ydseauto6ydseauto1ydseauto3ydseauto4ydseauto5ydseauto9ydseauto8ydseauto7

Fremoverlent bilsenter i Kristiansand imponerer

Ydse Auto i Sørlandsparken i Kristiansand, imponerer med et stort spekter av tjenester som inkluderer bruktbilsalg, bilverksted, ruteskift, automatisk delelager og 24/7-kundemottak.

Daglig leder og eier av Ydse Auto, 32 år gamle Håvard Ydse, gikk lenge med en drøm om å eie et stort bilhus. Bilinteressen startet for alvor da han som 16-åring jobbet som moderator på en nettside som drev med bilimport. Deretter tok han fagbrev i bilsalg, og jobbet seg oppover til stillinger som bruktbilsjef og avdelingsleder, før han følte at tiden var moden for å starte for seg selv.  Utvidet etter tre år med suksess
Håvard startet riktignok for seg selv – på selveste 29-årsdagen sin, med bilimport og bruktbilsalg i et 500 kvadratmeter stort lokale. Og på dagen tre år etterpå, kunne Håvard på bursdagen sin i september i år, ønske nye og gamle kunder velkommen inn til et splitter nytt og vesentlig større Ydse Auto i Sørlandsparken – hele 2 400 kvadratmeter, og kun et steinkast unna den gamle lokasjonen.   – Her skal kundene ha det veldig enkelt. Vi har kundeparkeringsplasser rett ved inngangen, og når de kommer inn er brus og kaffe det første de ser. Det neste de ser er selgere til venstre og kundemottak til høyre, og så et hav av biler! Og når du kommer inn skal du bli møtt med en liten oppfriskning eller sjokoladebit, smiler Håvard. 


Samtidig som Ydse Auto flyttet til større lokaler, ble de også en del av bilverkstedkjeden SjekkPunkt, som er eid av én av de største importørene og distributørene av bildeler i Norge.  – Vi har gått inn på verkstedgodkjenning 01; det vil si at vi kan fikse alt på personbiler og varebiler opp til 3,5 tonn. Vi utfører lette karosseriarbeider, bytter frontruter og glasstak, og reparerer også ruter som en del av Glassdrive - men lakkering overlater vi til andre, forteller Håvard.  


Ligger lavt i pris 
Ydse Auto har dessuten investert flere millioner kroner på det beste og nyeste verkstedutstyret; deriblant diagnoseskap og smarte servicemuligheter med oppgradering og feilsøking av biler.   – Vi har investert i utstyr og har folk som kan det. Vi har en egen dedikert ansatt på karosseri med 30 års erfaring – han er helt rå, skryter Håvard av kollegaen som nå lærer bort sine kunster til de yngre ansatte.  


Det store bilhuset i Sørlandsparken, er kjent for å ligge lavt i pris på sine verkstedtjenester. De utfører arbeidene raskt, og ligger på et langt rimeligere prisnivå enn merkeforhandlerne. Håvard forklarer hvordan de har mulighet til å tilby lave verkstedpriser: 


– Jeg kommer fra en merkeforhandler, og hos en merkeforhandler har du en ganske stor andel av garantijobber, som er fryktelig dårlig betalt. For å få driften til å gå ordentlig, er de nødt til å skru opp prisene ut mot kundene. Men her hos oss har vi ingen garantijobber eller merker som pålegger oss noe, og da kan vi ha en helt annen timepris! 


– Her går vi for seriøsitet og kvalitet, og vi skal ha fornuftige priser, fastslår Håvard.  Håvard opplyser at Ydse Auto har et stort fokus på automatisering, med automatisk delelager og et automatisk kundemottak som er åpent døgnet rundt, for et raskt og smidig besøk i en travel hverdag.  


– Vi har 24 timers nøkkelhåndtering med Vipps-betaling på siden av hovedinngangen, så du trenger ikke engang gå inn i butikken, alt kan foregå via mail, telefon og Vipps! Det er et genialt og ikke minst Korona-vennlig system, fremholder Håvard entusiastisk. 

 

Skaffer bilen som kunden vil ha 
I tillegg til service- og verksteddelen, er Ydse Auto dessuten godt kjent for sitt bruktbilsalg, som for øvrig går så det suser. Budsjettet for 2022 er 500 solgte biler og en omsetning på 90 millioner kroner.  


Én av grunnene til at bruktbilsalget går så bra, er at Håvard kan skaffe bruktbiler på kundens bestilling.  – Vi skaffer bilen som kunden vil ha, men med et lite forbehold: at det er en bil som er lett salgbar for oss hvis du velger å ikke kjøpe bilen. 


Håvard er nemlig nøye på at kunden skal bli fornøyd. Istedenfor å presse gjennom en handel dersom kunden angrer seg, skal bilen helst være av en modell som kan selges lett til andre. 

 

– Vil du ha en oransje Landrover til én million, så får du gå en annen plass, enkelt og greit, sier han med glimt i øyet.  


– Salg handler om løsninger, ingenting annet. For noen handler det om pris, men for mange har det mye å si at de kan komme hit og få hjelp. Jeg tror på service og å behandle kunder bra, det gjennomsyrer hele driften her. Du blir møtt med et smil, og det er sånn det skal være, smiler Håvard avslutningsvis. 

Les mer...

2021-10-01 13.00

sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

Digitale møter: Tips for nybegynnere

Artikkel Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.
industriporter5

Porter til private og industri: Derfor er det viktig å benytte seg av en seriøs aktør

Artikkel Industriporter AS, både selger, monterer og utfører service på porter. De har en lang fartstid, mange faste kunder, og dekker et stort geografisk område med sitt imponerende brede utvalg av porter av alle slag!
Til hjemmesiden

  Kontaktinformasjon

  93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

  Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

  Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

  article1

  Beste stedene å campe i Norge

  Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

  compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

  Farvel til tradisjonell leksehjelp?

  Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

  Picture1

  Hvilke typer stomi finnes? Få gode råd om stomiutstyr her!

  I Norge lever mange med stomi. Les om de 3 vanligste typene stomi: colostomi, ileostomi og urostomi.

  hellofresh

  Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

  For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

  sport24

  Faktorer å tenke på ved valg av treningsklær

  Liker du å trene, men hater klærne du må ha på deg? Vel, du er ikke alene. Mange mennesker føler det slik. Derfor prøver sportsklærfirmaer alltid å komme opp med nye og innovative måter å gjøre klærne deres mer komfortable på.

  Arkiv