184001i184001184001fg184001f184001hg184001t184001o184001m184001y184001p184001r184001u184001øm

Eksponer bedriften med bilfoliering

Bytt farge på bilen raskt og rimelig uten omlakkering! Foliering hos Vinylmannen i Bergen, beskytter bilens originale lakk mot striper, steinsprut og solskader.

Hel- eller delfoliér bilen med bilde av kjæledyret ditt, favorittmaleriet eller egenlaget design. Eller du kan enkelt øke eksponeringen til bedriften din når du farter rundt på veiene – mulighetene er endeløse.


– Du kan skifte farge på bilen eller beholde den ved å legge en transparent folie, og samtidig så dekker du originallakk for å beskytte lakken mot steinsprut og andre lakkskader, sier eier av bedriften, Marcin Kociela.


Han og kameraten som driver Vinylmannen på Espeland utenfor Bergen, er begge sertifiserte foliemontører.


184001o


Legger folie under små elementer
– Vi bruker egne patenter på hvordan vi legger folien, og følger ikke metoden hvor det går veldig fort og ofte kan gjøre at folien løsner seg, sier Kociela.


Metoden Kociela benytter seg av, innebærer å demontere små elementer på bilen for å legge en sømløs folie som ikke synes og holder opp til syv år.


– Om de små elementene ikke fjernes i forkant må en skjære med kniv for å tilpasse folien, som igjen kan gi skader på lakken. Vi jobber for å levere kvalitet og presisjon i arbeidet, sier han.


Folieringen kan ta fem til ti arbeidsdager, og Kociela understreker at når folien tas av vil lakken under beholde sin opprinnelige tilstand.


– Du kan etter hvert ta av folien og lakken er like fin.


Kunder kan kontakte Vinylmannen ved å sende en e-post med registreringsnummer slik at Kociela kan undersøke alder på bilen og hvilken folie som anbefales.


– På nyere biler kan tynnere folie legges der lakken har minimalt til ingen skader. På eldre biler med noen småskader reparerer vi gjerne de først før vi legger en litt tykkere folie.


184001u


Til dem som bare ønsker å beskytte lakken uten fargeskift, anbefaler de Protection Film. Den forbedrer og beskytter bilens estetikk, samtidig som den hjelper til å beholde markedsverdien. En høykvalitativ termoplastisk polyuretanfilm (TPU) forhindrer skader fra for eksempel steinsprut, gummirester, veiavfall, insekts-flekker, vær og vind - alt uten å redusere kvaliteten på originallakken.


Daglig leder har bakgrunn innen grafisk design fra hjemlandet Polen, og tilbyr kunder å lage prosjekter for både private og næringsliv.


– Det er bare å ta kontakt, jeg kan levere prosjektskisser etter avtale, sier han.


Kociela forteller at kundene kan velge mellom 100 farger, men svart mattfolie og karbonfiberfolie er mest populært. I tillegg til foliering tilbyr Vinylmannen solfilm.

Solfilm mot UV-stråling
– Solfilm beskytter mot UV-stråling og interiøret innvendig, samtidig som det gir deg litt mer privatliv. Solfilm reduserer oppvarming av bilens interiør, som reduserer forbruk av klimaanlegg. Det betyr mindre forbruk av drivstoff eller strøm i elbiler.


– Foliering er for alle som enten bare ønsker beskyttelse eller noen som liker å oppgradere bilen sin med noe litt originalt, smiler han.


184001fg

Les mer...

2018-06-18 14.45

bildetilartikkel1

Veien til drømmekarrieren

Artikkel Naviger jungelen av muligheter med en karriereprøve.
safeline4

Smart teknologi gjør dette til framtidens heis

Artikkel SafeLine har levert heisalarmsystemer siden 90-tallet, og er en stor aktør i Europa med over 350 000 installasjoner. Nå lanseres SafeLine LYRA – enheten som digitaliserer heistrafikken, forutser vedlikehold...

  Kontaktinformasjon

  • Vinylmannen Marcin Kociela
  • E-post
  • Hjemmeside
  • Telefon:
   907 99 129
  • Adresse:
   Hardangervegen 871
   5267 Espeland
  hellofresh

  Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

  For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

  national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

  Å jobbe som vikar

  Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

  article1

  Beste stedene å campe i Norge

  Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

  Arkiv