172030m

Denne rørleggerbedriften er en viktig brikke i bybildet

Andenæs VVS AS, startet opp som en familiebedrift 1939, og har gjennom årene skaffet seg solid erfaring innen rørleggertjenestene dem tilbyr for kunder i Oslo og omegn. I dag står bedriften bak store, viktige prosjekter i hovedstaden, som Barcode og Tjuvholmen.

– Vi har et godt rykte og har levd i mange år, fordi vi har et stort fokus på god kvalitet over håndverket vi leverer. I dag tilbyr vi alle typer rørleggerarbeid: alt fra små reparasjoner til nye installasjoner av varme- og sanitærsystemer, sier Raymond Markussen, som er deleier i bedriften.

Rørleggerentreprenørene opererer hovedsakelig i prosjektmarkedet, men har også en betydelig aktør innen servicesegmentet.

– De siste årene har vi stått bak rørarbeidet til store prosjekter ved Tjuvholmen, som: Barcode, The Thief og Astrup Fearnley-museet. Det er både spennende og utfordrende å få anledning til å arbeide med høyhusene i Oslo, hvor vanntrykket skal helt til toppen.

– Da gjelder det å ha gode rutiner. Mye av det vi gjør er ren risikosport, sier Markussen.

Andenæs VVS er i dag bygget opp rundt tre avdelinger, hvor prosjektavdelingen arbeider med alt fra sanitær, varme, kjøling, sprinkler, boliggass og medisinsk gassanlegg for både nybygg og renoveringsprosjekter. Mens serviceavdelingen utfører totalrenovering av bad og varmeanlegg.

– Serviceavdelingen jobber tett med datterselskapet vårt, Bademiljø Experten AS, som er lokalisert på Bryn. Dem hjelper privatkundene som ønsker å modernisere bad- og våtrom, eller bare vil skifte ut utstyr i et baderom de allerede er fornøyd med, sier Markussen.

Andenæs VVS er en godkjent lærlingbedrift, og har ti til tolv lærlinger i bedriften til enhver tid.

– Det er viktig for oss å ta vare på neste generasjons rørleggere. Det siste året har det stagnert med lærlinger i bedriften, og vi søker fortsatt etter flere til bedriften vår. Vi føler vi kan tilby en svært interessant læringsplass, fordi vi deltar på store, utfordrende prosjekter i Oslo, hvor de blant annet får lære samspillet mellom elektronikk, varme og kjøling.

Markussen legger til at Andenæs VVS er opptatt av å skape et godt arbeidsmiljø for de ansatte. Hvert år arrangeres det helgetur på Kielfergen, hvor de ansatte må utføre praktiske og teoretiske oppgaver underveis.

– Vi tilbringer en langhelg på fergen, og jobber i åtte timer hver eneste dag, for at de ansatte skal utvikle seg.

I fjor feiret bedriften 25-årsjubileum med en familiehelg på Norefjell for alle bedriftens ansatte, hvor det ble arrangert tur over Besseggen for dem som ønsket det.

– Miljøet på arbeidsplassen er svært viktig for oss.


1720303

Les mer...

2017-06-09 13.30

preftek4

Konkurransedyktig prefabrikkeringsaktør leverer effektive løsninger til offentlige bygg

Artikkel Preftek AS, er Norges ledende leverandør av prefabrikkerte løsninger for energisentraler og rørtekniske rom – skreddersydde løsninger og produkter av høy kvalitet for kunder med ulike behov. – Det er...
e2solutions1

Slik kan e-handelaktører spare opptil 40 prosent på sin frakt

Artikkel IT-selskapet Konsept-IT, står bak Shopify-partneren E2 Solutions’ app for nettbutikker. Med appen CargonizE2, kan en e-handelaktør få tilgang til eksterne fraktavtaler og få en skreddersydd totalpakke...

Kontaktinformasjon

hytte

Utnytt din gamle hyttes potensiale

Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

Farvel til tradisjonell leksehjelp?

Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

Å jobbe som vikar

Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

Arkiv