arsconsulting2arsconsulting1arsconsulting3arsconsulting4arsconsulting5

Her gjør du et trygt bruktbilkjøp

Du kan du føle deg trygg på at du gjør et sikkert bruktbilkjøp hos ARS Consulting AS i Hokksund – der veiledning i forkant og hjelp i etterkant er en selvfølge.

Bruktbileksperten Andre Røren Sørhusbakken har nærmest motorolje i blodet. Han vokste nemlig opp med en bestefar som lot han være med i garasjen og lære seg å mekke fra svært tidlig alder.    


– Jeg har alltid hatt en stor interesse for bil! Jeg har flydd i garasjen til bestefaren min siden jeg kunne gå, og har vært med på alt fra å maltraktere gressklippere til å bytte kløtsj på traktorer, mimrer Andre. Teft for bilsalg
Derfor kom det ikke akkurat som en bombe da Andre som tenåring valgte å gå elektro-linja. Etter kort tid skulle det også vise seg at han hadde et talent for kjøp og salg.  


– Jeg fikk en bil av oldefaren min da jeg var 12 år gammel, som vi raste bortover skogsbilveien med. Den solgte jeg etter hvert, og så begynte jeg å kjøpe opp alle bilene til elektrofirmaet Olaf Helge Ask, mens jeg gikk i lære på elektro som tavlemontør, forteller han.  


Bilene som Andre kjøpte fra Olaf Helge Ask, reparerte han og fikk de EU-godkjent, før han solgte de videre igjen – med god fortjeneste.  


– Og så har ballen egentlig rullet videre derfra; jeg hadde en jobb i Eik Motorshop der jeg jobbet med å selge mopeder og firhjulinger, og da innehaveren solgte agenturet på det, ble jeg satt i kassa og hadde ansvaret for dekkhotellet.  


Den fødte bilselger 
Som 18-åring ble Andre tilbudt en lukrativ avtale som innkjøpsansvarlig ved Eik Motorshop, med en lønn på hele 650 000 kroner i året. Selv om jobben lokket, valgte han likevel å bli ferdig med utdannelsen først. En avgjørelse han ikke angrer på i dag.  


– I tillegg drev jeg også med kjøp og salg av biler som hobby, og jobbet for en bilselger i Hokksund der jeg lærte meg mye om hvordan man ikke skulle selge biler, spøker Andre.  


 Veien videre gikk til bilselgeren Morten Evje, som tok Andre under sine vinger og lærte ham mye om hvordan man egentlig skulle selge biler. Morten mente at Andre var så flink til å selge biler at han oppfordret ham til å starte med bilsalg på egenhånd. Sagt og gjort, i 2015 startet Andre sitt eget firma; ARS Consulting. Nå holder ARS Consulting til på en relativt fersk lokasjon i Hokksund, og Andre går allerede med tanker om å ekspandere med en ekstra selger.  


– I år har vi enda mer trøkk enn i fjor, og for to måneder siden passerte vi fjorårets antall solgte biler. Så det går veldig bra for omsetningen vår, fastslår Andre med et smil.  


Er alltid ærlig 
Hemmeligheten bak den store suksessen til det lille bilfirmaet i Hokksund, ligger i hvordan de behandler kundene. Gjennom en god veiledning i forkant, kan kundene gjøre et sikkert kjøp av bruktbil hos ARS Consulting. Andre råder helst bare de som kan litt om biler til å kjøpe en bruktbil som han vet kommer til å trenge litt mekking etter hvert.  


Da det kom inn en kunde som ikke kunne så mye om biler og så på en litt lurvete Porsche Cayenne, var Andre dønn ærlig med kunden og sa rett ut at bilen trolig ikke passet henne. Det gikk etter hvert opp for kunden at han hadde rett, og hun takket ham for at han var så ærlig.  Men skulle det dukke opp noe i etterkant, kan du være helt sikker på at Andre og hans team rydder opp og hjelper deg. 


– Det er som jeg sier til kundene; du kjøper ikke bare bilen, du kjøper oss som mennesker! Det er viktig å ha en god tone slik at vi kan være enige om det blir en reklamasjon, fastslår Andre, som er kjent for å være rund i kantene. 


ARS Consulting strekker seg ofte langt for å blidgjøre kundene, og løser mer enn gjerne problem som dukker opp.  


– Vi har veldig få reklamasjonssaker, men vi jobber hele tiden med å bli bedre. Eventyret skal bare fortsette og bli enda bedre, fremholder han avslutningsvis med et stort smil.  

Les mer...

2021-09-01 12.15

tilhuset0

– De fleste får et bedre liv i et tømmerhus

Artikkel Basert på finsk kvalitet og finske byggetradisjoner, server Til-Huset AS det norske folk med nybygde tømmerhus – for et bedre inneklima og lavere energiforbruk.
byggmesterhaagensen1

Folk står i kø for å fornye badet sitt av «Norges hyggeligste tømrer»

Artikkel Byggmester og takstmann Roger Haagensen, er influenser-byggmesteren med 54 000 følgere på Instagram, som kan smykke seg med tittelen «Norges hyggeligste tømrer». Med et godt humør og en smittende entusiasme...
Til hjemmesiden

  Kontaktinformasjon

  hellofresh

  Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

  For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

  national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

  Å jobbe som vikar

  Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

  compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

  Farvel til tradisjonell leksehjelp?

  Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

  Arkiv