pelly9pelly1pelly2pelly3pelly4pelly5pelly6pelly7pelly8

Pelly Butikkinnredning AS – bærekraftige løsninger for hver kunde

Pelly Butikkinnredning AS er totalleverandør av butikkinnredninger til butikker, restauranter og kiosker. Målbevisst på bærekraft, leverer Pelly spennende butikkonsepter og med stor kompetanse og engasjement, skapes varig relasjon til kunden.

Pelly Butikkinnredning sin reise i Norge, startet med Rol Innredning AS. Rol Innredning AS ble i 1974 etablert av Kaj Hjelm og Per Kleven i Norge. For å gjøre en lang historie kort, endte det opp med at Per Kleven tok over hele selskapet og endret navn til Butikkonsept AS. Langt senere, i 2022, fusjonerte Butikkonsept AS med det svenske selskapet Pelly Butiksinredningar AB.


– Pelly Butiksinredningar i Sverige ble startet av brødrene Per og Billy Göransson; derav navnet Pelly. De har en lang fartstid i Sverige, og ble etablert allerede i 1939 – da som en leverandør av handlekurver (trådkurver) til butikker. Med tiden har de videreutviklet konseptet sitt, og i dag er de en stor aktør i Sverige som leverer butikkonsept til store kunder som blant annet Varner-Gruppen og Rusta, forteller Kate Persson, daglig leder i Pelly Butikkinnredning AS.



En perfekt match
Med en felles forretningskultur jobber svenske og norske Pelly på veldig lik måte, men med ganske forskjellige kunder. Mens Pelly i Sverige har mest dagligvarebutikker og byggindustri, er Pelly i Norge store på convenience, kiosker og energistasjoner.


– Pelly i Sverige har mange kunder som vi manglet i vårt segment, og vi så at det var mange synergier vi kunne dra nytte av. Etter fusjonen kan vi nå tilby nye varer til nye kunder, i forhold til sortimentet vi hadde tidligere, utdyper Kate, og vi ønsker nye kunder velkommen til Pelly. 



Pelly Butikkinnredning i Norge består av ti ansatte, men Kate forklarer at de samarbeider med det svenske teamet på tvers av landegrensene.


– De har blant annet en mye større innkjøpsavdeling i Sverige, som vi bruker når vi skal kjøpe inn nye produkter, så synergien av denne sammenslåingen er veldig bra! En perfekt match, konkluderer hun med et smil.


– Shell er i dag én av de største kundene til Pelly i Norge og de har vi jobbet med i mange år. Her har vi totalansvaret for ombygging av butikkene til nytt konsept og vi koordinerer alle fag som er involvert. Vi bygger faktisk om en butikk på en uke så da gjelder det å ha kontroll i alle ledd. Shell står nå overfor en stor endring i forbindelse med at de skal endre navn til St1 på alle sine stasjoner. Det blir det spennende å være med på.



– Vi er en totalleverandør, og leverer alt fra gulv til tak og innredning, opplyser Kate. Vi har dedikerte prosjektledere og et montørteam ute hos kunden. I tillegg til at vi er ute på befaring, tegner og lager fremdriftsplaner, koordinerer vi også andre fag som elektro, rørlegger og ventilasjon. Vi gjør absolutt alt fra A til Å!


Leverer butikkinnredning til restaurantnæringen
I tillegg til Shell/St1, har Pelly gleden av å ha SSP – Select Service Partner på sin kundeliste. SSP drifter kiosker og spisesteder på flyplasser i hele Norge Pelly har blant annet også levert innredning og skilting til et spiseområde på Trondheim Lufthavn – Værnes.



– Nylig har vi også fått tilslag på en delleveranse til Elda, Reykjavik flyplass og Samson-bakeriet på Gardermoen. Målet vårt er å styrke oss i restaurant/bespisning segmentet – et helt nytt og veldig spennende område for Pelly. Vi jobber også med ISS, som leverer kiosker og kantiner til blant annet sykehus. For øyeblikket arbeider vi med en ny kiosk på OUS – Rikshospitalet.


Pelly jobber alltid i tett samarbeid med sine kunder, og har dedikerte prosjektledere som holder kunden oppdatert om prosjektets fremgang.



Fredrik Knutsen, som jobber som teknisk tegner og designer i Pelly Butikkinnredning, har ansvar for konseptutvikling til nye og eksisterende lokasjoner. Fredrik har en sentral rolle helt fra idéstadiet til ferdig leverte løsninger. Der prosjektledere har ansvar for sine kunder, har han en finger med i spillet i alle kunderelasjoner.


– Min jobb er å ha overordnet kontroll på de mange ulike konseptene vi forvalter, samt videreutvikle og implementere nye produkter og løsninger. Arbeidet mitt omhandler alt fra befaring og oppmåling av respektive lokasjoner, utarbeidelse av bygningsteknisk informasjon og 3D-visualisering, interiørdesign fra A til Å og utvikling av grafiske uttrykk. Med mange baller i luften samtidig og svært varierte oppdragsbeskrivelser, hører det sjeldenhetene til med rolige og kjedelige dager, forteller han.


Jobber mot å bli fossilfrie
Visjonen til Pelly Butikkinnredning, er at de vil være det bærekraftige valget som en innovativ partner, og med en konstant nysgjerrighet på fremtiden. Pelly Butikkinnredning er Miljøfyrtårnbedrift, og har miljø på dagsorden. I Sverige ble Pelly kåret til årets mest fremgangsrike firma i Falkenbergs kommun for sitt iherdige miljøarbeid.


– Vi er veldig opptatt av miljø, og har hatt møter med underleverandørene våre for å sikre at alle våre leverandører jobber med miljø; helt ut til transporten, forsikrer Kate.


Den landsdekkende spesialisten på butikkinnredning ønsker å være en pålitelig partner for sine kunder ved å avlaste deres hverdag med totalleverandørtjenester innen butikkinnredning, og Kate ser svært optimistisk på fremtiden, godt hjulpet av synergiene til Pelly i Sverige.



– Kunnskap, erfaring og godt samarbeid mellom Pelly i Norge og Sverige, som vi har opparbeidet siden fusjonen, gjør at vi står sterke sammen på tvers av landegrensen. Noe som tilsier at vi kan utvide og gjøre sortimentet vårt enda mer innholdsrikt, til fordel for våre kunder. Vi får også muligheten til å vise frem våre tjenester, kompetanse, og brennende engasjement til en større kundegruppe. God relasjon til kunden betyr alt, og vi er her for våre kunder døgnet rundt, avslutter Kate Persson.

Les mer...

2023-12-01 09.15

optice5

Vedlikeholdende ventilasjonsrens minsker brannfaren på kjøkkenet

Artikkel Optice AS utfører ventilasjonsrens over hele Norge, med fokus på kommunale bygg, hoteller og restaurantkjøkken samt borettslag/sameier. – Mange branner i storbyene har startet på kjøkkenet, forteller...
Shyer3

Øker sikkerhetsnivået med uproblematiske IT-tjenester

Artikkel Med en personlig vri på tradisjonelle IT-tjenester, skiller IT-leverandøren Shyer seg ut ved å tilby en effektiv brukeropplevelse – med IT-løsninger som ikke bare løser umiddelbare utfordringer for sine...
Til hjemmesiden

  Kontaktinformasjon

  compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

  Farvel til tradisjonell leksehjelp?

  Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

  vidaxl

  Fem måter å nyte mer tid utendørs

  Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

  sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

  Digitale møter: Tips for nybegynnere

  Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

  Arkiv