201008w2201008w1201008w3201008w4

Det nyeste innen elektro

Elektrikeren Eivind, poengterer at det er viktig å tenke fremover når du skal installere en elbil-lader, så du slipper flere kostnader ved et eventuelt bilbytte.

Eivind Sandvik eier Kristiansand Elektro og datterselskapet KEAS Bygg og Vedlikehold. Eivind er en humørspreder med en genuin omsorg for mennesker. Han har Olav Thon som forbilde, og vil helst bli 112 år om han hadde fått velge. Eivind startet opp virksomheten sammen med nordlendingen Kristian Moi for 20 år siden, etter å ha kommet tilbake fra et lengre opphold i Oslo. 


– Jeg og Kristian hadde det helt fantastisk, rett og slett! Vi hadde ofte høylytte diskusjoner, men vi var aldri uvenner, smiler Eivind nostalgisk. Partnerskapet tok slutt etter noen år, og Kristian Moi gikk over til oljebransjen. Sandvik har drevet bedriften alene siden, men 60-åringen har gradvis trappet ned arbeidsmengden, og jobber i dag hovedsakelig med markedsføring i bedriften. Elektrikerselskapet har per i dag tre lærlinger og består av ti ansatte, ti tømrere pluss maler og møbelsnekker i selskapet KEAS. Med glimt i øyet forteller Eivind at KEAS står for kvalitet, energi, artig og seriøs.


– Jeg har en stor omsorg for de som jobber her. Jeg er blitt mer fokusert på at alle skal trives sammen og glede seg til mandag! Her er det ikke plass for sure mennesker, vi skal bry oss om mennesker – enten de er kunder eller ikke, sier han helhjertet. 


Kristiansand Elektro og KEAS tilbyr hele spekteret av tjenester. Alt fra å bygge om bad og kjøkken, til smarthus-installasjoner, installasjon av elbil-ladere og tilbygg. Eivind skryter av de faste samarbeidspartnerne VVS Entreprenøren og mureren Kim Skeie, som de har fått gleden av å jobbe med i en årrekke.


– Ja, vi prøver å være venner med alle, smiler han og utdyper: 


– Alle bedrifter med norsk eierskap, er det jeg brenner for. Da blir pengene igjen i Kristiansand og Norge. Bedrifter med utenlandsk eierskap bør alle holde seg vekk fra. Det er ikke bra for landet vårt, mener Eivind, og sikter blant annet til alle skattepengene som forsvinner ut av landet. 


Kristiansand Elektro har et flott showroom der de har utstilt forskjellige løsninger innen gulv, terrasse og belysning. Nå for tiden går det mest i LED, kan Eivind fortelle. 


– Fordelene med LED er at det ikke blir varmt og brenner, det er mye mindre brannfare, mindre strømforbruk og lengre levetid enn vanlige pærer.Kristiansand Elektro monterer elbil-ladere i massevis og omformaterer det elektriske i forhold til utdaterte elektriske system. Elektrikeren Eivind, poengterer at det er viktig å tenke fremover når du skal installere en elbil-lader, så du slipper flere kostnader ved et eventuelt bilbytte.


– Nå har vi kampanjepris på vanlige ladere; 10 990 kroner, ferdig montert. Der er vi billigst, fastslår han.


For fem år siden ble elektrikerfirmaet forhandler for det norskproduserte og europaledende forbrenningstoalettet Cinderella. Eivind stiller seg uforstående til at ikke myndighetene bytter ut vannklosettet med et 100 prosent miljøvennlig toalett i disse paniske klimatidene, og mener at mye handler om vaner.– Det burde i disse tider ikke være vannklosett med utløp ut i renseanlegg. Et forbrenningstoalett er helt rent, klimavennlig til tusen og går på strøm. Jeg mener at nye boligområder ikke burde ha kloakk i det hele tatt, sier han.


Eivind er svært fascinert av smartløsninger og ny teknologi, men innrømmer at han kan lite om det selv. Kristiansand Elektro har derimot stor kompetanse på huset, men leverer kun slike løsninger til kunder som virkelig er interessert i å lære seg det.


– Vi installerte smarthusløsninger i et hus for 800 000 kroner– og det skal jeg love deg var smart, sier Eivind med en god latter.

Les mer...

2020-01-30 09:45

201016w10

Cecilias jobb er å gi deg et helhetlig perspektiv

Artikkel Cecilia Tønnessen; daglig leder og terapeut ved Estimé Hud & Helse, fremkaller en magisk selvfølelse med sin helhetlige ansiktsbehandling.
201028w2

Utfordrer kjøkkenbransjen med møbler for en grønn fremtid

Artikkel Rotpunkt åpner butikk etter butikk i rekordfart, og utfordrer kjøkkenbransjen med sin tyske kvalitet og grønne drivlinje.
Hjemmeside

  Kontaktinformasjon

  51842405_2091095327636632_3517487299556278272_o

  Vi søker medieselgere!

  Har du en selger i magen og brenner for næringsliv og oppsøkende salg, kan det være deg vi leter etter!

  67532874

  Et plantebasert liv: For dyrene, miljøet og helsen

  Bransjemagasinet har gått i dybden på det vegetariske kostholdet og hvordan et plantebasert kosthold påvirker dyrene, vår helse og vårt klimaavtrykk her på jorda.

  IKEA_HANTVERK_Kavitha_inthefield_PH163745

  IKEA forener verden

  Møbelgiganten IKEA fins representert i 52 land og har til sammen 430 varehus på verdensbasis. Kommunikasjonsrådgiver Troels N. Mathisen, forteller at IKEA jobber iherdig med å utvikle løsninger som skal forenkle våre liv og gjøre hjemmene våre mer funksjonelle.

  Arkiv