– Vi liker å lage litt skreddersydde ting

På et lite hjørne på Majorstua finner du Teppekonsulentene, en bedrift som siden 1966 fremdeles overrasker kunder som kommer inn dørene.

– Det er ikke alle som vet at det ligger en teppebutikk her, så man vet ikke helt hvordan folk finner veien hit.


Daglig leder Tom-Espen Grunnteig har i dag fem ansatte med på laget i den 52 år gamle bedriften. Tepper i naturmaterialer som viskose, bambus, ull og syntet, sisal i alle utførelser, Bolon vinyltepper og vinylstaver, er bare noen få av produktene du finner i butikken hos Teppekonsulentene.


– Kunder som har benyttet mye tid på å lete frem det rette produkt ender ofte opp hos oss. Mangfoldet vårt går langt utover de butikker som har ruller hengende i butikk.


181074åsåsssssaa


I tillegg til ferdige tepper lager også Teppekonsulentene tepper på mål.


– Det er en stor produktlinje for oss, og vi har flere spesielle teknikker å gjøre dette på. Vi liker å lage litt spesielle ting.


Store bedriftskunder

Teppekonsulentene har også store bedriftskunder, og tilbyr alle typer gulvløsninger til flere offentlige miljø som Skeidar, Sats Elixia, Møbelringen og Thon Hotels.


– Vi spesialdesigner tepper og da særlig til hotellmiljø med våre garnbokser med mer enn 800 farger. Det samme gjelder vinylstav-produkter som tilpasses ulike konseptkjeders ønsker.


Teppekonsulentenes spesialfelt innenfor offentlig miljø er vinylstaver "TILE-X" og tepper. Tile-X kan fås i alle slags fargevariasjoner og formater, som et slitesterkt vinylgulv med treimitasjon.


181074ppdddaaaa


– Vi liker de store jobbene og vi jager alltid etter disse, men samtidig liker vi også veldig godt privatkundene som kommer til.


Spesielle «legge»-teknikker

Teppekonsulentene er spesielt kjent for sine dyktige håndverkere som utøver tradisjonsrike «legge»-teknikker, særlig innenfor trappeinstallasjoner.


– Leggeteknikkene som våre håndverkere behersker er ikke representative for bransjen generelt. Det vil jeg si er en høy kvalitet som vi får mange henvendelser om. Særlig etter to sesonger som deltaker i «Superoppusserne» ble det mye forespørsler om trappelegging fra alle deler av landet.


181074dddddff


– Den private forbruker er ofte opptatt av trender, og det er morsomt å reise på messer og finne disse for så å formidle det videre til folk.


På spørsmål om han har et spesielt godt råd til forbrukeren, svarer Grunnteig følgende:


– Gå til en teppebutikk. Ofte har vi kunder som kommer inn med en prøvebok de har lånt fra et eller annet interiørsted. Disse kan være fra merker som «brander» produkt under eget navn, såkalt «private label». De er således ikke produsenter. Dette betyr ofte at produktet koster tre til fire ganger mer for samme produkt som vi eller andre lagerfører, avslutter Grunnteig.

Les mer...

2018-02-22 12.45

anleggsgartnerost2

Engasjert og erfarent anleggsgartnerfirma skaper imponerende utemiljøer

Artikkel Anleggsgartner Øst AS, har en lang kunnskap og bred ekspertise i anleggsgartnerfaget, med mangfoldige tjenester som strekker seg fra private hager til imponerende prosjekter innenfor offentlige områder.
wimpel1

Effektivt produkt eliminerer kaldtrekk fra vinduer

Artikkel Wimpel er forhandler for Eltra AS - en varmelistprodusent som har utviklet kompakte varmelister som effektivt tar kaldraset fra vinduer i næringsbygg og private boliger. – Varmelistene stopper kaldraset...
93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

Å jobbe som vikar

Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

hellofresh

Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

Arkiv