182008182008d182008ddasd182008åaa182008åaca182008åadca182008åaddddddca

Kjenner du Oslos beste brasserie?

På stemningsfulle Christiania Torv ligger Brasserie Hansken. Her kan du nyte en bedre treretters eller innta lunsj med venner i solen på en av hovedstadens fineste uteserveringer.

Daglig leder og kjøkkensjef Stefan Walltin står i spissen for et personale hvis viktigste jobb er å ta vare på hver enkelt gjest. Her senker du skuldrene mens du nyter fantastisk mat laget av de beste råvarene som finnes på markedet akkurat nå. Menyen fokuserer på villfisk og skalldyr, men brasseriet har noe for enhver gane og lommebok, forteller Walltin som ledet kjøkkenet de siste ti årene.


– Selvfølgelig er maten viktig, og Hansken har siden åpningen huset kokker i topp klasse. Jeg tror den personlige opplevelsen bare blir viktigere og viktigere, og at man som gjest blir gjenkjent på et sted man kommer tilbake til er utrolig viktig.


182008åaca


Yngvar Nilsen og Arne Sunde etablerte Brasserie Hansken i 1997, og satt sitt eget preg på stedet. De var særlig opptatt av å ta vare på opplevelsen til hver enkelt gjest, noe som har gjort Hansken til en institusjon i restaurantbransjen i Norge. Dette er en holdning som i høyeste grad har blitt videreført. I januar i år gjennomgikk Brasserie Hansken en totaloppussing, og er nå klar for 20 nye driftsår under Akershusgruppens styring.


– For et par år siden bestemte vi oss for å fokusere på villfisk og skalldyr. Vi arbeider mer og mer med bifangst fra blant annet rekefiskere i Kristiansand, men også fra enkeltstående produsenter som Helge Myrseth i Seashell og Svein Ruud i Norwegian King Crab. Det at vi har muligheten å arbeide sammen med slike leverandører som hver dag står på for at vi skal få de beste råvarene, er helt avgjørende, sier Walltin.


182008d


En treretters hos Brasserie Hansken ligger på rundt 655 kroner. Man kan også bestille restaurantens umåtelig populære løksuppe eller nyte en skål med vindampet blåskjell.


– Man skal kunne komme hit og spise godt. Ingen skal måtte velge bort å komme til oss fordi det er for dyrt. Man kan spise løksuppe til 145 kroner eller piggvar til 380 kroner. Valget er alltid ditt som gjest. Som gjest hos oss skal man bli godt tatt vare på og maten skal alltid smake godt, sier han.


Walltin er ikke bare opptatt av gjestene. Som lærlingbedrift er Brasserie Hansken seg sin oppgave bevisst med å utdanne fremtidens kokker, og for han er personalet selve kjernen i en god restaurant.


182008ddasd


– Vi er et brasserie, så vi skal ha senkede skuldre og være et avslappet sted. Vi skal samtidig ha høy kompetanse hos personalet vårt, yte god service og leveres topp mat og vin! Det finnes en tanke bak det vi gjør så uten våre fantastiske ansatte stopper dette stedet.


 – Jeg håper så klart at gjestene merker forskjellen på det vi serverer sammenlignet med mye annet. Det ligger utrolig mye engasjement og arbeid bak det som går i glasset og på tallerkene her på Hansken.

Les mer...

2018-03-14 16.00

aretreindustrier8

Er med på å redusere risikoen og øke lønnsomheten i byggeprosjekter

Artikkel ARE Treindustrier er både en underleverandør og kompetansepartner for sine kunder. De ønsker å bli involvert tidlig nok i byggeprosjektet, for et best mulig resultat. – Med ganske små grep, kan vi optimalisere...
vikenbyggpartner10'

Stabile boliger, sunt inneklima og minimalt vedlikehold: Porebetong er svaret

Artikkel Viken Byggpartner AS i Drøbak bygger innflytningsklare boliger med hovedfokus på god bokomfort og minimalt vedlikehold. De har spesialisert seg på å bygge med porebetong.

    Kontaktinformasjon

    article1

    Beste stedene å campe i Norge

    Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

    sport24

    Faktorer å tenke på ved valg av treningsklær

    Liker du å trene, men hater klærne du må ha på deg? Vel, du er ikke alene. Mange mennesker føler det slik. Derfor prøver sportsklærfirmaer alltid å komme opp med nye og innovative måter å gjøre klærne deres mer komfortable på.

    93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

    Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

    Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

    hellofresh

    Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

    For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

    Picture1

    Hvilke typer stomi finnes? Få gode råd om stomiutstyr her!

    I Norge lever mange med stomi. Les om de 3 vanligste typene stomi: colostomi, ileostomi og urostomi.

    compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

    Farvel til tradisjonell leksehjelp?

    Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

    Arkiv