norstyled2norstyled1norstyled3norstyled4

Nordisk og nydelig

Interiørdesign-studioet Norstyled, tar utgangspunkt i den stilrene nordiske stilen når de styler boliger. – Du skal få den eksklusive følelsen, forteller daglig leder Kamilla Frydenberg.

Kamilla Frydenberg har interessert seg for møbler og interiør så lenge hun kan huske, og allerede som 14-åring kjøpte hun sin første Bolia sofa for konfirmasjonspengene sine (!).


– Jeg har alltid vært ekstremt opptatt av design og interiør, så det har alltid ligget i meg å jobbe med det. I tillegg har jeg alltid hatt en liten gründer i meg, forteller en blid Kamilla.Vendepunktet
Mens hun jobbet i møbel- og interiørkjeden Bolia, studerte Kamilla både bedriftsutvikling og ledelse. For selv om hun trivdes kjempegodt i jobben som daglig leder ved Bolia Tønsberg, kom hun til et slags vendepunkt for fire år siden.


– Jeg begynte å få en del henvendelser i forhold til boligstyling, så jeg visste at det var et rom i markedet for en nordisk boligstylist som var opptatt av design. Jeg startet først et enkeltmannsforetak, men det tok ikke lang tid før kom flere og flere forespørsler. Firmaet vokste fort og straks var vi et AS med flere ansatte, forteller hun. Vi er et team med flotte kollegaer som virkelig elsker jobben vår. Vi brenner for arbeidet og vi har høye mål om hvor vi sammen ønsker å dra firmaet. Dette gjør at vi jobber målbevisst og godt sammen.Kamilla forteller at neste målsetning er å åpne et interiørdesign studio i Tønsberg Sentrum.


– Norstyled startet opp i 2018. Da håndterte vi litt mindre oppdrag rundt styling av bolig og interiørveiledning. I dag har vi styling for over 40 boliger og bidrar både private og offentlig næring i interiørdesign. Vi er et interiørdesign studio som jobber som konsulenter, selgere og stylister innenfor interiør og design.


– Vi jobber for alle meglerne i Vestfold, litt i Oslo og Drammen. Vi jobber også mye for utbyggere i forhold til styling av visningsboliger, men også design av boliger. Her velger vi alt av eksteriør i boligen som bygges. Gulv, finish på vegger/tak, kjøkken og baderomsdesign. Mange ønsker å bruke oss fordi vi har noe litt annerledes, og vi gjør hver bolig unik - poengterer Kamilla.

Stilren boligstyling med nordisk preg
Hun forteller videre at det er mange som blir forelsket i deres stylingidé når de kommer ut til kundene og presenterer sin visjon.


– Når vi lager en boligstyling som skal ut for salg eller er til et privathjem, så er målet vårt at du skal få den eksklusive følelsen i et nordisk design, understreker Kamilla.Faktisk har mange som har kjøpt sin bolig med Norstyled´s styling, tatt kontakt med dem etter kjøpet siden de gjerne vil innrede sin nye bolig med Norstyled´s designelementer.


– Det er også mange som spør om møblene kan stå igjen – mot en pris selvfølgelig, ler Kamilla.


Dette er også fult mulig da vi er forhandler av stort sett alle produktene vi styler med.


Den nordiske designet følger Norstyled i sine prosjekter som en rød tråd i alt de gjør. Den nordiske stilen er ofte preget av en lun og lys grunnbase med flotte designmøbler. Norstyled liker å pimpe denne litt opp med trendy elementer og innslag av farger for å skape en dybde og kontrast i designet.


– Vi liker å designe hvert oppdrag som noe eget, vi tror og mener denne investeringen i tid og kvalitet er verdt det og mener at styling av bolig før salg kan være like godt gjennomtenkt og eksklusivt som egen styling i eget hjem. Vårt mål er å skape et miljø som folk forelsker seg i.Tilbakemeldingene Norstyled får fra sine kunder, er at de er veldig fleksible og raske på å kommunisere. Som oftest er Kamilla bare en telefon unna, og hun overlater aldri kundene til seg selv.


– Med oss går det smidig hele veien fra a til å, og jeg tror det er viktig for folk å føle seg trygge i alle valgene de skal ta. Mange kan nok kjenne seg igjen å bygge og pusse opp, og gjøre dårlige valg som må rettes opp i ettertid. Det kan være mye mer lønnsomt å ta inn en interiørkonsulent for 950 kroner i timen som passer på at du har en plan med alle valgene som gjøres. Slik får du drømmehjemmet, avslutter den dyktige interiørkonsulenten.

Les mer...

2022-10-20 15.45

premani2

3D-visualisering skaper en lettere hverdag for boligutbyggere

Artikkel Med slagordet «effektivitet skaper kreativitet», skaper den kreative duoen i Premani AS en komplett visualisering i 3D. Den forenkler salgsprosessen for en utbygger – enten målet er å søke om byggetillatelse,...
bilskadekvinesdal1

Profesjonell og rask bilskadehåndtering hos godkjent skadeverksted i Kvinesdal

Artikkel Bilskade Kvinesdal er utstyrt med moderne teknologi for å håndtere alle typer karosseri- og chassis-skader. For forsikringsselskaper utfører bilskadeverkstedet ulike reparasjoner og utskiftninger av bilglass,...

  Kontaktinformasjon

  • NORSTYLED
  • Telefon:
   481 85 817
  • Adresse:
   Bjunegrenda 10, Revetal
  national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

  Å jobbe som vikar

  Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

  article1

  Beste stedene å campe i Norge

  Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

  vidaxl

  Fem måter å nyte mer tid utendørs

  Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

  Arkiv