191026w2191026w5191026w1191026w3191026w4

Fliser er i vinden som aldri før

Gjennom FagFlis får du den ekspertisen og inspirasjonen du trenger til å velge fliser i god kvalitet og toppmoderne design.

Influenserne har talt: Nå er store fliser mer populært enn noen gang! Det dreier seg om størrelser så store som 120 x 120 cm og 120 x 240, eller enda større. Bransjemagasinet har besøkt FagFlis Oslo på Alnabru, som bekrefter trenden. 

Nå er ikke lenger 30 x 60 eller 60 x 60 cm stort, nå er det gjerne et minimum, kan salgssjef Henning Jansen fortelle. Vi kan levere fliser helt opp i 160 x 320. Fabrikkene våre utvikler seg stadig, og nye metoder for produksjon og print åpner opp mange muligheter.


FagFlis er i hovedsak en faghandel for profesjonelle aktører, men tar gjerne imot privatkunder i en av deres 25 butikker i landet. 


– Vårt hovedmål er å serve proffene, informerer Jansen, men det gjør vi også gjennom å hjelpe kundene deres. Mange privatkunder som kommer innom har allerede en avtale med flislegger. Hvis ikke, anbefaler vi gjerne en for de.


– Vi ønsker å være best på kunnskap og service overfor alle våre kunder. Å være oppdatert på trender er viktig, men god teknisk kompetanse er enda viktigere. Fliser legges riktig nok på mange forskjellige areal, men et typisk scenario rundt trenden «storformatfliser» er at vi må informere kunden om utfordringene ved å legge store fliser på gulv med fall, og gi råd ut fra de forskjellige mulighetene som finnes. Vi legger vår stolthet i at vi ofte blir rådført av kundene våre, om store og små utfordringer. 


I år fyller FagFlis 30 år, men Jansen snakker mer om fremtiden enn årene som har gått, selv om han er tydelig stolt av hva de har fått til i løpet av disse årene. 


– Vi har hatt opp og nedturer, jobbet mange timer og satset hardt, samtidig som vi har hatt det mye gøy. Det viktigste nå er å se fremover og stadig fortsette å utvikle oss og bli enda bedre, fastslår Jansen.


– Kunnskap er en av de beste måtene å skape god relasjon med våre kunder. Nettopp derfor satser vi i franchisekjeden FagFlis på en fullverdig, oppdatert og profesjonell opplæring for alle våre ansatte.


– I tillegg til det har vi også initiativet FagFlis-skolen. Her er det en dyktig murmester, som har vært i bransjen i mange år, som bruker tiden sin til å dele av sin kunnskap og kurse alt fra byggfag-elever til arkitektstudenter og murerselskaper. Denne tjenesten ble født på bakgrunn av omtanke for murerfaget, forteller Jansen engasjert. 


For å få bekreftet til slutt: Hvis man er ute etter store fliser, så er FagFlis et godt sted å dra?


– Ja! Vi jobber hele tiden med å oppdatere butikkene våre for å vise frem det nye og tidsriktige, men også det tradisjonelle og tidløse. Vi jobber også tett med arkitektene gjennom vårt showroom i Sagveien. 


191026w5

Les mer...

2019-02-07 10.15

preftek4

Konkurransedyktig prefabrikkeringsaktør leverer effektive løsninger til offentlige bygg

Artikkel Preftek AS, er Norges ledende leverandør av prefabrikkerte løsninger for energisentraler og rørtekniske rom – skreddersydde løsninger og produkter av høy kvalitet for kunder med ulike behov. – Det er...
bilskadekvinesdal1

Profesjonell og rask bilskadehåndtering hos godkjent skadeverksted i Kvinesdal

Artikkel Bilskade Kvinesdal er utstyrt med moderne teknologi for å håndtere alle typer karosseri- og chassis-skader. For forsikringsselskaper utfører bilskadeverkstedet ulike reparasjoner og utskiftninger av bilglass,...

    Kontaktinformasjon

    • Fagflis Oslo L-Flis & Interiør AS
    • Epost
    • Hjemmeside
    • Telefon:
      22801800
    • Adresse:
      Ole Deviksvei 36, 0668 Oslo
    hytte

    Utnytt din gamle hyttes potensiale

    Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

    sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

    Digitale møter: Tips for nybegynnere

    Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

    national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

    Å jobbe som vikar

    Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

    Arkiv