173008....173008173008.173008.,173008.,.,.173008...,173008.m173008i

Kunsten å ha kunnskap til de gode løsningene

Når du stiller Roger Jensen spørsmålet om hva som er Bodø Interiør AS’ fordeler i forhold til konkurrentene, går det ikke mange millisekunder før du får et svar:

- Kunnskapen vi har opparbeidet oss gjennom alle disse årene og mangfoldet i det vi leverer.  Leverandørene våre har en fleksibel produksjon som gjør at vi kan tilby skreddersydde løsninger utenfor standarden. Vi er veldig stolte av det vi kan skape sammen med våre kunder og leverandører.


Bodø Interiør AS, også kjent som Kjøkkenhuset Bodø AS, har eksistert i snart 30 år. I dag er det fem ansatte som designer og leverer innredning. Innredning leveres ikke bare lokalt, men også til landet for øvrig. Mange av kundene ønsker å benytte kompetansen og produktene når de flytter eller pusser opp i andre deler av landet. Jensen forteller at de har levert kjøkken som er montert i Nigeria og som må være den levering som er montert lengst unna utsalgssted.


173008iu


Firmaet leverer kjøkkeninnredning fra Drømmekjøkken, JKE Design og Nettoline. I tillegg kommer garderober, baderomsinnredning, vaskerom, lamper, hvitevarer og armatur. Mange kunder ønsker montering, og det kan de tilby gjennom samarbeid med faste montører som kjenner produktene deres. En av montørene har Mesterpapirer, og kan dermed også gjøre mer omfattende arbeid til prosjekt. Da har man færre å forholde seg til, noe mange har satt pris på.


- Privatmarkedet har alltid vært det klart største for oss, men det bygges mye nytt i Bodø. Prosjektmarkedet ønsker vi å være i. Med gode produkter, stort utvalg, presise leveringer og kunnskap, tilbyr vi utbyggere et godt alternativ til de masseproduserte innredningene. Vi ser at dette er et voksende marked for oss, og vi jobber aktivt for å ta større andeler i dette markedet også.

Vi har levert innredning til flere store bolig/leilighetsprosjekt, skole/barnehager, kantiner og lignende, forteller Jensen.

- For å være med i dette markedet er vi hele tiden avhengig av å kunne tilby gode løsninger og ha gode tilbud. Pris er viktig, det skjønner vi når vi er i møte med kundene, men de er også opptatt av å bli ivaretatt og å bli tilbudt gode produkter og fleksible løsninger. Vi vil hjelpe kundene våre frem til et godt sluttresultat, og det får vi også veldig mange tilbakemeldinger på at vi gjør. Det ligger mye kunnskap i å vite hva som vil bli en god løsning for kunde. Her er erfaring viktig.


- Noen leveranser er selvfølgelig større enn andre – som da vi var totalleverandør til Nord-Norges dyreste leilighet på Bodø Panorama. Der leverte vi det meste av innredning. Kjøkken, grovkjøkken, baderomsinnredning, vaskerom og garderober ble levert, og vi fikk mye skryt. Det ble levert innredning til totalt 17 rom. Det er vi veldig stolte av!

Kunde Benn Eidissen og Tone-Lise som har denne flotte toppmoderne leiligheten i Bodø Panorama, er strålende fornøyd med servicen og kunnskapen selskapet besitter.


173008.


- Jeg har brukt Bodø Interiør AS i regi av Roger Jensen flere ganger før, og er særdeles fornøyd med produktene og ikke minst den fantastiske servicen de yter, forteller Eidissen.

- Jensen leverer alltid topp kvalitet, ting som både fungerer veldig bra og som også har levetid. Og det å ha en du kan ringe til om du trenger hjelp til noe – enten det er noe fysisk eller om man bare trenger hjelp til å forstå bruksanvisningen, er helt strålende. Topp kvalitet og topp service! understreker den fornøyde kunden.


Les mer...

2017-07-05 10.30

wimpel1

Effektivt produkt eliminerer kaldtrekk fra vinduer

Artikkel Wimpel er forhandler for Eltra AS - en varmelistprodusent som har utviklet kompakte varmelister som effektivt tar kaldraset fra vinduer i næringsbygg og private boliger. – Varmelistene stopper kaldraset...
safeline4

Smart teknologi gjør dette til framtidens heis

Artikkel SafeLine har levert heisalarmsystemer siden 90-tallet, og er en stor aktør i Europa med over 350 000 installasjoner. Nå lanseres SafeLine LYRA – enheten som digitaliserer heistrafikken, forutser vedlikehold...

    Kontaktinformasjon

    national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

    Å jobbe som vikar

    Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

    sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

    Digitale møter: Tips for nybegynnere

    Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

    vidaxl

    Fem måter å nyte mer tid utendørs

    Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

    Arkiv