p7prosjekt8p7prosjekt1p7prosjekt2p7prosjekt3p7prosjekt4p7prosjekt5p7prosjekt6p7prosjekt9p7prosjekt10p7prosjekt11p7prosjekt12

Ettertraktet totalleverandør innen næring, samferdsel og offentlige bygg tilbyr tjenester i alle prosjektfaser

Som en pålitelig og ettertraktet leverandør av tjenester som prosjektutvikling, prosjekt- prosjekterings- og byggeledelse, briljerer P7 Prosjekt AS med sin overlegne kompetanse. – Vi har lykkes godt, konstaterer daglig leder Ole Martin Anmarkrud.

Ole Martin Anmarkrud, Erik Eskild og Siv Margrethe Skordal, jobbet alle tre i firmaet EH Consult, som var eid av Erik Eskild og ytterligere én person. I 2015 valgte eierne av EH Consult å gå hver til sitt.  

– Det var flere i nettverket til Erik, Ole Martin og Siv som var knyttet til Askerområdet og som ønsket et samarbeid. Jeg ville egentlig ta det litt med ro etter jeg gikk av som eier, men så begynte jeg, Ole Martin og Siv Margrethe å snakke litt sammen. Vi ønsket å få til noe sammen, og det var flere av våre tidligere kunder som ville ha oss med videre på ett eller annet vis. Så ble det til at vi tre startet P7 Prosjekt AS i 2015, forteller Erik Eskild, prosjektleder og styreleder i P7 Prosjekt. 

Kjøpte opp BruCon 
Siden daglig leder Ole Martin Anmarkrud liker seg godt på fjellet, ville han egentlig navngi firmaet K2 – men da det var opptatt fikk det bli P7 isteden.  

– Vi ville ha et kort og enkelt navn, men det aller meste av domener var opptatt bortsett fra P7. Så da fikk det bli P7 Prosjekt, røper Ole Martin med et smil. 

Erik og Ole Martin tok med seg sine pågående prosjekter inn i P7 Prosjekt, og startet forsiktig som en totalleverandør av prosjektadministrative tjenester innen bygg, anlegg, eiendomsutvikling, kommunalteknikk og samferdsel, hvor det Asker-baserte selskapet kan tilby tjenester i alle prosjektfaser.  


I 2017 kjøpte P7 Prosjekt aksjene til selskapet BruCon, som tre år senere ble fusjonert inn i P7 Prosjekt.  

– BruCon drev med en annen nisje enn vi; de holdt på med vei og samferdsel, mens vi hadde bygg. Da vi kjøpte aksjene i 2017, fikk vi med oss en rammeavtale med Statens Vegvesen, som gjorde at vi fikk flere infrastrukturprosjekter, forklarer Erik.  

– Vi hadde snakket om at vi ville ha flere bein å stå på, men det er utrolig vanskelig å vinne anbud uten en god firma CV og person CV’er. Da vi kjøpte BruCon, var det snarveien inn på det markedet –siden vi fikk med oss attraktiv arbeidskraft med en svært erfaren stab fra BruCon, legger Ole Martin til.  

Vant rammeavtaler 
Tilgangen på arbeidskraft med spesialisering innen infrastruktur, samferdsel og bygg, gjorde at P7 Prosjekt fikk flere store prosjekter; blant annet Fornebubanen, Equinor-bygget på Fornebu, Hartvig Nissens videregående skole på Frogner og rehabilitering av Fosskolltunnelen på E18 m.fl. I løpet av årene har man videreutviklet samferdselssatsingen i tillegg til bygg, og fått rammeavtaler blant annet med Oslobygg, Asker, Ringerike og Drammen kommune.  

– Vi har lykkes godt med å vinne mange rammeavtaler, spesielt siden vi har dyktige folk med lange og gode CV-er. Uten rammeavtaler, er veien til jobber litt tyngre og litt lengre, konstaterer Ole Martin.  

P7 Prosjekt er opptatte av å bygge en god merkevare og  et godt omdømme, samtidig som de vil bli en foretrukken aktør med sin håndplukkede arbeidskraft.  

– Vi består av 14 ansatte pluss cirka like mange innleide, og vi er nok ganske kresne på hvem vi ansetter.  

Arbeidsmiljøet ved P7 Prosjekt beskrives som godt, og det er en selvfølge at de innleide blir behandlet på lik linje som de fast ansatte 

– Vi ivaretar våre ansatte og alle innleide, og jeg tror de ansatte føler seg sett og godt ivaretatt her hos oss, sier Ole Martin, som legger til at det er korte beslutningsveier i selskapet. 

Administrasjonsleder Siv Margrethe Skordal, omtales av Ole Martin og Erik som «poteten» i P7 Prosjekt. Hun holder styringen på regnskapet og alle medarbeiderne, i tillegg til at hun også tar seg av de fleste administrative oppgavene i selskapet samt anbudsregning, slik at Ole Martin og Erik kan konsentrere seg om kunder og prosjekter.  

Gasellebedrift siden 2019 
P7 Prosjekt har blitt tildelt Gaselleprisen hele fem år på rad, noe de er utrolig stolte av.  

– Vi klarer nok ikke å bli gaselle de kommende fem årene, ler Ole Martin. Men vi har en plan om videre vekst, selv om det akkurat nå er litt stille på samferdselsfronten. Vi har også fått en del henvendelser fra private aktører innen næringsbygg, og vi har fått flere telefoner fra store, spennende aktører som trenger hjelp med noe, og som vil at vi tar jobben, opplyser han.  

Det geografiske nedslagsfeltet er så godt som hele Østlandet, og når det gjelder oppdrag har de enn så lenge ikke hatt behov for å reise lengre enn utenfor Oslo og omegn 

– Ringerike er også viktig for oss, der har vi fått mange oppdrag, og vi ser at det er store muligheter for veksten vi planlegger for – innenfor området vi opererer i. Vi ser også at vår strategi og målsetning bærer frukter, og vi lever jo av et godt omdømme. Så enkelt er det, og det er nettopp derfor vi er så forsiktige når vi ansetter folk, sier Ole Martin avslutningsvis.  

Les mer...

2024-02-06 11.15

prosesspilotene1

Stor CRM-aktør skaper gevinst for bedrifter med helhetlige og digitale systemer

Artikkel ProsessPilotene AS, har fokusert på skreddersydde CRM-system som skaper en gevinst for bedrifter. – Plattformen vår passer til alle, konstaterer salgs- og markedssjef Tor Kristoffersen.
dynamicengineering2

Dynamic Engineering AS: Revolusjonerer oppdrettsnæringen med sitt Dynamic FishEye kontrollsystem

Artikkel
Til hjemmesiden

  Kontaktinformasjon

  • P7 PROSJEKT AS
  • Mail
  • Hjemmeside
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Telefon:
   64 80 81 66
  • Adresse:
   Besøksadresse hovedkontor:
   Torvveien 4, ASKER
   Besøksadresse avd. Hønefoss:
   Hønengata 71, HØNEFOSS
  hytte

  Utnytt din gamle hyttes potensiale

  Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

  hellofresh

  Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

  For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

  93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

  Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

  Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

  Arkiv