183 005 f183 005 s183 005 q183 005 sawsd183 005 e183 005 ds183 005 sadx

Her får du skreddersydde møbler som ikke alle andre har

Stilrent, unikt, skreddersydd og helt etter dine ønsker; skreddersydde kvalitetsmøbler helt på dine vilkår. Slik får du møblene ingen andre har.

– Jeg startet JH Interiør i 1998, i en garasje i Vestfossen, og derfra har det bare utviklet seg. Jeg begynte først med bokhyller til jeg kom inn her i dette bygget i 2003 og kjøpte opp et konkursbofirma, forteller Jonny Horgen, eier og daglig leder i JH Interiør i Drammen.

JH Interiør er en møbelprodusent fra a til å, som lager skreddersydde møbler som bokhyller, garderober og kjøkken. De leverer til restauranter og resepsjoner, og leverer hele hus, kjøkken, bad -og ifølge Horgen - hva som helst.

183 005 sadx


– Men vi satser mest på privatmarkedet og en vanlig familie. Vi jobber mye med utbyggere i luksusleiligheter, interiørdesignere og arkitekter på spesialløsninger, og vi ønsker gjerne å stige litt i proffmarkedet. Vi har ikke noe som er ferdigprodusert og alt er skreddersydd spesielt til deg og etter dine ønsker, sier han.


183 005 e


Hovedproduksjonen foregår i en fabrikk i Latvia. JH Interiør i Drammen fungerer som et mottak der de tar seg av overflatebehandling, sammensetning og videre montasje ut til kundene. De har derimot fortsatt et fullt operativt snekkerverksted, og kundene kan komme til JH Interiør for å se på sitt produkt – en ekstra tjeneste du ellers aldri får når du kjøper møblene dine hos en stor leverandør.


– Produksjonsbesparingene er store på grunn av at vi produserer på ett sted. Skulle det være noen avvik, så fikser vi det med en gang. Vi er kjent for god leveringsdyktighet og har mange etablerte kunder.


183 005 q


Som en relativt liten bedrift kan de ikke konkurrere med de riktig store, men de har isteden sin helt egne nisje. Ved å bestille og kjøpe møbler fra JH Interiør kan du selv være med på å bestemme hvordan du vil ha det, og den store kvalitetssikringen gir dem et stort fortrinn i forhold til konkurrentene.


– Kunden forventer at du har et solid serviceapparat. Om det skulle være noe kan vi løse kundens problem med en gang – uten noen mellomledd. Her kan kunden føle seg trygg, forsikrer Horgen.


Derimot krever flotte møbler litt ekstra kjærlighet, hensyn og ikke minst vedlikehold.


 – Materialproduktene det går mest av er finert eik, trefiber og massiv tre, der sistnevnte er en stor utfordring på vinteren med tørr vinterluft. Da kan det skje noe med treverket; at det slår seg eller kryper litt. Og om det skjer, så skal vi hjelpe kundene. Jeg er veldig bevisst på å informere dem som skal ha massiv tre om dette, sier Horgen.


183 005 s



Les mer...

2018-05-08 11.45

anleggsgartnerost2

Engasjert og erfarent anleggsgartnerfirma skaper imponerende utemiljøer

Artikkel Anleggsgartner Øst AS, har en lang kunnskap og bred ekspertise i anleggsgartnerfaget, med mangfoldige tjenester som strekker seg fra private hager til imponerende prosjekter innenfor offentlige områder.
preftek4

Konkurransedyktig prefabrikkeringsaktør leverer effektive løsninger til offentlige bygg

Artikkel Preftek AS, er Norges ledende leverandør av prefabrikkerte løsninger for energisentraler og rørtekniske rom – skreddersydde løsninger og produkter av høy kvalitet for kunder med ulike behov. – Det er...

    Kontaktinformasjon

    93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

    Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

    Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

    sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

    Digitale møter: Tips for nybegynnere

    Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

    article1

    Beste stedene å campe i Norge

    Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

    Arkiv