arsconsulting2arsconsulting1arsconsulting3arsconsulting4arsconsulting5

Her gjør du et trygt bruktbilkjøp

Du kan du føle deg trygg på at du gjør et sikkert bruktbilkjøp hos ARS Consulting AS i Hokksund – der veiledning i forkant og hjelp i etterkant er en selvfølge.

Bruktbileksperten Andre Røren Sørhusbakken har nærmest motorolje i blodet. Han vokste nemlig opp med en bestefar som lot han være med i garasjen og lære seg å mekke fra svært tidlig alder.    


– Jeg har alltid hatt en stor interesse for bil! Jeg har flydd i garasjen til bestefaren min siden jeg kunne gå, og har vært med på alt fra å maltraktere gressklippere til å bytte kløtsj på traktorer, mimrer Andre. Teft for bilsalg
Derfor kom det ikke akkurat som en bombe da Andre som tenåring valgte å gå elektro-linja. Etter kort tid skulle det også vise seg at han hadde et talent for kjøp og salg.  


– Jeg fikk en bil av oldefaren min da jeg var 12 år gammel, som vi raste bortover skogsbilveien med. Den solgte jeg etter hvert, og så begynte jeg å kjøpe opp alle bilene til elektrofirmaet Olaf Helge Ask, mens jeg gikk i lære på elektro som tavlemontør, forteller han.  


Bilene som Andre kjøpte fra Olaf Helge Ask, reparerte han og fikk de EU-godkjent, før han solgte de videre igjen – med god fortjeneste.  


– Og så har ballen egentlig rullet videre derfra; jeg hadde en jobb i Eik Motorshop der jeg jobbet med å selge mopeder og firhjulinger, og da innehaveren solgte agenturet på det, ble jeg satt i kassa og hadde ansvaret for dekkhotellet.  


Den fødte bilselger 
Som 18-åring ble Andre tilbudt en lukrativ avtale som innkjøpsansvarlig ved Eik Motorshop, med en lønn på hele 650 000 kroner i året. Selv om jobben lokket, valgte han likevel å bli ferdig med utdannelsen først. En avgjørelse han ikke angrer på i dag.  


– I tillegg drev jeg også med kjøp og salg av biler som hobby, og jobbet for en bilselger i Hokksund der jeg lærte meg mye om hvordan man ikke skulle selge biler, spøker Andre.  


 Veien videre gikk til bilselgeren Morten Evje, som tok Andre under sine vinger og lærte ham mye om hvordan man egentlig skulle selge biler. Morten mente at Andre var så flink til å selge biler at han oppfordret ham til å starte med bilsalg på egenhånd. Sagt og gjort, i 2015 startet Andre sitt eget firma; ARS Consulting. Nå holder ARS Consulting til på en relativt fersk lokasjon i Hokksund, og Andre går allerede med tanker om å ekspandere med en ekstra selger.  


– I år har vi enda mer trøkk enn i fjor, og for to måneder siden passerte vi fjorårets antall solgte biler. Så det går veldig bra for omsetningen vår, fastslår Andre med et smil.  


Er alltid ærlig 
Hemmeligheten bak den store suksessen til det lille bilfirmaet i Hokksund, ligger i hvordan de behandler kundene. Gjennom en god veiledning i forkant, kan kundene gjøre et sikkert kjøp av bruktbil hos ARS Consulting. Andre råder helst bare de som kan litt om biler til å kjøpe en bruktbil som han vet kommer til å trenge litt mekking etter hvert.  


Da det kom inn en kunde som ikke kunne så mye om biler og så på en litt lurvete Porsche Cayenne, var Andre dønn ærlig med kunden og sa rett ut at bilen trolig ikke passet henne. Det gikk etter hvert opp for kunden at han hadde rett, og hun takket ham for at han var så ærlig.  Men skulle det dukke opp noe i etterkant, kan du være helt sikker på at Andre og hans team rydder opp og hjelper deg. 


– Det er som jeg sier til kundene; du kjøper ikke bare bilen, du kjøper oss som mennesker! Det er viktig å ha en god tone slik at vi kan være enige om det blir en reklamasjon, fastslår Andre, som er kjent for å være rund i kantene. 


ARS Consulting strekker seg ofte langt for å blidgjøre kundene, og løser mer enn gjerne problem som dukker opp.  


– Vi har veldig få reklamasjonssaker, men vi jobber hele tiden med å bli bedre. Eventyret skal bare fortsette og bli enda bedre, fremholder han avslutningsvis med et stort smil.  

Les mer...

2021-09-01 12.15

autolea2

Kan du stole på din bruktbilselger?

Artikkel Autolea AS i Larvik, drives av den blide og sosiale bilentusiasten André Lea. Han brenner for det personlige kundemøtet, som ofte inkluderer en hyggelig bilprat over en god kopp kaffe.
ferder7

Positive holdninger og «det lille ekstra» hos Vestfolds triveligste byggefirma

Artikkel De gode kundeopplevelsene står i kø for Færder Byggservice fra Tønsberg, som sprer godt humør og stadig vekk overrasker kundene sine med «det lille ekstra».
Til hjemmesiden

  Kontaktinformasjon

  solvangrevisjon1

  Statsautorisert revisor Asbjørn Solvang: – Revisor bør brukes til mer enn bare tall og regnskap

  Solvang Revisjon har en lang tradisjon med revisortjenester for små og mellomstore bedrifter.   – Det kan være nyttig å bruke en revisor til mer enn bare en som kontrollerer, opplyser Asbjørn Solvang, daglig leder i Solvang Revisjon AS.

  schmidtkjøkken2

  Kjøkkenløsninger for den moderne familiesituasjonen

  Schmidt Kjøkken designes og produseres i Frankrike og Tyskland. Med miljø på dagsordenen og nyskapende løsninger som gjør kjøkkenet til hjemmets nye møtepunkt, treffer Schmidt Kjøkken blink med sine kvalitetskjøkken.

  freshinteriør3

  Unike kjøkkenforretninger er først ute med trender

  Opptatt av trender og alltid på jakt etter det nyeste? Da bør du stikke innom Fresh Interiør! – Leverandørene våre skaper ofte trender istedenfor å kopiere de, forteller daglig leder Morten Winterstad.

  Arkiv