sigdal5Sigdal 2sigdal4Sigdalsigdal 3

Behandler kundene slik de vil bli behandlet selv

– Behandler du folk som du vil bli behandlet selv, så kan du ikke bomme så veldig, smiler butikksjef og deleier, Connie Schneider.

I sentrum av Drammen ligger Studio Sigdal Drammen; kjøkkenleverandøren som er en frisk pust i kjøkkenbransjen for øvrig. Vi møter butikksjef Connie Schneider og daglig leder Harald Borgan, som tilsynelatende deler samme visjon. Nemlig at alle kunder skal bli møtt med respekt til enhver tid, uansett bakgrunn.


– Hvordan møter dere kundene i butikken?


– Slik vi ønsker å bli møtt selv, svarer Connie, uten å nøle.


– Vi får tilbakemeldinger på at «dere var ikke billigst, men her ble vi best ivaretatt». Behandler du folk som du vil bli behandlet selv, så kan du ikke bomme så veldig, smiler hun ydmykt.


Harald nikker enig. For han handler det om å lytte til kundene og avdekke deres behov. 


– Innimellom må vi vise kunden at det han har lyst på kanskje ikke er det smarteste. Det er vi som skal ha erfaringen og bransjekunnskapen, og veilede kundene – for de har jo en drøm. Men det er ikke alle drømmer som er gjennomførbare, så istedenfor å argumentere det bort, så synes vi det er veldig viktig å vise dem, forteller han. 


Blanke ark og tomme hender

Studio Sigdal Drammen åpnet dørene i 2011, av to svært stolte eiere.


Harald hadde solgt Sigdal-kjøkken siden 1986, og Connie har mange års erfaring igjennom VVS-bransjen og butikkdrift derifra. De ble selvsagt glade og beæret over muligheten de fikk til å starte butikk i Drammen på vegne av Sigdal.


– Vi startet med blanke ark, to tomme hender, masse glød og pågangsmot! 


– Ja, det har vært en eventyrlig reise, og vi har hatt kjempevekst hvert eneste år, legger Connie til.


I dag teller bedriften 10 ansatte og pågangen fra kunder er bare økende. 


– Vi har vært heldige som har hatt flinke folk i arbeid fra starten av og uten de så hadde ikke dette vært mulig, sier de begge. 


De to ser Drammensregionen som et område i stadig vekst og som står seg godt i forhold til Oslo og omegn. Derfor har de nå forberedt seg godt, og utvidet nylig butikken med 280 kvadratmeter. Tidligere har prosjektavdelingen nemlig holdt stand nede i underetasjen, mens den nå vil bli oppgradert flere hakk og flyttet opp to etasjer.


Stor fleksibilitet

Et annet salgsfortrinn er at Studio Sigdal Drammen er fleksible. Og fleksibilitet er som mange vet, nærmest en nødvendighet i nåtidens travle hverdag.


–Vi åpner klokken åtte. Man er nødt til å være fleksibel i dag, spesielt mot huskunder og leverandører sier Connie og Harald. Selv jobber de både sent og tidlig og forsøker etter beste evne å ta i et tak der det trengs.


– Jeg tenker at hvis jeg ville hatt noe nytt, så ville jeg helst hatt det i går, smiler hun, og forstår seg godt på de kundene som har hastverk og drar rett fra møte hos husleverandøren til Studio Sigdal Drammen for å se på kjøkken.


Norskprodusert kvalitet

Connie og Harald presiserer at de gjerne vil bli kontaktet av byggmestere, slik at de sammen med deres kunder kan møtes for en gjennomgang og visualisering av sluttresultatet.


– Vi kaster oss fort rundt og gjør det vi kan; sender tilbud og kontakter byggmesteren, og får ofte til svar at de ikke skal bygge huset før neste år, ler Harald. 


Felles for flere av kundene til Studio Sigdal er at de velger Sigdal-kjøkken på grunn av at det er norskprodusert.Connie og Harald ved Studio Sigdal Drammen, tar gjerne med seg nysgjerrige kunder opp til Sigdal-fabrikken,som ligger et noe lengre steinkast unna.


– Mange blir overrasket og tror at ingenting lages i Sigdal lengre, forteller de. Han forteller at nærheten til fabrikken er et stort pluss, da de mer spesielle ønskene lettere blir oppfylt.


– Vil du ha noe som ikke finnes, så kan det lages ved spesialavdelingen, sier Connie.


Unikt verktøy
Utstyrt med et helt unikt verktøy, kan du som kunde se ditt fremtidige kjøkken gjennom et par 3D-briller. Sigdal kjøkken er foreløpig de eneste på markedet som tilbyr dette, til kundenes store glede. 


– Det er veldig populært,og det har truffet veldig! Mine salg økte da jeg leverte med 3D-briller, forteller Connie, som innrømmer at hun selv må se det med egne øyne før hun kan se det for seg. 


Studio Sigdal Kjøkken kan tilby alt fra et klassisk herregårdskjøkken, til det nyeste og moderne kjøkkenet med tekniske finesser som nedsenkbare overskap. Connie er nøye med å presisere at de aldri gjør forskjell på kundene sine; uansett hvem du er, hvilken bakgrunn du har og hvilket kjøkken du ønsker å kjøpe.


– Selv om du er en liten eller stor kunde, så gjør vi ingen forskjell på deg. For oss er du like viktig. Stort eller lite kjøkken, det spiller ingen rolle for oss – du skal få lik behandling hele veien!

Les mer...

2019-06-15 14:15

201021w1

Mot fremtiden med Opel og Citroëns nyheter!

Artikkel 2019 er viden kjent som et generelt dårlig bilår. Med Citroën og Opels kommende nyheter, går Mobile Oslo en lys tid i møte i 2020.
201026w2

Fisken som bidrar til å minske matsvinnet

Artikkel Sjømatgrossisten AS, tilbyr fersk frossen-fisk til både privatpersoner, hotell- og restaurantnæring på Østlandet. – Det er et minimalt matsvinn med frossenfisk, uttrykker Kennet Eliesen, daglig leder i...

  Kontaktinformasjon

  67532874

  Et plantebasert liv: For dyrene, miljøet og helsen

  Bransjemagasinet har gått i dybden på det vegetariske kostholdet og hvordan et plantebasert kosthold påvirker dyrene, vår helse og vårt klimaavtrykk her på jorda.

  IKEA_HANTVERK_Kavitha_inthefield_PH163745

  IKEA forener verden

  Møbelgiganten IKEA fins representert i 52 land og har til sammen 430 varehus på verdensbasis. Kommunikasjonsrådgiver Troels N. Mathisen, forteller at IKEA jobber iherdig med å utvikle løsninger som skal forenkle våre liv og gjøre hjemmene våre mer funksjonelle.

  51842405_2091095327636632_3517487299556278272_o

  Vi søker medieselgere!

  Har du en selger i magen og brenner for næringsliv og oppsøkende salg, kan det være deg vi leter etter!

  Arkiv