norstyled2norstyled1norstyled3norstyled4

Nordisk og nydelig

Interiørdesign-studioet Norstyled, tar utgangspunkt i den stilrene nordiske stilen når de styler boliger. – Du skal få den eksklusive følelsen, forteller daglig leder Kamilla Frydenberg.

Kamilla Frydenberg har interessert seg for møbler og interiør så lenge hun kan huske, og allerede som 14-åring kjøpte hun sin første Bolia sofa for konfirmasjonspengene sine (!).


– Jeg har alltid vært ekstremt opptatt av design og interiør, så det har alltid ligget i meg å jobbe med det. I tillegg har jeg alltid hatt en liten gründer i meg, forteller en blid Kamilla.Vendepunktet
Mens hun jobbet i møbel- og interiørkjeden Bolia, studerte Kamilla både bedriftsutvikling og ledelse. For selv om hun trivdes kjempegodt i jobben som daglig leder ved Bolia Tønsberg, kom hun til et slags vendepunkt for fire år siden.


– Jeg begynte å få en del henvendelser i forhold til boligstyling, så jeg visste at det var et rom i markedet for en nordisk boligstylist som var opptatt av design. Jeg startet først et enkeltmannsforetak, men det tok ikke lang tid før kom flere og flere forespørsler. Firmaet vokste fort og straks var vi et AS med flere ansatte, forteller hun. Vi er et team med flotte kollegaer som virkelig elsker jobben vår. Vi brenner for arbeidet og vi har høye mål om hvor vi sammen ønsker å dra firmaet. Dette gjør at vi jobber målbevisst og godt sammen.Kamilla forteller at neste målsetning er å åpne et interiørdesign studio i Tønsberg Sentrum.


– Norstyled startet opp i 2018. Da håndterte vi litt mindre oppdrag rundt styling av bolig og interiørveiledning. I dag har vi styling for over 40 boliger og bidrar både private og offentlig næring i interiørdesign. Vi er et interiørdesign studio som jobber som konsulenter, selgere og stylister innenfor interiør og design.


– Vi jobber for alle meglerne i Vestfold, litt i Oslo og Drammen. Vi jobber også mye for utbyggere i forhold til styling av visningsboliger, men også design av boliger. Her velger vi alt av eksteriør i boligen som bygges. Gulv, finish på vegger/tak, kjøkken og baderomsdesign. Mange ønsker å bruke oss fordi vi har noe litt annerledes, og vi gjør hver bolig unik - poengterer Kamilla.

Stilren boligstyling med nordisk preg
Hun forteller videre at det er mange som blir forelsket i deres stylingidé når de kommer ut til kundene og presenterer sin visjon.


– Når vi lager en boligstyling som skal ut for salg eller er til et privathjem, så er målet vårt at du skal få den eksklusive følelsen i et nordisk design, understreker Kamilla.Faktisk har mange som har kjøpt sin bolig med Norstyled´s styling, tatt kontakt med dem etter kjøpet siden de gjerne vil innrede sin nye bolig med Norstyled´s designelementer.


– Det er også mange som spør om møblene kan stå igjen – mot en pris selvfølgelig, ler Kamilla.


Dette er også fult mulig da vi er forhandler av stort sett alle produktene vi styler med.


Den nordiske designet følger Norstyled i sine prosjekter som en rød tråd i alt de gjør. Den nordiske stilen er ofte preget av en lun og lys grunnbase med flotte designmøbler. Norstyled liker å pimpe denne litt opp med trendy elementer og innslag av farger for å skape en dybde og kontrast i designet.


– Vi liker å designe hvert oppdrag som noe eget, vi tror og mener denne investeringen i tid og kvalitet er verdt det og mener at styling av bolig før salg kan være like godt gjennomtenkt og eksklusivt som egen styling i eget hjem. Vårt mål er å skape et miljø som folk forelsker seg i.Tilbakemeldingene Norstyled får fra sine kunder, er at de er veldig fleksible og raske på å kommunisere. Som oftest er Kamilla bare en telefon unna, og hun overlater aldri kundene til seg selv.


– Med oss går det smidig hele veien fra a til å, og jeg tror det er viktig for folk å føle seg trygge i alle valgene de skal ta. Mange kan nok kjenne seg igjen å bygge og pusse opp, og gjøre dårlige valg som må rettes opp i ettertid. Det kan være mye mer lønnsomt å ta inn en interiørkonsulent for 950 kroner i timen som passer på at du har en plan med alle valgene som gjøres. Slik får du drømmehjemmet, avslutter den dyktige interiørkonsulenten.

Les mer...

2022-10-20 15.45

cremakaffebrenneri4

Dette er den perfekte gaven til den som har alt

Artikkel Hva gir man egentlig i gave til den som har alt? Crema Kaffebrenneri i Sandefjord, har svaret!
mobileskoyen5

Sjelden vare: Denne bilforhandleren har fått stor suksess ved å kun ha fokus på ett merke

Artikkel Mobile Skøyen er en konseptbutikk der fokuset er rettet mot ett nybilmerke, det velkjente og fortsatt fremadstormende Nissan. – Her har vi folk som er eksperter på merket, og det tror jeg gir en ekstra...

  Kontaktinformasjon

  • NORSTYLED
  • Telefon:
   481 85 817
  • Adresse:
   Bjunegrenda 10, Revetal
  sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

  Digitale møter: Tips for nybegynnere

  Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

  hytte

  Utnytt din gamle hyttes potensiale

  Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

  compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

  Farvel til tradisjonell leksehjelp?

  Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

  Arkiv