Mannen med racer-saksen

Ikke bare blir klippejobben raskt og profesjonelt utført. Hos Hei Sveis frisør blir du tatt godt imot av en fagmann som virkelig bryr seg om kundene sine.

Det er ingen overdrivelse å si at Ali Kamil Saleh elsker jobben sin. En sjelden entusiasme for både frisørfaget og personlig kontakt har gitt ham mange smilende kunder.


– Jeg er veldig fornøyd med jobben min, og kundene mine er også kjempefornøyde. De legger igjen mange tilbakemeldinger på internett om at jeg er rask og flink, og at jeg tilbyr god service og god pris.


181018


Saleh har drevet som frisør i 34 år og reist verden rundt. Fra Tyrkia og Tyskland til Danmark og Sverige, hvor han jobbet i 13 år før han kom til Norge. Her til lands har han drevet frisørsalong i snart syv år.


Hei Sveis er en dame- og herrefrisør med flott og sentral beliggenhet i Sørkedalsveien på Majorstuen i Oslo. I tillegg til alle former for hårklipp står også barbering, farging, striping og styling på menyen. Kundene hans er både barn og unge, kvinner og menn i alle aldre. Det er fullt mulig å forhåndsbestille time, men de fleste benytter seg av tilbudet om drop-in.


181018ås


– Veldig mange som kommer har ikke tid til å vente, så jeg har en spesiell teknikk som gjør at jeg jobber veldig kjapt.


Da Saleh flyttet til Norge, var det med et klart ønske om å starte egen salong. Etter å ha gått i lære i noen måneder for å bli kjent med det norske systemet, fikk han sitt første frisørlokale. Etter en tøff start med få kunder, ble alt snudd på hodet da han skiftet navn til Hei Sveis.


– Når jeg spør folk om hvorfor de først kom til meg, er det mange som sier at det er fordi navnet er så morsomt! forteller han med et smil.


181018pos

 

Mange frisører sier at jobben deres ikke bare består av hår - man er nesten like mye en psykolog. Selv sier Saleh at han er glad i mennesker og liker å snakke med de som sitter i frisørstolen hans. Han er opptatt av å danne seg et godt bilde av hva kunden ønsker når det gjelder klipp og frisyre. 


– Jeg elsker yrket mitt, og jeg blir veldig glad når jeg kan gjøre folk fornøyd.


Hos Hei Sveis er nye kunder alltid velkomne. Med fokus på rask og godt utført klipp og barbering med gode produkter, kan Saleh ta imot alle - også de som plages av allergier og flass. I den sammenheng vil han avslutningsvis fremheve produktene fra Moroccan oil som både benyttes og selges i salongen.

Les mer...

2018-01-08 19.15

safeline4

Smart teknologi gjør dette til framtidens heis

Artikkel SafeLine har levert heisalarmsystemer siden 90-tallet, og er en stor aktør i Europa med over 350 000 installasjoner. Nå lanseres SafeLine LYRA – enheten som digitaliserer heistrafikken, forutser vedlikehold...
stedarkitektur3

Arkitektkontor i Skien løser arkitektoniske utfordringer med en kreativ tilnærming

Artikkel STED Arkitektur består av fagkyndige arkitekter med lang og variert erfaring, som løser utfordringer på en kreativ og nyskapende måte. – Kreativitet er en stor del av faget vårt, konstaterer daglig leder...

Kontaktinformasjon

hellofresh

Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

Farvel til tradisjonell leksehjelp?

Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

hytte

Utnytt din gamle hyttes potensiale

Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

Arkiv