172055m172055mib172055mhbb172055mb

Derfor er Bergen Armering ryggraden i ditt prosjekt

“Vi er en del av byggeprosjektet, men en liten del. Jeg pleier å si at vi er ryggraden som holder hele bygget oppe. Betong kan jo ikke stå alene, men må ha noe avstiving. Armeringsstålet vi bruker er beregnet på denne type ting, og er produsert i henhold til norsk standard for byggeprosjekt”.

Connie Norstrand er daglig leder i Bergen Armering AS. Virksomheten deres går ut på å bearbeide armeringer etter spesifikasjoner fra entreprenører som holder på med byggeprosjekter, enten det er bygg- eller veianlegg. De tar råstoffet og kapper og bøyer det slik at kundene kan støpe det inn i sine konstruksjoner. Det kan være til alle slags bygg - fra vanlige eneboliger til blokker, og fra veikonstruksjoner til broer.


172055mhb


- Dette er industrivirksomhet, og industri er det jo ikke så mye igjen av i Norge. I vår bransje er det mange store aktører, men jeg tenker at det er positivt at slike som oss er her. Både for å justere prisnivået og fordi det skjerper markedet i forhold til kvalitet og utvikling. Litt konkurranse er bra, for da må alle prøve å være mer effektive og kvalitetsbevisste.


Bergen Armering AS har seks ansatte, og retter seg først og fremst mot entreprenører, baser og prosjektledere. De kan ta oppdrag i hele landet, men primærområdet er naturlig nok Hordaland. På forespørsel er de med på prosjekter andre steder, og det kan være prosjekter på alt fra fem tonn stål til 3000 tonn.


172055


- Jeg har visjoner om å skape en solid bedrift. Vi skal ikke bli de som har størst markedsandeler i Norge, men vi skal vokse jevnt og trutt. Å ha en solid bedrift med kunden i fokus, og med langvarige relasjoner. Det er det vi ønsker, for det er såpass spesifikt det vi driver med, så langvarige relasjoner er viktig både for oss og for kundene.


Norstrand understreker hvor mye de satser på kvalitet og service. Og med mange års erfaring på alle fagfelt, kan de hjelpe på utrolig mange flere plan enn bare med ren produksjon. Ellers er det overordnede målet å være raske på levering, og at de skal levere kvalitet og riktig første gang.


- Det er dette vi ønsker å være unike på. Og skjer det noe, legger vi alt til side og retter opp med en eneste gang. Der er det en fordel at vi er fleksible og kan legge om produksjonen når det er er hastesaker. Vi er ekstremt løsningsorienterte, og selv om vi har full produksjon, prøver vi å finne løsninger. Hos oss er det mye kompetanse, og vi vet hva vi driver med i alle ledd.

Les mer...

2017-05-30 10.00

preftek4

Konkurransedyktig prefabrikkeringsaktør leverer effektive løsninger til offentlige bygg

Artikkel Preftek AS, er Norges ledende leverandør av prefabrikkerte løsninger for energisentraler og rørtekniske rom – skreddersydde løsninger og produkter av høy kvalitet for kunder med ulike behov. – Det er...
mestertak2

Best på fremdrift: Denne taktekkerbedriften får til det umulige

Artikkel Mestertak AS er stolt av å være ditt foretrukne taktekkerfirma som betjener både bedrifter og private.

    Kontaktinformasjon

    • Bergen Armering AS
    • Hjemmeside:
    • Facebook:
    • Telefon:
      55 70 59 93
    • Adresse:
      Storebotn 77, 5309 Kleppestø
    compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

    Farvel til tradisjonell leksehjelp?

    Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

    hellofresh

    Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

    For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

    hytte

    Utnytt din gamle hyttes potensiale

    Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

    Arkiv