Rørlegger til lands og til vanns

Nøtterøy Rørservice AS lar seg ikke hindre av at rørarbeidet ikke befinner seg på land, og inkluderer maritime fartøy i sin kundebase langs Tønsbergs vakre skjærgårdskyst.

– Det er jo artig å ha det litt variert da, ler daglig leder Kenneth Andersen.

Rørleggerfirmaet på Skallestad ble dannet av blant annet far Arild Andersen i 2001, og sønn, rørleggermester Kenneth Andersen, som kom kjapt inn som læregutt i 2003. Firmaet har siden da hatt en stødig vekst i arbeidsområdet som dekker Nøtterøy, Tjøme, Tønsberg og skjærgården rundt.

– Vi har en båt i skjærgården som vi bruker, sier daglig leder.

– Det kan være litt tungvint, men det er jo et marked der ute og vi syns det er artig og utfordrende, sier han.


Gode på bad
Bedriften har vokst til seks personer siden oppstart og ser ikke bort fra en ytterligere økning i fremtiden.


– Alt ligger til rette for det, smiler han.


– Vi har også noen hytteprosjekter på fjellet, så alt må ikke skje ved vannet, sier Andersen.


181035åpo


Daglig leder forteller at de får gode tilbakemeldinger på rørarbeidet de utfører, noe som er viktig for dem og har kanskje ekstra fornøyde kunder der de har rehabilitert bad, og kan sammen med dyktige samarbeidspartnere tilby pakkeløsninger hvor de tar jobben fra A-Å.

– Vi har veldig mye bad og fått gode tilbakemeldinger på det, og da med ikke minst gode samarbeidspartnere på det området, noe som er veldig viktig der mye og nøyaktig håndverk skal skje på kort tid.


– Vi utfører også arbeider med vann og avløp utvendig, noe som ligger praktisk til rette siden vi også holder til under samme tak med et anleggsfirma. Faget er stort og varme er en stor del av det, og vi driver også mye med blant annet varmepumper og vannbårne anlegg, sier han.


– Dette er et spennende område hvor det skjer mye i disse tider, legger han til.

Sparrer med konkurrenten
På spørsmål om det er stor konkurranse i bransjen langs kysten, svarer Andersen at han faktisk heller ser på like firmaer i bransjen på mange måter som en ressurs i stedet for rivaler, i hvert fall de seriøse.
 
– Vi ser på de som samarbeidspartnere og kan gjerne sparre litt med dem, sier han.


181035


Andersen forteller at det er mye renoveringsarbeid i bransjen, og at de utfører arbeid for mange faste hytter hvor de klargjør sanitæranlegget for både vinter og vår. Gjennom et langt samarbeid med Obos har de flere borettslag i distriktet som kunder.

– Vi merker konkurransen, men har ikke lidd av det ennå slik som markedet er, legger han til.

– Vi ser positivt på fremtiden, og ønsker å utvikle oss i riktig retning. Vi sikter jo litte granne og har en visjon og ser fremover, men skynder oss sakte sånn at vi gjør det i riktig rekkefølge, smiler daglig leder.

Les mer...

2018-02-12 12.30

stedarkitektur3

Arkitektkontor i Skien løser arkitektoniske utfordringer med en kreativ tilnærming

Artikkel STED Arkitektur består av fagkyndige arkitekter med lang og variert erfaring, som løser utfordringer på en kreativ og nyskapende måte. – Kreativitet er en stor del av faget vårt, konstaterer daglig leder...
DC984588-EAF3-4F54-8E1F-68583FAE913C_1

Hvorfor man bør benytte seg av sammenligningsverktøy når man skal velge mobilabonnement

Artikkel I en verden hvor mobiltelefonen er blitt en uunnværlig del av dagliglivet, er valget av riktig mobilabonnement mer kritisk enn noensinne. Med et mylder av tilbud fra en rekke operatører, kan det være en...

Kontaktinformasjon

  • Nøtterøy Rørservice AS
  • E-post
  • Hjemmeside
  • Facebook
  • Telefon:
    33 38 52 59 / 922 07 735
  • Adresse:
    Løkkåsveien 22B, 3138 Skallestad
93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

vidaxl

Fem måter å nyte mer tid utendørs

Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

Å jobbe som vikar

Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

Arkiv