201019w2201019w5201019w4201019w3201019w1

Trygt kjøp av golfutstyr med veiledning i fokus

Det er ofte dyrt å investere i en hobby. Men med god veiledning i forkant, er du ett slag nærmere drømmehobbyen golf, uten at det trenger å koste skjorta – med rett utstyr for dine forutsetninger!

Golfhandelen AS har to fysiske butikker og én nettbutikk. Butikken i Brynsveien 5D i Oslo, var først ute, og ble til som et resultat av den 28-årige golfentusiasten Christoffer Martinsen og hans pasjon for golf. Golfbutikken i Oslo gikk såpass bra at han etter noen år kunne ekspandere og starte en butikk i Strømstad. Det er imponerende hvor mye Christoffer har fått til, med golfinteressen som den største drivkraften: 


– Jeg begynte å spille golf da jeg var i 12-årsalderen, og var ikke den som likte å sitte stille på skolen, smiler han. Ga 100 prosent

Den sosiale gutten interesserte seg fort for salgsbiten i golfsporten, og ble genuint interessert i å hjelpe folk med å finne frem til det riktige golfutstyret. For rundt fem år siden ble drømmen om en egen butikk realisert, men før det fikk han prøve seg i lokalet ovenfor Brynsveien, som fungerte som et utsalgssted i forbindelse med nettbutikken. 


– Det har vært en kamp, men når man først satset måtte man jo gå «all in»! Vi så at det var en mulighet, så derfor tok jeg sjansen. Enten måtte jeg finne på noe helt annet, eller så måtte jeg ta steget videre, sier den blide gründeren. 


Stort marked i nabolandet

Her i Oslo-butikken er det fire ansatte pluss én som har ansvar for logistikk-delen, mens butikken i Strømstad Shoppingcenter, huser tre ansatte. 


– Vi så at det var en mulighet i Sverige også – der er potensialet stort! Markedet er kanskje syv ganger større enn i Norge, og det er anslått at det er rundt 500 000 golfere i Sverige, i forhold til Norge, som kun har rundt 100 000 på det meste, forteller Christoffer.


Full returrett og personlig veiledning

Christoffers hjertesak med Golfhandelen – enten du handler på nett eller i butikk, er å tilby en raus bytterettsordning og en proff veiledning av golfutstyr i de fysiske butikkene. Christoffer poengterer at det er svært viktig å få testet ut utstyret slik at du kan være sikker på at utstyret er rett for deg i forhold til din høyde og dine forutsetninger på golfbanen. Derfor tilbyr Golfhandelen 30 dagers full returrett med pengene tilbake dersom du angrer deg eller mener at utstyret ikke er rett for deg. 


– Vi har et fullt sortiment; alt fra nybegynnersett til de mer kjente merkevarene, og alt av traller, klær og treningstilbehør. Men det viktigste er å høre hva kunden trenger; hvorfor kommer de til oss og hva kan vi hjelpe dem med i forhold til det de trenger.
– Vi ser gjerne at de får teste det de ønsker å kjøpe, sånn at vi også er sikre på at vi leverer fra oss det som passer best og er riktig for akkurat den kunden, presiserer Christoffer. 


Til Golfhandelen kan også den som ikke har erfaring med golf fra tidligere, og som bare vil prøve seg litt forsiktig på driving range-banen før man bestemmer seg for å kjøpe et sett, komme og få veiledning på nybegynnernivå.


– Du kan begynne med å kjøpe en kølle til et par hundre og se om du synes det er gøy, eller du kan kjøpe et halvt- eller helsett. Det er mange veier å gå, sier Christoffer med et smil. 


Simulator-suksess

I Oslobutikken har Golfhandelen fått på plass en splitter ny testbane med fire simulatorer der du kan spille virtuell golf – noe som er blitt en stadig økende trend. Ikke minst for å trene sine ferdigheter også utenfor golfbanen og utenom golfsesongen. – Vi ser at virtuell golf er blitt veldig populært. Det kan være en faktor som hjelper golfen med å holde i gang, og kanskje få de som spiller fem runder i året til å spille kanskje 15 runder i året!


Christoffer er ved godt mot når vi prater om golfåret 2020. Men så er det dette med været, da...


– Enten kommer det to meter snø i mars, som ligger til langt uti mai, eller så blir det en varm sommer med vanningsforbud og en varme som gjør at ingen orker å spille golf, spøker Christoffer og ler.

Les mer...

2020-03-01 08.00

2050trafikkskole1

Trafikkskolen med forståelse og tålmodighet i fokus

Artikkel 2050 Trafikkskole på Jessheim, legger stor vekt på et pedagogisk læringsforløp. Med trafikklærere som både forstår sine elever og har forståelse for at alle mennesker lærer seg i forskjellig takt, blir...
adio2

Møteromsløsninger optimaliserte for en digital arbeidshverdag

Artikkel Med konseptet Adiorom, hjelper Adio AS virksomheter mot en sømløs digital arbeidshverdag. Adiorom er et konsept for møterom hvor det i pakkene inkluderes møteromsskjermer og videokonferanseutstyr. – Vi...
Til hjemmesiden

  Kontaktinformasjon

  93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

  Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

  Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

  sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

  Digitale møter: Tips for nybegynnere

  Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

  compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

  Farvel til tradisjonell leksehjelp?

  Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

  Arkiv