DSC_8609 (2).JPG Terje Grandal med gjengen[49274]DSC_8671 (2).JPG Terje Grandal maler[51274]nymaltmandal1nymaltmandal2

På tilbudssiden med mange tjenester

Nymalt Mandal i Lindesnes kommune er opptatt av; pris, kvalitet og tilgjengelighet. – Vi legger vekt på å utføre godt arbeid, være pålitelige, og ha god kommunikasjon med kundene, fastslår daglig leder Terje Grandal.

Malerfirmaet Nymalt Mandal, startet opp i månedsskiftet november/desember 2018, og drives av Terje Grandal, som har lang erfaring i bransjen. 


Foto: Ole Aa Brattfjord


Nymalt kjøpte nylig opp Skeie Malerfirma, som er Mandals eldste eksisterende malerfirma. Med dette dobler de antall ansatte, og øker kapasiteten.


Godt samarbeid
Terje eier firmaet sammen med Trond Larsen – som på sin side driver Fargerike Mandal. De to har et godt samarbeid, der de ofte henviser kunder til hverandre. Det er en vinn - vinn situasjon hvor de kan utfylle, og bruke hverandres kompetanse.


Samarbeid er også en selvfølge når Nymalt Mandal jobber med andre aktører som for eksempel byggmestere, rørleggere og elektrikere. 


– Vi er mange dyktige fagfolk her i distriktet, og sammen så bygger vi og realiserer folks ønsker og behov. Alt for å yte det lille ekstra for våre kunder. 


– Vi opererer i en bransje med mange forskjellige aktører, og det kan være litt utfordrende, røper Terje.


 – Jeg er veldig for samarbeid, samtidig som vi på mange områder er konkurrenter, sier han, og fremholder at konkurranse er bra for alle, både for utførende håndverkere og for kundene.


Pris, kvalitet og tilgjengelighet
Takket være stort fokus på pris, kvalitet og tilgjengelighet, får Nymalt Mandal ofte tilbake sine gamle kunder. Den gode jobben de gjør, er den aller beste reklamen for det lille Mandalsbaserte firmaet.


Foto: Ole Aa Brattfjord


– Det er viktig å være på tilbudssiden. Dette er en liten plass, og hvis man ikke leverer får det fort konsekvenser. Det skal ikke så mye til for å miste et godt rykte, sier Terje med et lite smil.


– Vi må gjøre en god jobb, og rett og slett gjøre kundene fornøyde, fastslår han.


Nymalt Mandal har en del privatkunder i tillegg til byggmestere og entreprenører som benytter seg av dem fast. Det går både på anbefalinger mellom privatpersoner, men også ofte på pris når malerfirmaet får oppdrag. 



– Folk er opptatt av pris, men også av kvalitet, og at arbeidet skal være fagmessig utført. Det forventes mye av oss, og det syntes jeg kundene har lov til.


Mange bein å stå på
Terje forteller at nedslagsfeltet strekker seg fra Kristiansand til Lyngdal, men at de primært holder seg innenfor Mandal.


Den lange listen over tjenester de utfører, inkluderer alt innen innvendig og utvendig maling, gipssparkling og tapetsering, i tillegg til en hel del gulvarbeider.



– Vi sliper alle typer tregulv, og behandler dem med det kundene ønsker. Vi renoverer også mye bad sammen med samarbeidpartnere, der vi støper gulv for varmekabler i tillegg til membran, fliselegging og belegg. Vi utfører avretting av alle typer gulv, teppelegging og teppefliser.


Nymalt Mandal er fleksible, og strekker seg langt for å gjøre kunden fornøyd.


– Målet er å få kundene tilbake igjen. Hvis de ikke kommer tilbake, så vil vi jo at det skal være en god samtale på våre vegne når de snakker med andre, smiler Terje.



Les mer...

2021-04-01 15.00

mestertak2

Best på fremdrift: Denne taktekkerbedriften får til det umulige

Artikkel Mestertak AS er stolt av å være ditt foretrukne taktekkerfirma som betjener både bedrifter og private.
newtracksny6

Realiser gründerdrømmen med produktutvikling som imponerer investorer

Artikkel NewTracks AS, hjelper bedrifter og personer med å realisere et produkt – fra idé til serieproduksjon, og kan levere et presentabelt produkt med strøken emballasje.
Til hjemmesiden

    Kontaktinformasjon

    national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

    Å jobbe som vikar

    Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

    hytte

    Utnytt din gamle hyttes potensiale

    Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

    sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

    Digitale møter: Tips for nybegynnere

    Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

    Arkiv