195037w4195037w1195037w5195037w3195037w2

Jentene på Elma hjelper folk til økt selvbilde

Jentene på Elma jobber hver dag for å bedre folks livsglede. På hudpleiesalongen Elma Aesthetics møter du Elisabeth og Madeleine som mer enn gjerne hjelper deg med små eller store hudproblemer.

– Det stilles spørsmål om kosmetisk sykepleie er god sykepleie, og mange ser på yrket som forfengelig. Det er viktig at folk forstår at vi ikke lever av folks misnøye, men hjelper folk med sine problemområder og selvbilde, sier Madeleine Håkonsen, som har høyskoleutdannelse innenfor feltet. 


Sammen med Elisabeth Myhra åpnet hun salongen Elma Aesthetics for to år siden. Salongen ligger strategisk til midt i Skien sentrum i nyoppussede lokaler.


– Det ligger mye mer kunnskap innenfor faget enn det folk tror. Kosmetiske sykepleiere må ha viktig kunnskap om hudens oppbygging ned på cellenivå, i tillegg møter man mye psykisk helse i jobben. Vi har mange kunder innom som sliter og har lav selvtillit på grunn av hudproblemer som mye akne, og her kan vi behandle uten sterke antibiotikakurer. Med våre hudpleieprogrammer ser vi bedring og ny livsgnist hos kundene etter kort tid, fortsetter hun.



ZO Skin Health
Elma Aesthetics er en av ytterst få i Telemark som har merket ZO Skin Health. ZO er en anerkjent hudpleieserie anbefalt av hudleger og plastikkirurger verden over, og ifølge jentene, én av verdens beste hudpleieserier. Jentene på Elma fikk lov til å ta inn merket på grunn av høy utdannelse, gode kurser og mange års erfaring. Hudpleieserien blir brukt masse i behandlinger ved salongen, da du får et individuelt hudpleieprogram som passer akkurat din hudtype eller ditt problemområde. For å få kjøpt et produkt fra ZO Skin Health må man ha konsultasjon først. Dette fordi de inneholder sterke midler og er en hudpleieserie som må tilpasses og brukes riktig. Likevel har ZO en serie som passer alle, uansett alder og hudtype. På Elma Aesthetics blir serien brukt veldig mye til kvisebehandling.



– Det gir oss veldig mye å behandle en kunde som føler han eller hun har prøvd alt, så kommer de hit og ser store forandringer etter kort tid. Det er en veldig givende jobb når man kan hjelpe folk med å få selvtilliten tilbake, forteller Madeleine. 


Dermapen

I tillegg til vanlig hudpleie og hudpleieprogrammer, har jentene på Elma også kjemisk peeling, fillers og injeksjonsbehandlinger. De har konsentrert seg om noen få behandlinger, hvor de har valgt å spisse kompetansen.


– Jeg tror det har vært lurt, for det har gjort oss veldig gode på de behandlingene vi har. Så kan vi heller legge til en behandling eller to etter hvert, hvis vi føler vi har tid til å sette oss ordentlig inn i det, sier Madeleine.


Elma Aesthetics har også det nyeste innenfor Dermapen-behandlinger, hvor aktive serum nåles ned til innerste hudlag for å stimulere celler til selvfornyelse. Behandlingen reduserer fine linjer, øker kollagen- og elastinproduksjon, som dermed gir en fastere og sterkere hud.


– Dette har veldig god effekt på akne, arr, pigmenteringer, store porer og rynkeforebygging. Det er en så godt som smertefri behandling, og man kan dra på jobb eller skole allerede dagen etterpå, forteller Elisabeth.



Skiller seg ut

Skien er en liten by med mye konkurranse innenfor bransjen. Med høyskoleutdannelse, gode leverandører og mange års erfaring, klarer Elma Aesthetics likevel å skille seg ut i mengden.


– Vi bruker mye tid på å følge opp kundene våre både før, under og etter behandling her hos oss. Kundeservice er kjempeviktig, og vi svarer på telefonen nesten når som helst på døgnet. I tillegg passer vi på at det ikke er lange ventetider, sier Madeleine. 


– Vi er fleksible og kundene våre føler seg ivaretatt, noe som er viktig ettersom vi jobber med legemidler. Det er nok derfor vi klarer oss så bra også, legger Elisabeth til. 



Etter to år i drift har jentene på Elma enda ikke hatt en eneste klage, noe de er veldig stolte av. Med kunder fra hele Telemark, Vestfold, Kristiansand og Oslo, har jungeltelegrafen vært viktig. Jentene tror at kombinasjonen av kompetanse og tilgjengelighet er det som trekker kundene.


– Vi er flinke på å gi god informasjon, slik at kunden alltid er forberedt på hva som kommer til å skje og hvorfor. Folk er villig til å reise langt for å føle at de er i trygge hender. Vi ser kunden og personen bak behandlingen. Det er noe vi har tatt med oss fra sykepleien, forteller Elisabeth, før hun legger til:


– Kunder som kommer tilbake er den beste tilbakemeldingen vi får.

Les mer...

2020-02-25 12.00

safeline4

Smart teknologi gjør dette til framtidens heis

Artikkel SafeLine har levert heisalarmsystemer siden 90-tallet, og er en stor aktør i Europa med over 350 000 installasjoner. Nå lanseres SafeLine LYRA – enheten som digitaliserer heistrafikken, forutser vedlikehold...
mestertak2

Best på fremdrift: Denne taktekkerbedriften får til det umulige

Artikkel Mestertak AS er stolt av å være ditt foretrukne taktekkerfirma som betjener både bedrifter og private.
Til Facebook-siden

    Kontaktinformasjon

    • ELMA AESTHETICS
    • Facebook
    • Instagram
    • Telefon:
      90 11 17 34
    • Adresse:
      Hesselbergsgate 1, 3717 Skien
    compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

    Farvel til tradisjonell leksehjelp?

    Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

    hytte

    Utnytt din gamle hyttes potensiale

    Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

    vidaxl

    Fem måter å nyte mer tid utendørs

    Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

    Arkiv