moiror3moiror1moiror2

VVS-entreprenøren med store visjoner

Moi Rør har store visjoner for fremtiden, med en ordrebok full av spennende VVS-oppdrag i næringsmarkedet. – Vi tar store oppdrag, og kan ta det meste i Agderfylkene, understreker daglig leder Kåre Henning Åsly.

Moi Rør holder til i Kristiansand, og har blitt drevet av den erfarne rørleggermesteren Kåre Henning Åsly siden 2005.


– Vi er et selskap som fokuserer på proffmarked, der våre kunder er totalentreprenører og eiendomsutviklere. Vi tar store oppdrag, og kan ta det meste i Agderfylkene, understreker Kåre Henning.Gikk sin egen vei
VVS-entreprenøren jobber en god del i det som kalles anbudsmarkedet, der Moi Rør har totalentrepriser og leverer alt som har med rør å gjøre.


– Visjonen og målet har helt fra starten av vært å jobbe innenfor næringsbygg og proffmarkedet. Vi tenkte at vi måtte ta vår egen vei, og i dag er vi 38 ansatte og har faste samarbeid med mange aktører, smiler Kåre Henning.


Moi Rør gjør veldig mye forskjellig. De tar alt fra tradisjonelle sanitæranlegg med toalett, dusj og vask, til varme- og kjøleanlegg, sprinkelanlegg og store energibrønnparker.


– Fornybare energikilder og det grønne skiftet er veldig i tiden, og dette har blitt en veldig stor del av det en rørlegger gjør på et bygg. Vi leverer alt som er i den tilknytningen – ikke minst brannsikring, for de fleste større bygg vil ha sprinkelanlegg. Dette gir en stor trygghet både i boliger og næringsbygg, forteller Kåre Henning.


Den erfarne rørleggeren forteller at det alltid er mye nytt som kommer i VVS-bransjen, og det er stadig nye og oppdaterte forskrifter å forholde seg til.– I dag kan man få avanserte varmtvannsberedere med smarte løsninger, der man kan kjøre oppvarming på natten. Fokuset på dette har for alvor kommet på slike løsninger nå som energiprisene føyk i været, forklarer han.


Godt rustet for fremtiden
Kåre Henning fastslår at det er viktig for Moi Rør å være en fremtidsrettet VVS-entreprenør, som tilrettelegger for fremtidige miljøkrav i forhold til energibesparende løsninger allerede nå.


– Vi ser at både nærings- og privatkunder er meget opptatt av alternative energikilder, spesielt i forhold til hva som skjer om 20 år, og hvordan byggene ser ut da og hvilke krav som stilles.


Med tre dyktige prosjektledere, deriblant Kåre Henning, og en serviceleder som styrer ettermarkedet og de viktige servicearbeidene, er Moi Rør godt rustet for fremtidige oppdrag med en arbeidsstokk som utfyller hverandre godt.


– Vi utfyller hverandre veldig bra, selv om vi er ganske så forskjellige. Men vi vet alltid hvor vi er best, sier han med glimt i øyet.


I år har Moi Rør hatt gleden av å ferdigstille et større oppdrag på Grimstad Fagskole, som skal tas i bruk nå til høsten. Fremover vil Moi Rør holde koken med flere spennende oppdrag, som står skrevet ned i en allerede full ordrebok.– Akkurat nå holder vi på med å ferdigstille siste en del av prosjektet Kanalbyen, som nå teller 300 leiligheter. Vi må ha litt «lange briller» siden vi jobber mye i næringsmarkedet, og dette med planlegging er veldig viktig siden vi ønsker langsiktige avtaler. Vi har også en veldig flink servicegjeng, så vi prøver å strekke oss så langt vi kan, fremholder Kåre Henning med et smil.

Les mer...

2022-09-01 11.30

birgernhaugfollo3

Godt rustet for 2023 med flere spennende bilnyheter

Artikkel Birger N Haug Follo i Ski, går et trygt og stabilt år i møte med elbiler i et prissegment som mange har råd til.
Prosjekt

Litt smartere arbeidsmetode skaper forretningsverdi

Artikkel Litt Smartere AS, er et konsulentfirma som hjelper bedrifter med å skape forretningsverdi gjennom problemløsning, utnyttelse av potensialer, effektivisering og bedre beslutninger.   – Alle bedrifter har...
Til hjemmesiden

  Kontaktinformasjon

  • MOI RØR AS
  • Epost
  • Hjemmeside
  • Telefon:
   97 10 13 30
  • Adresse:
   Ægirsvei 10, 4632 KRISTIANSAND
  national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

  Å jobbe som vikar

  Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

  hellofresh

  Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

  For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

  hytte

  Utnytt din gamle hyttes potensiale

  Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

  Arkiv