192008w4192008w5192008w3192008w2192008w1

Bilstereoutstyr i særklasse

I over 50 år har Dynabel AS vært entusiasters valgte butikk for høyttalerbyggesett, bilstereo og hi-fi, og har utrustet både Norges- og Europamestere i bilstereo med utstyr.

Eltek ble stiftet av ingeniør Erik Strand i 1965 – en av pionerene i radiobransjen. Fra starten av, på Grünerløkka i Oslo, var bedriften en ledende forhandler for elektroniske komponenter og selvbyggerkit for høyttalere. Etter en spennende utvikling flyttet bedriften ut av Oslo sentrum til Tvetenveien der de utviklet egne høyttalermodeller med navnet Dynabel. I dag er de blitt et samlingsobjekt og har fremdeles mange fornøyde norske lyttere.


– Det ble til at vi skiftet navn til Dynabel for ti år siden og flyttet bedriften ut til Lier i Drammen for halvannet år siden. Det er vi veldig fornøyde med, sier Kjetil Strand.


Kjetil har tatt over bedriften etter faren og kan i dag skilte med å drive en av Norges eldste Hi-Fi forhandlere.  


– Fra starten av drev faren min med en del annen elektronikk som vi ikke driver med lenger. Vi har konsentrert bedriften til å tilby nisjeprodukter som høyttalerbyggesett, Hi-Fi og bilstereo som vi satser på, sier Kjetil.


Dynabels nettbutikk bogner over av  Hi-Fi-produkter, hjemmekino, innbyggings- og selvbygghøyttalere, kabler og tilbehør, samt bilstereo fra økonomi til viderekommende og konkurransebruk.


– Å bygge bilstereo selv er kanskje for entusiastene, men det er utfordrende og moro. Det kan være mye spesialløsninger med rammer og overganger som vi kan levere og tilpasse, sier han.


Dynabel arrangerer hvert år NM i bilstereo ved lokalene i Lier og tiltrekker seg bilstereoentusiaster fra fjern og nær. Her møter man mange deltakere som skilter med høyt volum og kreative installasjoner som det ofte ligger veldig mange kroner og arbeidstimer bak.


– Bilstereomiljøet har hatt en svingende utvikling og hadde mye av sin storhetstid på 90-tallet, men jeg tror og håper at det er på vei tilbake, sier Kjetil.


Mye av Dynabels salg foregår på nett, men Kjetil forsikrer at kunder aldri angrer på en tur innom butikken ved Ringeriksveien 20 i Lierstranda.


– Både jeg og han som er ekstrahjelp her har mye kunnskap om selvbyggerkit og bilstereo, og uansett om du er nybegynner eller konkurransekunde kan vi være behjelpelig med råd og tips, sier han.


Dynabel fører bilstereoutstyr fra blant annet B2 Audio, Mosconi og Gladen, og Kjetil er også behjelpelig med spesialutstyr som kan skaffes utenom nettbutikkens innhold.


– Vi har mange og fornøyde kunder, og håper å kunne fortsette fremover, smiler Kjetil.


Les mer...

2019-03-28 10.30

bilskadekvinesdal1

Profesjonell og rask bilskadehåndtering hos godkjent skadeverksted i Kvinesdal

Artikkel Bilskade Kvinesdal er utstyrt med moderne teknologi for å håndtere alle typer karosseri- og chassis-skader. For forsikringsselskaper utfører bilskadeverkstedet ulike reparasjoner og utskiftninger av bilglass,...
anleggsgartnerost2

Engasjert og erfarent anleggsgartnerfirma skaper imponerende utemiljøer

Artikkel Anleggsgartner Øst AS, har en lang kunnskap og bred ekspertise i anleggsgartnerfaget, med mangfoldige tjenester som strekker seg fra private hager til imponerende prosjekter innenfor offentlige områder.

    Kontaktinformasjon

    hellofresh

    Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

    For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

    sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

    Digitale møter: Tips for nybegynnere

    Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

    article1

    Beste stedene å campe i Norge

    Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

    Arkiv