Har du hørt om Kvinesdals stolte byggmestere?

Det er mange om beinet i byggebransjen i Lister-regionen. Derfor er høy kvalitet på utført arbeid og god kundeservice helt avgjørende for å holde firmaet i gang.

Kvinesdal Mesterbygg AS har eksistert i snart 10 år, og hatt godt med oppdrag hele tiden. Flere bevis på at man driver et sunt firma trenger man egentlig ikke, tenker vi når vi møter daglig leder Johnny Røynestad for en prat.


– Responsen er god. Det viktigste er at kundene kommer tilbake og bruker oss flere ganger, og det er det flere som gjør. Vi satser på å ha god kvalitet på utført arbeid, forklarer Røynestad. Han driver firmaet sammen med kameraten Svein Rørvik, som begge innehar mesterbrev. Hvilket i seg selv er et kvalitetsstempel. I tillegg har vi ansatt tømrer Odd Inge Knabenes som har jobbet hos oss siden han var lærling.


181006d


Kvindølene utfører alt innen snekkerarbeid. De driver med husbygging, ombygging, påbygg, nybygg og rehabilitering. Også noe betongarbeid blir utført, får vi vite.


Unike på trykktesting.

– Vi utfører også kontroller av våtrom og trykktesting. I nye hus må det sjekkes at membraner på bad og våtrom er gode nok. Da må en annen enn den som har bygget huset komme inn for å sjekke, altså en uavhengig kontrollør. Det kommer stadig nye og enda strengere forskrifter på dette området, så det er viktig å følge med og å holde seg oppdatert.


Med trykktesting undersøker man hvor tett boligen er, og om den har noen lekkasjer. Ved hjelp av ei kalibrert vifte som er koblet til en datamaskin måles luftstrømmene som går inn og ut av boligen. Etter gjeldende forskrifter og spesifikasjoner skal dagens nybygg være tette. Da er det viktig med riktig ventilasjonsanlegg for å sikre rett inneklima i boligen. Anlegg må vedlikeholdes og filtre skiftes.


181006d


Derfor har de et tett og godt samarbeid med et lokalt blikkenslager-firma som utfører vedlikehold og service.


Nye leiligheter

De to innehaverne av Kvinesdal Mesterbygg AS driver også et eget eiendomsfirma sammen med Glenn Ivar Knabenes. Han står for tegnearbeidet. Ser gode løsninger, og tegner også etter kundens ønske. Så langt har de bygget 10 leiligheter på Åmot, og snart er de i gang med flere.  

– Ja, vi skal bygge et par leiligheter til, og har kjøpt tomter. I tillegg har vi et prosjekt med en tomannsbolig på Åmot. Den har flott sørvendt beliggenhet. Golvet er støpt ferdig, og byggingen fortsetter utover vinteren.


Kundens ønsker 

Røynestad forteller at mange av kundene har egne tomter. Da kan de tegne og komme med forslag til løsninger. De gjør sitt beste for å tilpasse kundens behov og kan hjelpe dem med hele byggeprosessen.


181006sda



I den sammenheng skryter han av Kvinesdal kommune som han sier er lette å samarbeide med når det gjelder behandling av søknader og papirer. Ellers gjelder det å henge med i en bransje som stadig er i endring.

– For å holde oss oppdatert på de siste byggeforskriftene må vi rett som det er tilbake på kursbenken.


Aldri arbeidsledige

– Vi prøver å være så gode som mulig på service. Hvis det skulle oppstå noen problemer, tar vi tak i dem snarest for å løse dem på best mulig måte. Vi skal gjøre ting skikkelig, og kunne være stolte av det vi leverer.


181006åpoad


– I enkelte tilfeller kan vi som lite firma være litt sårbare. Men vi er heldige å ha gode folk tilgjengelige som vi kan leie inn ved behov. Oppdragsmengden kan variere, men det har gått bra så langt. Vi er godt fornøyd med markedet og har hatt nok å gjøre helt siden oppstart. Vi har aldri vært arbeidsledige! Sier Røynestad med et smil.

Les mer...

2017-12-19 10.00

e2solutions1

Slik kan e-handelaktører spare opptil 40 prosent på sin frakt

Artikkel IT-selskapet Konsept-IT, står bak Shopify-partneren E2 Solutions’ app for nettbutikker. Med appen CargonizE2, kan en e-handelaktør få tilgang til eksterne fraktavtaler og få en skreddersydd totalpakke...
mestertak2

Best på fremdrift: Denne taktekkerbedriften får til det umulige

Artikkel Mestertak AS er stolt av å være ditt foretrukne taktekkerfirma som betjener både bedrifter og private.

Kontaktinformasjon

  • Kvinesdal Mesterbygg AS
  • E-post
  • Telefon:
    Svein Rørvik - 901 97 288 / Johnny Røynestad - 90848052
  • Adresse:
    Industrigata 9C, 4480 Kvinesdal
sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

Digitale møter: Tips for nybegynnere

Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

vidaxl

Fem måter å nyte mer tid utendørs

Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

Arkiv