takboks.no1takboks.no2takboks.no3takboks.no7takboks.no6takboks.no5takboks.no4

Norgesledende faghandel på skibokser og lastesystemer gjør det enkelt for sine kunder

Takboks.no dekker hele Norge med rask levering og god veiledning på takbokser og lastesystemer i alle størrelser. – Vi hjelper deg med å finne riktige produkter til ditt behov og din bil, understreker daglig leder Kjetil Lepsøe.

Takboks.no er en del av det velrenommerte familiefirmaet Lepsøe Bil, som ble startet i 2004. Konseptet tok form mens daglig leder Kjetil Lepsøe studerte og jobbet med bransjerettede klargjørings- og salgstjenester i Lepsøe Bil. Prosjektet fikk en pangstart i 2008 da bilforhandleren fikk en forespørsel fra en kunde som lurte på om de kunne skaffe en skiboks.


– Vi gikk en runde i markedet for å se hva vi kunne få til, og snakket med flere potensielle grossister. I dag har vi snart 15 års-jubileum som en tett samarbeidspartner med blant annet Skiguard, forteller Kjetil innledningsvis.Anerkjente kvalitetsleverandører
Kjetil forteller videre at Takboks.no ble bygget stein for stein, med hovedfokus på kunden og hvordan de som en faghandel på skibokser og lastesystemer, kunne løse problemer som andre aktører hadde kommet til kort med.


– Det har gjort at vi har et veldig godt samarbeid med våre leverandører, konstaterer han. Vi har fått mange faste kunder siden oppstarten, og vi ser at bilbransjen – spesielt mindre bruktbilforhandlere, bruker oss mer og mer, samtidig som vi blant annet også leverer til Bavaria, Sulland og Møller Gruppen, når de trenger hjelp, sier Kjetil.


Takboks.no ønsker å gjøre det så enkelt som mulig for kunden å finne en takboks – enten behovet er aktiv ferie med hele familien eller en tur med kajakken. De tilbyr med andre ord alt du trenger for å frakte fritiden din trygt fra én destinasjon til en annen. Med utelukkende anerkjente kvalitetsleverandører som Skiguard, Calix og Thule, kan kundene dessuten kjenne seg trygge over kvaliteten på produktet de har kjøpt.– Vi bruker kun norske leverandører og distribusjonssystemer, og så lenge du har kjøpt varen hos oss er det hit du skal henvende deg – ikke til et callcenter i Tyskland, sier han spøkefullt.


– Når du skal på ferie og trenger hjelp til å få med deg sykler, julegaver, en kajakk, ski til ti personer eller du bare har en aktiv fritid generelt, så skal vi hjelpe deg med å finne riktige produkter til ditt behov og din bil, understreker Kjetil.


Ligger ett skritt foran
Førsteprioriteten er å svare så raskt som mulig på henvendelsene de får, enten via epost, oppmøte eller telefon. Kjetil ser på leverandørene til Takboks.no som gode samarbeidspartnere, som de utveksler mye nyttig informasjon og produktveiledning med, og som sikrer en kontinuerlig oppdatert breddekunnskap for å dekke kundens behov på best mulig måte.


– Vi følger veldig med. Selv er jeg teknisk interessert og en bilentusiast, noe som gjør at vi får veldig mye informasjon fra bilmiljøer og forhandlere, forteller Kjetil.


Ved å hele tiden holde seg oppdatert på nye bilmodeller, kan Takboks.no som regel alltid ligge ett skritt foran konkurrentene ved å tilby rask levering på de mest vanlige takboksene og lastesystemene.– Vi prøver å følge med slik at vi har løsninger til de nye bilene på markedet. Det vil si at når du skal hente din nye Tesla, så har vi allerede takboksen som passer til bilen din, poengterer Kjetil.


Best på gode løsninger
De lagerfører løsninger til de mest solgte bilene på markedet, og dersom takboksen eller lastesystemet finnes på lager, sendes det ut til kunden allerede samme dag. Takboks.no dekker hele Norge, og har en stor kundemasse som strekker seg helt opp til Nord-Norge.


– I tillegg til hovedkontoret her på Kjeller, har vi et lager i Porsgrunn, som fungerer som en «pick up-point», der vi også betjener kunder på forespørsel, forklarer Kjetil.


I tillegg til salgs- og veiledningsdelen på skibokser og lastesystemer, utfører Takboks.no også servicetjenester på skibokser fra blant annet Skiguard. De har samtidig skibokshotell og et stort delelager – og kan skaffe det meste av deler til skibokser fra Thule.


– Formålet med Takboks.no er ikke å være størst i markedet, men vi skal være best på å gi svar og tilby gode løsninger, fastslår Kjetil Lepsøe.Les mer...

2023-06-01 15.45

oxeprosjekt1

Innovativt prosjektselskap skaper fremtidens næringsbygg

Artikkel Prosjektstyringsselskapet Oxe Prosjekt AS, har en prosjektlederrolle og jobber i tett samarbeid med byggherrer og entreprenører med oppussing, modernisering og optimalisering av næringsbygg. – Holdningen...
svanekjokkentrondheim2

Lang erfaring og lidenskap for faget sikrer deg kjøkkenet du drømmer om

Artikkel Svane Kjøkkenet Trondheim, er en faghandel som drives av en dedikert gjeng med et stort engasjement og lang erfaring i faget. Her får du kjøkkenet du drømmer om – og litt til.
Til hjemmesiden

  Kontaktinformasjon

  93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

  Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

  Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

  vidaxl

  Fem måter å nyte mer tid utendørs

  Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

  compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

  Farvel til tradisjonell leksehjelp?

  Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

  Arkiv