174063åpoi174063bbs174063ea174063eag174063opda174063posf174063pøiksd174063åosd174063åpos

Forny huden med varig behandling

– Microneedling er en av verdens beste hudbehandlinger. Den profesjonelle mor og datter-duoen som driver Skjønnhetsklinikken på Lørenskog Storsenter, tilbyr alt innen hud og skjønnhet.

Natalia Jakobsen er dermatologisk og kosmetisk sykepleier, og hennes datter Margarita Jakobsen er hudterapeut og permanent makeup-artist. Til sammen tilbyr de et bredt spekter av hudpleie, kosmetiske og medisinske behandlinger i de nyinnflyttede lokalene på Triaden. Et av satsingsområdene deres er Microneedling, en behandling der en nålepute rulles over huden og lager opp til 2 mm dype stikk, og stimulerer huden til å danne nye hudceller og produksjon av kollagen og elastan. Under behandlingen brukes det forskjellige typer serum som skal øke effekten, og prosessen skal ’lure’ huden til å tro at den er skadet, og provosere kroppen til naturlig cellefornying.


174063opda


– Microneedling er rett og slett hudfornyelse. Det hjelper for pigmentflekker, arr, rynker og solskader, sier Margarita.


Natalia legger til at den friske huden kan få bedre struktur og farge ved gjentatte behandlinger.


– En trenger det gjerne bare en gang i halvåret, sier Margarita.


Både mor og datter påpeker at behandlingen kan brukes forebyggende men også etter skaden har skjedd, og som et alternativ til plastisk kirurgi.


174063dd


Duoen startet Skjønnhetsklinikken i 2014, og flyttet inn i nåværende lokaler på Lørenskog Storsenter i april i år. Foruten microneedling tilbyr de på klinikken andre medisinske behandlinger som blant annet botox, fillere og kjemisk peeling. Margarita tar seg av permanent makeup-delen av bedriften, og tilbyr blant annet kosmetisk tatovering på bryn, øyne og lepper, vippeextension og farge og forming av vipper og bryn.


– De fleste kundene hos oss blir faste ganske kjapt, sier Margarita.


Hun forteller at de satser på gode priser, og er begge engasjert i å følge med på det som skjer i bransjen og hvilke trendbehandlinger som oppstår.


174063pøiksd


– For meg er det både jobb og hobby. Når jeg kommer hjem om kvelden setter jeg meg ned og researcher hva det neste nye er, sier Margarita.


Natalia som tidligere har jobbet som sykepleier på sykehus forteller at hun har funnet drømmejobben sammen med datteren.


– Å sette fillere på kunder er som å være kunstner, det heter jo ansiktskulpting. Man må ha en viss estetisk følelse, og når kunden er fornøyd er det som å gjøre drømmer virkelige, smiler Natalia.

Les mer...

2017-12-05 11.15

bilskadekvinesdal1

Profesjonell og rask bilskadehåndtering hos godkjent skadeverksted i Kvinesdal

Artikkel Bilskade Kvinesdal er utstyrt med moderne teknologi for å håndtere alle typer karosseri- og chassis-skader. For forsikringsselskaper utfører bilskadeverkstedet ulike reparasjoner og utskiftninger av bilglass,...
e2solutions1

Slik kan e-handelaktører spare opptil 40 prosent på sin frakt

Artikkel IT-selskapet Konsept-IT, står bak Shopify-partneren E2 Solutions’ app for nettbutikker. Med appen CargonizE2, kan en e-handelaktør få tilgang til eksterne fraktavtaler og få en skreddersydd totalpakke...

    Kontaktinformasjon

    • Skjønnhetsklinikken
    • E-post
    • Hjemmeside
    • Facebook
    • Telefon:
      400 41 929
    • Adresse:
      Triaden, Lørenskog storsenter, Gamleveien 88, 1476 Rasta
    hellofresh

    Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

    For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

    vidaxl

    Fem måter å nyte mer tid utendørs

    Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

    compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

    Farvel til tradisjonell leksehjelp?

    Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

    Arkiv