kkimport10kkimport1kkimport2kkimport6kkimport5kkimport4kkimport3kkimport7kkimport8kkimport9

Har det komplette varesortimentet for den nye hundeeieren

I over 30 år har KK Import spesialisert seg på skreddersydde og unike løsninger til hundeeiere. Med alt fra hundegårder og hundetrimmere til ATV-er, har de et komplett varesortiment for hundeeieren.

KK Import på Løken i Høland, ble stiftet i 1988 av håndverkeren Willy Kristiansen. Han begynte i det små med import av varmeelementer og inngangsluker til hunder, som han sjonglerte ved siden av en fulltidsstilling på Ahus. I løpet av årene vokste bigeskjeften seg større enn han hadde tenkt, og i 2008 begynte datteren Stine Kristiansen Bjørknes å jobbe på fulltid i farens bedrift. For rundt fire år siden ble Stines ektemann Roger Holmedal Bjørknes, involvert i familiebedriften, og sammen tok de to over driften av KK Import, samtidig som Willy trappet ned etter et langt yrkesliv.Nå er KK Import midt i høysesongen, og de opplever i disse dager et stort trykk på ordreinngangen.


– Det starter for fullt når snøen forsvinner, og i juni, juli, august og september er det høysesong. Fjoråret var spesielt bra, men det tok seg opp allerede under koronapandemien, forteller daglig leder Stine Kristiansen Bjørknes om den store pågangen.Passer de fleste hunder
KK Import er spesielt kjente for sine hundegårdselementer, og med åtte forskjellige elementtyper har de et bredt utvalg som passer de fleste hundehold.


– De åtte elementene har alle forskjellige valg innad i serien; som ulik bredde og tilleggsutstyr. Det har blitt veldig mye å velge i, og siden vi leverer til Politiet, Forsvaret og hundepensjonater, må det være produkter som tåler en god del, poengterer Stine.De unike hundegårdselementene er også tilpasset katter. Da legges det ofte tak over, slik at kattene ikke kommer ut. Roger forteller at elementene også passer godt til de fleste dyr som tilbringer mye tid ute; blant annet kaniner, høner, geiter og minigris.Oppfinnsomme løsninger
KK Import var tidlig ute med å ta inn nye produkter, og i løpet av 30 år har de utvidet sortimentet sitt til å inkludere flere egenproduserte produkter som de er helt alene om.


– Willy har fått produsert elementer i 120-høyde, standard er 180 centimeter. Han har også utviklet en serie med tilpasning på 10, 20, 30, 40, 50, 70, 80, 90, 100 og 110 centimeter, når standardstørrelsen ikke passer, forklarer Stine, som berømmer farens oppfinnsomhet.


– Vi favner det meste, og får stadig høre om flere bruksområder som vi ikke har tenkt på før! Vi har også kunder som idrettslag og borettslag, som skal ha elementer til boder og lagerplasser, forteller Roger videre.Utover hundegårdselementer, har KK Import all nødvendig utrustning til hundeoppbevaring for utehunder – deriblant vannskåler som hindrer drikkevann fra å fryse, inngangsluker, hundehus og varmeelementer.


– Et populært produkt er våre vinterisolerte hundehus som kommer i tre størrelser. Det er et forholdsvis kostbart produkt, som likevel selger godt, konstaterer Stine.


Mens Willy er kjent som hjernen bak de skreddersydde elementene, er Roger hjernen bak en hundetrimmer som monteres på ATV om man har flere hunder som skal trimmes samtidig.– Jeg så behovet for et slikt produkt da jeg så ATV-førere med flere hunder som skulle trenes samtidig. ATV-hundetrimmeren er det sikreste man kan ha for en slik type trening av hund; det er en sikkerhetsgrind på siden av ATV-en som sikrer at hunden ikke flyr inn i, eller vinkler inn foran, ATV-en. Det er utrolig moro at hundetrimmeren har blitt så populær, sier Roger og smiler.


En viktig investering
Som en nytenkende bedrift som lytter til kundenes behov, videreutvikler KK Import stadig vekk nye produkter til nye formål, og Roger og Stine røper at de i skrivende stund utvikler et solskjermingsprodukt til vegg og tak, som skal være enkelt for alle å installere selv.


Innen hundegårder er KK Import eneforhandler av Sveno Hundegård og alle typer Benor hundegårdselementer, som finnes i mange forskjellige størrelser. Ifølge Stine er en hundegård en viktig investering for hundens helse og velbefinnende.– Det spørs så klart hvilken hunderase man har, men har man en hund som er alene på dagtid, så har den det mye bedre hvis den får være ute. Da bør den i tillegg ha et hundehus å gå inn i, og med en hundegård og et hundehus styrer hunden dagen sin selv. Da kan den gå inn og sove eller varme seg hvis det er kaldt ute, og den kan gå ut og gjøre sitt fornødne når behovet melder seg. En hundegård er en trygg plass å være, og hunder har dessuten godt av frisk luft, avslutter Stine Kristiansen Bjørknes.

Les mer...

2023-05-01 15.30

mestertaket3

Takentreprenør fikk stor suksess med spesialkompetanse på solcelleanlegg

Artikkel Vestfoldbedriften Mestertaket AS, startet som en mindre takentreprenør i 2019, og utviklet seg fort til å bli en stor aktør med spesialisering på solcelleanlegg til privat- og næringskunder. – Veldig...
stoltelektro1

Stolt over stor suksess med ny solcellesatsing

Artikkel Det er med en stor porsjon yrkesstolthet at elektroinstallatøren Stolt Elektro AS kan presentere sin egen merkevare Kortreistkraft.no – en dedikert avdeling som installerer, distribuerer og monterer solcelleanlegg...
Til hjemmesiden

  Kontaktinformasjon

  93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

  Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

  Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

  hellofresh

  Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

  For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

  compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

  Farvel til tradisjonell leksehjelp?

  Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

  Arkiv