tobias.

Les mer...

2017-08-16 11.40

safeline4

Smart teknologi gjør dette til framtidens heis

Artikkel SafeLine har levert heisalarmsystemer siden 90-tallet, og er en stor aktør i Europa med over 350 000 installasjoner. Nå lanseres SafeLine LYRA – enheten som digitaliserer heistrafikken, forutser vedlikehold...
bilskadekvinesdal1

Profesjonell og rask bilskadehåndtering hos godkjent skadeverksted i Kvinesdal

Artikkel Bilskade Kvinesdal er utstyrt med moderne teknologi for å håndtere alle typer karosseri- og chassis-skader. For forsikringsselskaper utfører bilskadeverkstedet ulike reparasjoner og utskiftninger av bilglass,...

Kontaktinformasjon

hytte

Utnytt din gamle hyttes potensiale

Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

Å jobbe som vikar

Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

Arkiv