Derfor skal du sjekke hustaket to ganger i året

Når sjekket du egentlig taket sist? Det kan fort bli en dyr forglemmelse, men ikke hvis du ringer Smith Blikk og Ventilasjon AS før problemet oppstår.

Toppen på huset ditt bør sjekkes to ganger i året - hver vår og hver høst. Nå som vi er i ferd med å si farvel til Kong Vinter, er det derfor en god idé å begynne å tenke på «den derre taksjekken».


Tar du kontakt med Smith Blikk og Ventilasjon AS på Nodeland, kan du få gode tips og råd i tillegg til et prisoverslag hvis taket ditt trenger eksperthjelp.


– Som blikkenslagerfirma gjør vi pipebeslag, takrenner og egentlig det meste av beslag på vanlige hus. Når det gjelder ventilasjon jobber vi både mot næringskunder og på private bolighus.


– Det går mest i stål og aluminium, men noen vil ha kobber eller andre materialer.


181065åaaa


Smith Blikk og Ventilasjon AS er fleksible og kan ta de fleste oppdrag. Innstillingen er at de får til det meste, og det er noe de mange kundene i området fra Sørlandsparken til Søgne nyter godt av. Daglig leder Stian Smith startet firmaet for to år siden, og har fagbrev som blikkenslager.


Trenger du ei ny takrenne? Kanskje en snøfanger til hustaket eller ei vifte på vaskerommet? Eller hva med å forenkle hverdagen med en sentralstøvsuger? Ring Stian for et godt tilbud, som det heter på hjemmesiden til sørlandsfirmaet.


– Jeg liker best å ha en fastsatt pris på forhånd, før vi setter i gang med et oppdrag. Da er alle enige både før og etter, og man unngår overraskelser. Ellers er det veldig godt å ha noen større, tidkrevende og forutsigbare oppdrag i bunnen, i tillegg til de mindre småjobbene som vi reiser rundt og utfører. Jeg liker de små og lokale oppdragene, for da er vi rundt i kriker og kroker som vi kanskje ikke ville sett til vanlig. Men noen jobber er selvfølgelig krevende og litt mer spesielle, og det er morsomt.


181065åoa


Ønsker du å ta saken i egne hender når det gjelder hustaket? Da kan du begynne med å se etter lekkasjer og sprekker, om det er tett rundt pipa og påse at det ikke har samlet seg mye rusk og rask i takrennene.


Oppdager du antydninger til rust, avskallinger eller kanskje hull i taktettingen, ikke nøl med å kontakte Smith Blikk og Ventilasjon AS. Jo lenger du venter, jo større kan skadene - og utgiftene - bli.

Les mer...

2018-02-16 13.15

wimpel1

Effektivt produkt eliminerer kaldtrekk fra vinduer

Artikkel Wimpel er forhandler for Eltra AS - en varmelistprodusent som har utviklet kompakte varmelister som effektivt tar kaldraset fra vinduer i næringsbygg og private boliger. – Varmelistene stopper kaldraset...
stedarkitektur3

Arkitektkontor i Skien løser arkitektoniske utfordringer med en kreativ tilnærming

Artikkel STED Arkitektur består av fagkyndige arkitekter med lang og variert erfaring, som løser utfordringer på en kreativ og nyskapende måte. – Kreativitet er en stor del av faget vårt, konstaterer daglig leder...

Kontaktinformasjon

  • Smith Blikk og Ventilasjon AS
  • E-post
  • Hjemmeside
  • Telefon:
    997 11 347
  • Adresse:
    Nellikveien 5A, 4645 Nodeland
compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

Farvel til tradisjonell leksehjelp?

Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

hellofresh

Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

article1

Beste stedene å campe i Norge

Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

Arkiv