164066 SM0

Studio Marichen – fordi du fortjener å slappe av i en travel hverdag

Studio Marichen er salongen med velvære i fokus. I salongen jobber åtte dyktige, faglærte kvinner for å gi deg en helhetlig skjønnhetspleie som gjør at du stråler både innenfra og utenfra når du går derfra. Så pust ut, senk skuldrene og slapp helt av; velkommen til Studio Marichen!

I Skien ligger skjønnhetssalongen Studio Marichen. De er den eneste salongen i Telemark som tilbyr en helhetlig pleie for hele kroppen, og hos Studio Marichen kan du faktisk gå på spa hos frisøren. Med alle behandlinger som på et spa, fra en vanlig hårklipp til permanent makeup og fotpleie, ligger forholdene godt til rette for at du skal få en velfortjent pause fra den hektiske hverdagen.

Salongen har dyktige faglærte medarbeidere, som alle utmerker seg på forskjellige områder. Innehaver og daglig leder av salongen, Marianne Christensen, skryter godt av sine medarbeidere, og presiserer at hun legger vekt på relevant utdannelse innen faget – og gjerne i fargelære.


- I frisøryrket lærer vi jo om farge, fargesirkelen og hele grunnlaget. Fargelære gir gode resultater i forhold til farge, og er veldig interessant, sier Christensen entusiastisk.

Etter å ha flyttet ut fra et travelt kjøpesenter nylig, ønsker Christensen at kundene hennes nå skal finne roen i hennes salong.


- Her kan du finne roen. Her kan du få en god kopp kaffe, senke skuldrene og bare kose deg. For oss er helheten veldig viktig, og vi bruker mye tid på å holde lokalet pent, rent og ryddig, forteller Christensen.

Selv er hun utdannet dame- herrefrisør, har over 35-års erfaring i bransjen og to fagbrev, og er både makeup-artist og fargekonsulent. I salongens team finner du også hudterapeuten Olga fra Moldova, som har jobbet i Norge i mange år. Hun er ekspert på hudpleieproduktene hun jobber med i salongen, og kan produktene. Ifølge Christensen er Olga en skikkelig perfeksjonist, og utfører kroppsbehandlinger og negldesign i tillegg til vippeextensions – som hun har utdannelse i.


Sylvia er teamets andre hudterapeut. Med flere års erfaring fra hudpleiebransjen er hun en ener på permanent makeup, noe som kommer godt med etter den økte populariteten på permanent makeup de siste årene. Men det de merker aller størst etterspørsel på er uten tvil vippeextensions.

- Kundene spør hovedsakelig etter tilbudene vi har, etter å ha googlet på vippeextensions der vi kommer opp, og vi ser at det er en stor etterspørsel på hudpleie, vippeextensions og negldesign, sier Christensen.


Brudene strømmer til Studio Marichen

På hårfronten er det Carolyne som utmerker seg. Med utdannelse og erfaring fra Kenya lager hun dreadlocks, rastafletter og flotte afrikanske flettefrisyrer. Og med Elisabeth Myhra og hennes solide bakgrunn fra helsevesenet, jobber hun i salongen som administrativ leder med det overholdende ansvaret for HMS og renhold, og sørger for at salongen oppfyller alle krav.

Studio Marichens allsidighet som skjønnhets- og frisørsalong gjør at gifteklare bruder strømmer til salongen og bestiller full pakke for en dag fullspekket med velvære og meg-tid.


- De gjør ofte hele pakka. Alt fra voksing til hudpleie, til bryn, vipper og negler - og hår og makeup siste dagen. Helheten – selv om du ikke er brud – det er det mange som ikke har oppdaget hvor godt det gjør! Vi lever i en veldig travel hverdag, og vi kvinner liker å ha den velværefølelsen.


Christensen vil spesielt fremheve de store fordelene det gir å benytte seg av hudpleie og frisør på samme sted i en travel hverdag. Kundene som besøker Studio Marichen vil ha kvalitet og velvære, og salongen utfører ofte tidskrevende jobber. Til tross for at kundene stort sett blir strålende fornøyde etter besøket på Studio Marichen, er det veldig mange som er uvitende om salongens eksistens.


164066 SM

Les mer...

2017-06-09 14.15

newtracksny6

Realiser gründerdrømmen med produktutvikling som imponerer investorer

Artikkel NewTracks AS, hjelper bedrifter og personer med å realisere et produkt – fra idé til serieproduksjon, og kan levere et presentabelt produkt med strøken emballasje.
wimpel1

Effektivt produkt eliminerer kaldtrekk fra vinduer

Artikkel Wimpel er forhandler for Eltra AS - en varmelistprodusent som har utviklet kompakte varmelister som effektivt tar kaldraset fra vinduer i næringsbygg og private boliger. – Varmelistene stopper kaldraset...

Kontaktinformasjon

  • Studio Marichen
  • Hjemmeside
  • Telefon:
    35 52 48 97
  • Adresse:
    Ulefossveien 32, 3730 Skien
hytte

Utnytt din gamle hyttes potensiale

Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

article1

Beste stedene å campe i Norge

Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

Arkiv