osloskjønnhetosloskjonnhet1osloskjonnhet2osloskjonnhet6osloskjonnhet4

Hos denne skjønnhetsklinikken er det ærlighet som varer lengst

– Vi har et stort fokus på kvalitet, kunnskap, trygghet og ærlighet, og det er noe man kommer veldig langt med, fremholder Karina Hansen, kosmetisk terapeut og eier av klinikken Oslo Skjønnhet og Velvære AS.

Vi har alle et behov av å føle oss vel med oss selv, enten det er å ta vare på kroppen sin ved å spise sunt og trene, sminke seg, ta seg et langt bad eller gå til frisøren. Det sies at ekte skjønnhet kommer innenfra, men noen ganger i livet kan det å føle seg vel også bestå av en skjønnhetsbehandling for å «booste» selvtilliten fra innsiden. Da er det viktig å finne en skjønnhetssalong som setter dine egne behov først og som virkelig lytter til dine ønsker og forventninger.  


Ærlighet i høysetet  
Oslo Skjønnhet og Velvære AS, har høstet mange gode omtaler som følge av at de aldri utfører behandlinger på akkord med kundene. 


– Vi har fått mange gode tilbakemeldinger, og det er vi veldig glade og takknemlige for! Det kommer jo mye av den servicen, kunnskapen og kvaliteten vi gir kunden. Vi er veldig ærlige og opptatt av et naturlig resultat, så vi selger aldri for mye eller presser på dem ting de ikke har behov for – det gjør vi aldri. Dette setter våre faste kunder veldig stor pris på, forteller en ydmyk kosmetisk terapeut og klinikkeier, Karina Hansen.   Karina startet Oslo Skjønnhet og Velvære AS i slutten av 2019, med hovedfokus på nettopp ærlige kundekonsultasjoner og profesjonelle behandlinger. 


– Det har vært et bevisst fokus hele veien, og det er nok derfor vi har kommet så langt som vi har i dag, smiler hun. 


Karina er utdannet helsepersonell og var etter mange år i apotek og sykehusbransjen både sliten og på leting etter en forandring. Hun bestemte seg for å videreutdanne seg innen estetisk medisin, en jobb som hun i dag stortrives i og elsker. Karina og teamet utfører alt av kosmetiske behandlinger ved klinikken, med hovedtyngde på fillere og laserbehandlinger.  Stor suksess med sine behandlinger 
Beliggenheten til Oslo Skjønnhet og Velvære, er fin og veldig sentral. Her i Sannergata 24 på Grünerløkka, er det gode parkeringsmuligheter og utmerkede kollektivforbindelser. Ved klinikken møter du et dyktig team som består av klinikkeier Karina, en lege som utfører botox-behandlinger og plasmage, en helsesekretær som jobber spesifikt med PRP-behandlinger, i tillegg til en vippetekniker og negledesigner.  


Selv i et konkurransepreget marked som Oslo, har det bare gått oppover for den lille klinikken for hver måned siden oppstarten – med unntak av den uunngåelige Korona-nedstengingen fra mars 2020 til juni 2020. Karina forteller at det er mange forskjellige bedrifter som har hatt lokale her før dem, men som ikke har vært like heldige.  


– Skjønnhet og velvære var visst det som manglet her, og det har bare gått oppover måned for måned, så det er vi veldig takknemlige for, sier Karina med et varmt smil.  


Klinikken utfører behandlinger som blant annet: Fillere, profhilo, botox, belkyra, hudbehandlinger, laserbehandlinger, pigmentbehandlinger, plasmage, eximia, kroppsforming, mesoterapi, oppstrammende behandlinger, microneedling og PRP-behandlinger.  – Det er mye forskjellig, rett og slett. Men det går mest av fillere, profhilo, botox og laserbehandlinger. Permanent hårfjerning går det veldig mye av, spesielt på denne årstiden, slik at man er hårfri før sommeren starter, forteller hun. 


Karina forteller at kundene ofte reiser langt for å få behandlinger ved den velrenommerte Osloklinikken.  


– Vi har kunder som kjører hele veien fra Hafjell, og en fast kunde fra Åmot, som er kjempefornøyd! Tilbakemeldingene vi har fått etter at kundene har vært her på behandling, er at de synes det er en veldig behagelig atmosfære, hyggelige behandlere og at de blir tatt godt imot, men også at vi utfører behandlingen etter deres ønske, og slik de vil ha det.  


Presset prisene 
Mange som kommer hit, har ofte lest om klinikken på forhånd, og de aller fleste har sammenlignet priser og funnet ut at Oslo Skjønnhet og Velvære har de rimligste behandlingene sammenlignet med andre skjønnhetsklinikker i området som tilbyr akkurat de samme produktene og tjenestene. 


– Prisene våre er veldig gode, og det er fordi vi tenker at alle skal kunne ha mulighet til å ta behandlingene. Derfor har vi presset prisene så langt ned som det lar seg gjøre, fastslår Karina.  


Hun understreker samtidig viktigheten av å velge en seriøs klinikk.  – Per dags dato er det mange useriøse behandlere overalt, blant annet fordi det ikke er så strengt med fillere. Man kan lese i avisen at det er hvem som helst som kan sette fillere, alt fra frisører til bakere(!). Det er sikkert billigere, men livsfarlig, dette fordi man behøver anatomisk forståelse for å utføre behandlingen så trygt som mulig. Så derfor bør man alltid søke på seriøse aktører og gjerne lese seg opp på omtaler, råder hun.  


Med et tydelig fokus på kvalitet, kunnskap, trygghet og ærlighet, har Oslo Skjønnhet og Velvære kommet langt, og to år etter oppstarten går Karina allerede med tanker om å utvide med flere klinikker eller investere i enda flere spennende behandlinger. 


– Vi har snakket om å muligens åpne en klinikk til, hvor det blir er fortsatt usikkert, så det er bare å følge med videre. Om det fortsetter å gå så bra som det gjør nå, så er vi kanskje der innen et par år, avslutter hun med et smil.   Les mer...

2021-12-01 14.15

aretreindustrier8

Er med på å redusere risikoen og øke lønnsomheten i byggeprosjekter

Artikkel ARE Treindustrier er både en underleverandør og kompetansepartner for sine kunder. De ønsker å bli involvert tidlig nok i byggeprosjektet, for et best mulig resultat. – Med ganske små grep, kan vi optimalisere...
vikenbyggpartner10'

Stabile boliger, sunt inneklima og minimalt vedlikehold: Porebetong er svaret

Artikkel Viken Byggpartner AS i Drøbak bygger innflytningsklare boliger med hovedfokus på god bokomfort og minimalt vedlikehold. De har spesialisert seg på å bygge med porebetong.
Til hjemmesiden

  Kontaktinformasjon

  article1

  Beste stedene å campe i Norge

  Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

  sport24

  Faktorer å tenke på ved valg av treningsklær

  Liker du å trene, men hater klærne du må ha på deg? Vel, du er ikke alene. Mange mennesker føler det slik. Derfor prøver sportsklærfirmaer alltid å komme opp med nye og innovative måter å gjøre klærne deres mer komfortable på.

  93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

  Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

  Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

  Picture1

  Hvilke typer stomi finnes? Få gode råd om stomiutstyr her!

  I Norge lever mange med stomi. Les om de 3 vanligste typene stomi: colostomi, ileostomi og urostomi.

  hellofresh

  Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

  For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

  compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

  Farvel til tradisjonell leksehjelp?

  Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

  Arkiv