industriporter5industriporter1industriporter2industriporter3industriporter4industriporter6industriporter10industriporter9industriporter8industriporter7

Porter til private og industri: Derfor er det viktig å benytte seg av en seriøs aktør

Industriporter AS, både selger, monterer og utfører service på porter. De har en lang fartstid, mange faste kunder, og dekker et stort geografisk område med sitt imponerende brede utvalg av porter av alle slag!

Industriporter AS, så dagens lys under det glade 80-tallet – nærmere bestemt i 1984. Firmaet ble startet av Arne Henry Moe, som er faren til daglig leder Irén Moe Lindstad, og drifts- og salgsleder Kai André Moe. Søsknene har jobbet i familiebedriften i rundt 20 år, og tok over den daglige driften av Industriporter for fire år siden da deres far gikk i pensjon.


– I dag er vi 18 ansatte, men vi annonserer stadig etter flere medarbeidere og tar også inn lærlinger, forteller Kai André Moe, som er ansvarlig for drift, salg og service.Porter av alle slag
Å jobbe i portbransjen er ifølge Kai André, ikke bare-bare. For å selge, montere og utføre service på porter av alle slag, kreves det mye kompetanse innen elektronikk og mekanikk.


– Han som har vært ansatt lengst har jobbet her i 26 år med å montere porter. Han sier at hver dag er ny og forskjellig, og at han lærer noe hver uke, sier en munter Kai André.


Industriporter AS har alle type kunder; alt fra privatkunder, bønder, næringskunder, entreprenører og butikker.– Rema 1000 er én av de største kundene vi har. Da går det mye av dukporter, som er de hurtigportene i butikken som går inn til kjølerom, flaskerom og så videre. Vi leverer også mange rullegittere til sentere, opplyser Irén Moe Lindstad.


– Selv om vi heter Industriporter, selger vi også mye for private – for eksempel garasjeporter. Mange fanger det ikke helt opp på grunn av navnet, legger Kai André til.


Industriporter tilbyr også serviceavtaler ut ifra kundenes behov, noe mange setter stor pris på ettersom det i dag er krav på dokumentert ettersyn på portene hvert år. Når det gjelder porter som brannklassifiserte porter og sikkerhetsporter til regjeringsbygg og ambassader, kreves det enda tettere oppfølging og ettersyn for å sikre at alt er i orden. Da reiser de ut på ettersyn så ofte som annenhver uke.Hjelper alle
Portfirmaet som holder til på Jessheim, har mange faste kunder og dekker et stort geografisk område. Irén og Kai André forteller at de i mange tilfeller blir som en underentreprenør.


– Vi forteller kundene hvordan forholdene bør være før de setter inn en port, og det er det ikke så mange som tenker på i dag når man bygger et nybygg. Det er jo ikke bare porter vi setter inn, men veldig ofte setter vi inn stålrammer, trerammer, inngangsdør og fasadefelt, så det er ganske mye mer enn en port, fastslår Irén.Industriporter får mange hyggelige tilbakemeldinger fra kundene sine på at de er raske til å hjelpe dem i etterkant. Samtidig kan de mer enn gjerne også være behjelpelige med å hjelpe kunder som ikke har kjøpt porter hos dem.


– Vi har et ganske stort lager med masse reservedeler til konkurrentenes porter. Vi får også ofte besøk av konkurrenter som kommer hit og kjøper deler av oss, og vi synes det er viktig å ha et godt samarbeid med konkurrentene våre. Vi er venner med alle, vi, forsikrer Irén med et lunt smil.

Les mer...

2022-10-01 11.15

theship5

Revolusjonerer shippingbransjen: Fremsynt app automatiserer dataene mellom skip og land

Artikkel Med fokus på effektivisering og sanntidsdata i shippingbransjen, har det norske techselskapet The Ship AS, utviklet en app som automatiserer dataene mellom skip og land.
isnitt7

Detaljrik og nyskapende boligfotografering tar boligen din til nye høyder

Artikkel iSnitt AS i Oslo, tilbyr boligfotograferingstjenester av høy kvalitet. I løpet av årene har selskapet ikke bare revolusjonert bransjen, men har også blitt en foretrukken leverandør av boligfotografering...
Til hjemmesiden

  Kontaktinformasjon

  93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

  Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

  Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

  sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

  Digitale møter: Tips for nybegynnere

  Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

  national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

  Å jobbe som vikar

  Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

  Arkiv