201009w5201009w6201009w2201009w4201009w3201009w1

Riktig lysskjerming for ditt behov

Gardin Studio tar solskjerming på alvor. De leverer og skreddersyr løsninger som passer deg og dine behov – enten du elsker sola eller vil stenge den ute!

Interiørarkitekten Jane May Dragvik brenner for interiør. Hun har jobbet med interiør og tekstil i 20 år, men gleder seg fortsatt like mye til hver dag hun skal gå på jobb. Den Kristiansandbaserte bedriften Gardin Studio, ble startet av Jane og tre andre medeiere i 1997. Da lå fokuset kun på prosjektmarkedet og anbudsregning, og de hadde få eller ingen private kunder. 


– Flere og flere spurte om vi ikke reiste ut på hjembesøk. Jo, det kan vi vel gjøre, tenkte jeg da. Så i dag er det mer motsatt, nå jobber vi mye mer mot privatmarkedet - men vi er absolutt gode enda på anbud og prosjekt, fastslår Jane med et smil. 


Salg og veiledning i valg av gardiner, tepper og tapet, er Gardin Studios spesialitet. Butikken fungerer mer som et showroom, der man kan ringe og bestille tid i forkant. Jane forklarer ivrig om den «typiske» kunden og hvordan Gardin Studio jobber.– Enten kommer kunden innom eller ringer, og så avtaler vi helst et hjembesøk. Vi vil jo hjem å se, for det er da vår inspirasjon begynner! 


Jane tar gjerne med seg noen produkter hjem til kunden, og får som regel frie tøyler. Ved å stille kunden et konkret og enkelt spørsmål som «hva er dine behov?», blir Jane og kunden som oftest enige om en velfungerende løsning.


– Jeg liker å ha en god dialog med kundene for å vite at det treffer riktig, forklarer hun. 


Gardin Studio selger ikke produkter med standardmål. Gardiner og lysskjerming blir alltid skreddersydd av interiørkonsulenter som reiser ut til kunden og tar mål. Blant bedriftskunder er det plisségardiner og tepper som er bestselgerne. Den erfarne interiørkonsulenten reiser ofte på messer til utlandet for innkjøp og inspirasjon. 


Gardin Studio fører det tyske kvalitetsmerket JAB, og selger i tillegg enklere produkter som gardinstenger, pynteputer og tapet i nettbutikken. – Trender kommer ofte litt seinere til Norge. I dag er det tapet på alle fire vegger - og gjerne i taket også, som vi ser er populært.


De fem medarbeiderne Jane, Ragnhild, Nina, Mona og Turid, stortrives i hverandres selskap og har et engasjement og humør som smitter over på kundene. Jane forteller at Gardin Studio tilbyr en tilleggstjeneste der de går inn som konsulenter i forbindelse med for eksempel oppussing av et hus, og hjelper da til med valg av farger, tapet og tekstiler.– Selv om vi er i Kristiansand kan vi hjelpe kunder på både Østlandet og Vestlandet med råd og veiledning. Vi er veldig fleksible, smiler Jane forsikrende. 


Avslutningsvis poengterer Jane at Gardin Studio følger med i tiden og er oppdatert på solskjerming for de nyeste smarthus-løsningene.


– Du kan si «Google Home, lukk gardinene på soverommet», så gjør dem det, sier Jane, som akkurat har lært seg alt om dette på kurs med resten av gjengen i Gardin Studio.

Les mer...

2020-01-30 11:00

201007w3

Folk reiser fra fjern og nær for å få behandling på Salong Bellezza

Artikkel Skjønnhetssalongen Bellezza, har satt sammen en meny tilpasset det salongeier Anita er aller best på. – Det er viktig for meg å være god på de behandlingene jeg har, forteller hun.
195033w3

Fasadeglass har appen som sikrer deg det perfekte resultatet til din bolig

Artikkel Rask levering, høy standard og vedlikeholdsfrie vinduer og glassrekkverk, er hovedfokuset til Fasadeglass. Nå har de også utviklet en app som sikrer deg det perfekte resultatet til din bolig.
Hjemmeside

  Kontaktinformasjon

  IKEA_HANTVERK_Kavitha_inthefield_PH163745

  IKEA forener verden

  Møbelgiganten IKEA fins representert i 52 land og har til sammen 430 varehus på verdensbasis. Kommunikasjonsrådgiver Troels N. Mathisen, forteller at IKEA jobber iherdig med å utvikle løsninger som skal forenkle våre liv og gjøre hjemmene våre mer funksjonelle.

  67532874

  Et plantebasert liv: For dyrene, miljøet og helsen

  Bransjemagasinet har gått i dybden på det vegetariske kostholdet og hvordan et plantebasert kosthold påvirker dyrene, vår helse og vårt klimaavtrykk her på jorda.

  51842405_2091095327636632_3517487299556278272_o

  Vi søker medieselgere!

  Har du en selger i magen og brenner for næringsliv og oppsøkende salg, kan det være deg vi leter etter!

  Arkiv