ildfag4ildfag3ildfag1ildfag2

Ny nettbutikk gjør stor suksess: Kort leveringstid på rimelige ildsteder av prima kvalitet

Ildfag.no, har tatt det polske ildstedmerket Nordflam til Norge og Skandinavia, og her til lands er mange i ekstase over det rimelige alternativet til de klassiske støpejernovnene.   – Man får samme kvalitet til en lavere pris, forteller Petter Ski, daglig leder ved Ildfag AS.

Det Fredrikstadforankrede firmaet Ildfag AS, fikk nylig agenturet på det polske merket Nordflam, som de tidligere har samarbeidet med som en forhandler av ildsteder. Daglig leder Petter Ski, så at timingen ikke kunne vært bedre med tanke på de høye strømprisene, og satset for fullt på å introdusere et splitter nytt ildstedmerke for det norske folk – med kort ventetid og en billig prislapp.


– Nordflam har priser som ingen kan matche, rett og slett! Målet vårt var å få en ny konkurrent på banen, og kunne tilby et rimeligere produkt. Jøtul og de store produsentene er kjempedyre, og jeg har selv en gammel Jøtul-peis hjemme som jeg ikke har fått mulighet til å bytte ut fordi det er så dyrt, forteller Petter.God kvalitet til en lavere pris
Det er der Nordflam kommer inn i bildet. De selger peisinnsatser som koster ned til 6 000-7 000 kroner, og er av like god kvalitet som tilsvarende peisinnsatser i støpejern.


– Jeg synes det er fint at folk kan få et alternativ til å fyre med strøm, og at det faktisk finnes produsenter der ute som er billigere og rimeligere, og som har tilsvarende kvalitet som norske peisprodusenter, utdyper Petter.


Nordflam er kjente for sine ildsteder i hjemlandet Polen. Siden dette er første gang de leverer utenfor den polske grensen, så er leveringskapasiteten følgelig svært stor da Norge er et lite marked for dem.


– Vi får mye på bestilling, og vi får varer to ganger i uka. Leveringstiden er aldri mer enn fire uker, og vi hører fra våre kunder at leveringstiden på tilsvarende produkter andre steder er helt frem til våren 2023, poengterer Petter.


Selv om det knapt er tre måneder siden oppstarten av nettbutikken Ildfag.no, har de fire ansatte i bedriften hatt mer enn nok å gjøre, og med et kontor og showroom som ikke er ferdigbygget enda, selger peisene fra Nordflam likevel som glovarmt hvetebrød via nettbutikken.– Det er en del som kommer hit til lageret for å se hvordan varene ser ut, men ellers er det jo bare en nettbutikk. Jeg var veldig heldig som traff en nisje nå, med de høye strømprisene og de lange leveringstidene i dag, så det eksploderte helt, forteller Petter og smiler.


Fyller et tomrom
Som Petter uttrykker, så håper Ildfag at de med peisene fra Nordflam kan fylle et tomrom som peisprodusentene har latt stå åpen.


– De har en helt annen prisklasse enn det vi har, så den rimeligste prisklassen står jo åpen – og der er vi! Vi prøver å nå bredest mulig ut på nett, for da får vi sendt overalt. Vi har en fastprisavtale med PostNord, der vi sender overalt i hele landet for 2 000 kroner, opplyser han.


For å gjøre det lettere for kundene, har de foreløpig under 100 produkter i nettbutikken, der de har et lite utvalg i forskjellige størrelseskategorier, samt noen tilbehør.


På sikt ønsker Petter at Nordflam skal bli en konkurransedyktig aktør også i andre skandinaviske land, men i dag ligger hovedfokuset selvsagt på den nye butikken og på å gjøre merket kjent her til lands.


– Vi ønsker også å selge til andre peisforhandlere og utsalgssteder flere steder i landet, slik at vi kan vokse og bli store, og gjøre både Nordflam og Ildfag til et kjent merke, fastslår han.Fokus på pris, kvalitet og kundeservice
Ildfag har rukket å få mye skryt for sin behjelpelige kundeservice, bestående av en heltidsansatt som besvarer henvendelser og følger opp kundene.


– Forespørsler skal alltid bli besvart, for kundeservice er veldig viktig og selvfølgelig noe vi har mye fokus på i tillegg til pris og kvalitet, understreker Petter.


Nå i disse dager er det mange som setter pris på et rimeligere alternativ til fyring med strøm. Og som en aktør som kan levere samme kvalitet som de store ildstedmerkene, til en mye lavere pris, er målet å bli en stor aktør på markedet.


– Folk er fornøyde, og det er det viktigste for oss. De vi snakker med som bruker produktene hver dag er veldig fornøyde, konstaterer Petter med et smil.


Les mer...

2023-01-09 10.45

plusconsult6

Innovativ timelapseteknologi revolusjonerer byggeprosjekter

Artikkel Den rådgivende ingeniørbedriften Plusconsult, har nylig utvidet sitt repertoar med en unik timelapseteknologi som er spesialutviklet for norske byggeprosjekter.   – Vi ser en veldig økende etterspørsel...
heisrådgiveren3

Gode forutsetninger med kompetanserik heisrådgivning

Artikkel Heisrådgiveren AS, utfører trafikkanalyser som sikrer en optimal balanse i heistrafikken i et bygg. – Det er mange parametere som må legges til grunn; ikke bare antall mennesker, men også hva slags type...
Til hjemmesiden

  Kontaktinformasjon

  hellofresh

  Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

  For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

  hytte

  Utnytt din gamle hyttes potensiale

  Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

  compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

  Farvel til tradisjonell leksehjelp?

  Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

  Arkiv