184026rg184026184026kjhg184026egs184026d184026dd184026efasa184026eas184026iuyt184026thgsw184026wfs

Den lille entreprenøren med den store fleksibiliteten

Ved å være en del av en større sammenheng, kan den lille entreprenørbedriften Nordvest Anlegg AS være riktig store.

Nordvest Anlegg i Fosnavåg, er maskinentreprenøren som tar på seg det aller meste av oppdrag i søre Sunnmøre, i tillegg til transporttjenester. Driftsleder Raymond Frantzen, daglig leder Gunnar Åge Gundersen og styreleder Sindre Arne Thorseth, spøker om deres allsidighet. 


– Vi gjør større tomtejobber, tomte- og byggefelt, gjerne litt kommunale byggeoppdrag som veibygging, hustomter til veibygging, natursteinsmurer, grøfter, små byggefelt - og anleggsarbeid generelt. Jeg vet ikke om jeg skal sette noen begrensninger på det rett og slett, humrer Sindre Arne Thorseth, som er bedriftens ansikt utad.

Gunnar Åge Gundersen og Raymond Frantzen nikker enig.

– Vi tar på oss det meste, smiler de bekreftende.  


Et fullverdig tilbud

Nordvest Anlegg er med sin allsidighet og store nettverk, et fullverdig tilbud i søre Sunnmøre og de mange maskinelle områdene i distriktet. 


– Nedslagsfeltet vårt er Hareid, Ulstein, Sande og Herøy, men det er ikke noe i veien for at vi kan flytte på oss lenger om det trengs, proklamerer Frantzen. 


Frantzen skryter motvillig, men forteller at de utmerker seg i bransjen ved å tilby en helhetlig tjeneste - fra idé til ferdig nøkkel i døra.

– Vi er en del av et større konsept, der vi har mulighet til å få utført alle tjenester. Alt ligger under bygg, og vi samarbeider med ingeniører, arkitekter, prosjekterere, betongarbeidere og tømrere. Vi er raske, effektive og fikser alt.


184026dd


Fra spekteret smått til stort
– Vi gjør alt, helt ned til oppdrag der et tre skal fjernes. Da kan vi stille med maskiner eller kran om det trengs. Og går ikke det, så har vi mobilkran eller noen som kan stille med motorsag. Vi har på en måte hele greien, og vi kan gjøre det kjapt! Forsikrer trioen i Nordvest Anlegg. 


I alt er de fem årsverk i entreprenørfirmaet. Med samarbeidspartnere som kan løse det meste, står de sterke i søre Sunnmøre. Det er et område i sterk utvikling, med en rekke store planlagte byggeprosjekter.


– Det er flest eneboliger som blir bygd, og en del feltutbygging. Vi ønsker oss gjerne mer av oppdrag som større tomtejobber og kommunale oppdrag som veioppdrag.

De forteller om ulike prosjekter de har vært involvert i, blant annet et stort på øya Vågsholmen. Der reiv de ned et gammelt fiskemottak, rensket opp og gjorde alt klart til boligbygging. Nordvest Anlegg lover på heder og ære, fagkompetanse og kvalitet over hele linja.

– Ja, jeg er jo født og oppvokst i dette styret, sier Frantzen med glimt i øyet. 


Mange bein å stå påI tillegg til anleggstjenester av alle slag, leverer Nordvest Anlegg også pukk, grus og stein. 


– Vi har gjort noe som ikke er prøvd ut før. Lengst inn i Naustvika har vi fylt et naust med stein. Det består av en båtgarasje med fem plasser, der båter inntil 60 fot kan flyte inn i naustet. Det er litt interessant å se om det er marked for dette. Vi har prosjektert og tegnet dem, og vi har et par kjøpere som er interesserte, men vi skulle gjerne hatt en til før vi begynner å bygge, forteller Frantzen entusiastisk.

At de står på flere bein, er bedriftens aller største fordel, ifølge dem selv. Er det noe de lurer på eller trenger hjelp til, vet de hvem de skal kontakte. 


–  Vi er en liten organisasjon i Nordvest Anlegg, samtidig som vi har fleksibiliteten som gjør at vi flyter på en stor, smiler Thorseth. 


184026kjhg

Les mer...

2018-08-06 11.00

bildetilartikkel1

Veien til drømmekarrieren

Artikkel Naviger jungelen av muligheter med en karriereprøve.
newtracksny6

Realiser gründerdrømmen med produktutvikling som imponerer investorer

Artikkel NewTracks AS, hjelper bedrifter og personer med å realisere et produkt – fra idé til serieproduksjon, og kan levere et presentabelt produkt med strøken emballasje.

    Kontaktinformasjon

    national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

    Å jobbe som vikar

    Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

    article1

    Beste stedene å campe i Norge

    Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

    93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

    Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

    Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

    Arkiv