industriporter5industriporter1industriporter2industriporter3industriporter4industriporter6industriporter10industriporter9industriporter8industriporter7

Porter til private og industri: Derfor er det viktig å benytte seg av en seriøs aktør

Industriporter AS, både selger, monterer og utfører service på porter. De har en lang fartstid, mange faste kunder, og dekker et stort geografisk område med sitt imponerende brede utvalg av porter av alle slag!

Industriporter AS, så dagens lys under det glade 80-tallet – nærmere bestemt i 1984. Firmaet ble startet av Arne Henry Moe, som er faren til daglig leder Irén Moe Lindstad, og drifts- og salgsleder Kai André Moe. Søsknene har jobbet i familiebedriften i rundt 20 år, og tok over den daglige driften av Industriporter for fire år siden da deres far gikk i pensjon.


– I dag er vi 18 ansatte, men vi annonserer stadig etter flere medarbeidere og tar også inn lærlinger, forteller Kai André Moe, som er ansvarlig for drift, salg og service.Porter av alle slag
Å jobbe i portbransjen er ifølge Kai André, ikke bare-bare. For å selge, montere og utføre service på porter av alle slag, kreves det mye kompetanse innen elektronikk og mekanikk.


– Han som har vært ansatt lengst har jobbet her i 26 år med å montere porter. Han sier at hver dag er ny og forskjellig, og at han lærer noe hver uke, sier en munter Kai André.


Industriporter AS har alle type kunder; alt fra privatkunder, bønder, næringskunder, entreprenører og butikker.– Rema 1000 er én av de største kundene vi har. Da går det mye av dukporter, som er de hurtigportene i butikken som går inn til kjølerom, flaskerom og så videre. Vi leverer også mange rullegittere til sentere, opplyser Irén Moe Lindstad.


– Selv om vi heter Industriporter, selger vi også mye for private – for eksempel garasjeporter. Mange fanger det ikke helt opp på grunn av navnet, legger Kai André til.


Industriporter tilbyr også serviceavtaler ut ifra kundenes behov, noe mange setter stor pris på ettersom det i dag er krav på dokumentert ettersyn på portene hvert år. Når det gjelder porter som brannklassifiserte porter og sikkerhetsporter til regjeringsbygg og ambassader, kreves det enda tettere oppfølging og ettersyn for å sikre at alt er i orden. Da reiser de ut på ettersyn så ofte som annenhver uke.Hjelper alle
Portfirmaet som holder til på Jessheim, har mange faste kunder og dekker et stort geografisk område. Irén og Kai André forteller at de i mange tilfeller blir som en underentreprenør.


– Vi forteller kundene hvordan forholdene bør være før de setter inn en port, og det er det ikke så mange som tenker på i dag når man bygger et nybygg. Det er jo ikke bare porter vi setter inn, men veldig ofte setter vi inn stålrammer, trerammer, inngangsdør og fasadefelt, så det er ganske mye mer enn en port, fastslår Irén.Industriporter får mange hyggelige tilbakemeldinger fra kundene sine på at de er raske til å hjelpe dem i etterkant. Samtidig kan de mer enn gjerne også være behjelpelige med å hjelpe kunder som ikke har kjøpt porter hos dem.


– Vi har et ganske stort lager med masse reservedeler til konkurrentenes porter. Vi får også ofte besøk av konkurrenter som kommer hit og kjøper deler av oss, og vi synes det er viktig å ha et godt samarbeid med konkurrentene våre. Vi er venner med alle, vi, forsikrer Irén med et lunt smil.

Les mer...

2022-10-01 11.15

greensofnorway6

Mikrogrønt som tar restaurant- og cateringbransjen med storm

Artikkel Mikrogrønt er den nye supermaten som hylles av norske kokker: – Det koster nesten ingenting per kuvert å løfte et måltid til å se enda finere ut og smake enda bedre, fastslår Glenn Smith, salgs- og markedssjef...
beautyimport3

Haugesunds eldste firma har noe som få andre har

Artikkel Skjønnhetsgrossisten Beauty Import AS, har aner som går helt tilbake til 1863. De driver fortsatt på «gamlemåten», der personlig kundekontakt er grunnlaget for et godt og langsiktig samarbeid. – Den...
Til hjemmesiden

  Kontaktinformasjon

  93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

  Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

  Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

  hellofresh

  Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

  For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

  vidaxl

  Fem måter å nyte mer tid utendørs

  Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

  Arkiv