mobelringenhokksund1mobelringenhokksund2mobelringenhokksund6mobelringenhokksund5mobelringenhokksund4mobelringenhokksund3mobelringenhokksund7mobelringenhokksund8mobelringenhokksund9mobelringenhokksund10

Hjertevarm service hos lokalbefolkningens favoritt-møbelkjede

Generasjonsbutikken Møbelringen Hokksund, har en kundeskare som går i arv – tuftet på norske møbeltradisjoner fra 1938.

Møbelringen Hokksund, har blitt drevet av familien Amundsen i hele 83 år, og eies i dag av Fabian Amundsen og Arild Amundsen. Butikken ble startet av faren til Arild helt tilbake til 1938. I 1995 ble det nye tider, da familiebedriften gikk med i Møbelringen-kjeden.

 

– Vi skjønte at det var viktig å være med i en type kjede for å henge med videre. Fordi vi eier butikken selv, var det Møbelringen som tilfalt oss mest siden butikkene er eiere av kjeden, forteller Arild Amundsen om hvorfor valget falt på akkurat Møbelringen.  Faste kunder
Hos Møbelringen Hokksund står den hyggelige servicen i høysetet når kundene fra Kongsberg, Øvre og Nedre Eiker og Modum, kommer innom for møbelkjøp og veiledning, eller noen ganger bare for å slå av en prat! 


– Mye går på service. Og det gjør jo ikke noe å ha et kjent navn heller, da! Men servicen er nok det største. Vi har mange faste kunder som går i arv, og vi er på fornavn med mange av kundene, forteller Arild og Fabian.  


Det kommer ofte inn kunder fra lokalområdet som de kjenner godt fra før, der praten ofte skifter over i helt andre ting enn møbler. Det er slike meningsfulle samtaler som gjør at møbelforretningen i Hokksund scorer høyt på meningsmålinger. 


– Møbelringen har et eget program der alle kundene som har vært inne og handlet får tilsendt en sms der de blir bedt om å svare på diverse spørsmål. Vi ligger på 96 prosent på fornøydhet, og det er veldig høyt, sier Arild.  


Stor fagkunnskap
Møbelringen Hokksund tilbyr dessuten hjemlevering og montering, og ryktet sier at her i Hokksund får du møblene hjemkjørt og montert, og så tar de til og med seg søpla igjen når de går! 


– Vi kan også reise hjem til folk og gi råd. Vi er ingen interiørarkitekter, men når du har jobbet i denne bransjen i såpass mange år, så har du jo en viss peiling. Folk stoler på oss når vi kommer med forslag, og de vi har vært hos og levert til, har så langt vært kjempefornøyde, konstaterer Arild med et smil. Arild er nemlig godt vant med møbler og serviceyrket fra barnsben av. Han var ofte sammen med faren sin i butikken fra han var en liten guttunge, og lærte seg samtidig ett og annet om kundebehandling.  


– Du får jo en veldig god menneskekunnskap – du treffer jo alle typer folk! Og kunnskap om faget, ikke minst, legger han til.  


Et utvalg som favner alle
Arild ser det som en stor fordel at de står fritt til å bestemme butikkutvalget selv og velge å ta inn andre ting som kanskje slår bedre an hos lokalbefolkningen i Hokksund. Ellers bugner Møbelringen Hokksund av alt du trenger til hus og hytte – både inne og ute.  


– Møbelringen har fra tidlig av hatt et rykte på seg for å være en dyr butikk. Men i dag har vi alle prisklasser; fra det rimeligste som alle har, til det dyreste. Så jeg tror vi spenner over hele fjøla kundemessig, sier Arild.  De norske produsentene er kjent for å ha satt sitt preg på Møbelringens vareutvalg tradisjonelt sett, men i det siste har de også fått inn varer fra danske, polske, svenske, belgiske og finske kvalitetsleverandører.  


– Det er ingen tvil om at de norske leverandørene stort sett har den beste kvaliteten, og det sier prisnivået noe om òg. Den danske treprodusenten Woodstory er en egen serie fra Møbelringen som er mer kostbart, men det er ordentlige greier som går veldig bra. Men du får billigere alternativ hvis du for eksempel vil ha spon istedenfor trevirke, presiserer Arild.  


Fabian og Arild ser en tydelig trend som startet omtrent samtidig som Korona-pandemien i Norge; de aller fleste er nå blitt langt mer villige til å bruke penger på hjem og interiør enn de var tidligere.  – Etter at Koronaen kom har vi fått en økning, men å forvente det framover tror jeg ikke vi kan, når alt slipper opp etter hvert. Men klarer vi å holde stand, så skal vi være fornøyde. Og uten å skryte så altfor mye, så synes jeg vi har fått en forferdelig fin butikk, smiler Arild avslutningsvis.   

Les mer...

2021-08-01 10.15

kkimport10

Har det komplette varesortimentet for den nye hundeeieren

Artikkel I over 30 år har KK Import spesialisert seg på skreddersydde og unike løsninger til hundeeiere. Med alt fra hundegårder og hundetrimmere til ATV-er, har de et komplett varesortiment for hundeeieren.
marineservice2

Profesjonell båtforhandler gjør båtlivet enkelt med alt på ett sted

Artikkel Marineservice Oslo, gjør båtholdet så enkelt som mulig for sine kunder, ved å tilby alt på ett sted. – Vi leverer båten på sjøen og henter den igjen på høsten når sesongen er ferdig, så slipper kunden...
Til hjemmesiden

  Kontaktinformasjon

  vidaxl

  Fem måter å nyte mer tid utendørs

  Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

  hellofresh

  Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

  For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

  hytte

  Utnytt din gamle hyttes potensiale

  Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

  Arkiv