lindesnesauto_5lindesnesauto_2lindesnesauto_1lindesnesauto_3lindesnesauto_7lindesnesauto_6lindesnesauto_4

Her er Mercedesen din i gode hender

Lindesnes Auto, driver med oppretting, lakkering, EU-kontroller, bruktbiler, elbiler og alt innen dekk. I tillegg er de Mercedes-entusiaster til fingerspissene.

Daglig leder Morten Stuestøl, fikk muligheten til å overta bilverkstedet og bruktbilforhandleren Lindesnes Auto, etter at den tidligere eieren uventet gikk bort. Med seg fikk han to arbeidere på henholdsvis oppretting og lakkering, og selv tar Morten seg av alt innen mekanikk i tillegg til alt det administrative.


Lindesnes Auto, er et godkjent mekanisk verksted som utfører EU-kontroller, sprøytelakkering, aircondition og skifter vinduer - i samarbeid med Hurtigruta Carglass.


Henger med i utviklingen
Firmaet fikk også i nyere tid en spesiell godkjenning for å drive med elbiler. Og for å henge med i den digitale utviklingen, er Lindesnes Auto nå blitt en del av BilXtra-kjeden.


– Vi gjør stort sett det meste du kan få gjort med bil, for å si det sånn, smiler Morten.



Lindesnes Auto, selger dessuten en god del bruktbiler i året. De annonser vanligvis på Finn og Facebook – men har til og med solgt en bil usett på Snapchat!


– Vi importerer biler på bestilling og kjøper skadebiler via forsikringa som vi fikser opp. Det har gått veldig greit nå under korona, opplyser Morten.



– En gang solgte vi en Mercedes Vito 9-seter, som faktisk ble solgt til en Mercedesforhandler på Østlandet! Vi selger også campingbiler, og ellers skaffer vi biler som folk vil ha, sier han, og legger til at han håper å kunne møte den økende etterspørselen etter brukte bobiler i fremtiden.  


Nesten bare Mercedes-kunder
Morten forteller videre at de har hjulpet flere forhandlere med å få tak i ekstradeler til Mercedes-biler, og de går heller ikke av veien for å skaffe brukte deler for en kunde om det lar seg gjøre.


– De har jo hørt at her på Vigeland er det noen som driver veldig mye med Mercedes, sier Morten og smiler.


Faktisk er hele 80 til 90 prosent, nettopp Mercedes-kunder! Han får ofte kunder via Mercedes, som har hørt om dem nettopp på grunn av det store Mercedes-fokuset.



– Vi prøver å være veldig serviceinnstilte og hjelpe kunden der og da - enten han har en gammel eller ny Mercedes, understreker Morten.


Kundene kommer stort sett fra Lyngdal og Mandal, men noen kommer helt fra Stavanger også. Lindesnes Auto ligger godt plassert langs E39 ved Vigeland, et steinkast fra fyrtårnet i rundkjøringa – som er et velkjent element for de fleste i lokalbefolkningen. 


Et hyggelig miljø
Lindesnes Auto, tar seg også av alt innen dekk for sine kunder. For kun 650 kroner, oppbevarer de dekkene, vasker dem og skifter dekk på bilen for deg.


Selv beskriver Morten seg som en som snur seg raskt rundt dersom en kunde trenger hjelp med bilen sin – selv om det er blitt kveld og verkstedet er stengt for dagen.


– Det er ikke til å stikke under en stol at jeg og flere av mine ansatte er bilentusiaster, så bil er både jobb og hobby, forteller Morten muntert.



Han hyller sine ansatte, som står på og skaper et hyggelig miljø både for kollegene og deres kunder.


– Det er veldig viktig med greie ansatte. Det er jo de som drar lasset, og jeg er veldig fornøyd med dem, avslutter Morten.

Les mer...

2021-03-01 09.15

safeline4

Smart teknologi gjør dette til framtidens heis

Artikkel SafeLine har levert heisalarmsystemer siden 90-tallet, og er en stor aktør i Europa med over 350 000 installasjoner. Nå lanseres SafeLine LYRA – enheten som digitaliserer heistrafikken, forutser vedlikehold...
mestertak2

Best på fremdrift: Denne taktekkerbedriften får til det umulige

Artikkel Mestertak AS er stolt av å være ditt foretrukne taktekkerfirma som betjener både bedrifter og private.
Til hjemmesiden

    Kontaktinformasjon

    hellofresh

    Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

    For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

    national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

    Å jobbe som vikar

    Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

    vidaxl

    Fem måter å nyte mer tid utendørs

    Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

    Arkiv