Du flytter vel ikke pianoet selv?

Alt i flyttelasset er pakket og klart, men så var det bestemors gamle, blytunge piano, da.. Det er nå du skal ringe Stensruds Flyttebyrå AS.

Skien-firmaet er nemlig spesialister på flytting av de tyngste møblene i ethvert hus, som flygler, pianoer og safer. Med andre ord, de tingene du bør overlate til fagfolk når du står på flyttefot.


– Jeg ville ikke flyttet et flygel på egen hånd, nei. De veier fra 250 og opp til 700 kilo. Vi har flygelbårer og en trappemaskin som går i trapper. Det kommer an på trappene, men vi er fire eller seks mann på slike jobber. Vi bruker også mye kraner og løfter inn gjennom verandaer.


Stensruds Flyttebyrå AS garanterer for kvalitet med en erfaring som strekker seg tilbake til 1945. Enten du er en privatperson som skal flytte eller tømme et dødsbo, eller en bedrift som ønsker å transportere store mengder papirer og arkiver - Erik Stensrud og kollegene hans tar jobben. De kan også pakke ned og pakke opp samt montere og demontere møbler og andre gjenstander.


– Når en kunde tar kontakt, drar vi først ut på befaring. Vi ser på hva som skal med og ikke med i flyttelasset, og vi ser på kjellerrom og loft, for dette blir fort glemt. Det gjør vi for å vite hvordan vi skal stable og stue ting inn i flyttebilen. Deretter begynner vi å tømme huset eller lokalene. Er det heis i bygget, har vi forskjellige typer traller vi bruker.


– Etter at vi har fraktet og losset av flyttelasset, er det opp til kundene om vi skal plassere tingene på bestemte steder eller om vi skal standard-møblere. Det gjør vi hvis kunden ikke har gitt noen beskrivelse eller instrukser.


Med tre flyttebiler som rommer mellom 20 og 90 kubikk, inkludert tilhenger, kan Stensruds Flyttebyrå AS ikke bare flytte store lass, men også kjøre en del gods. I tillegg bruker de flåter og lektere for å komme ut til blant annet hytteeiere i Kragerø. Kunden er alltid trygg med en flytteforsikring som tegnes med fulle vilkår. 


– Det viktigste ved flytting, er at alt er skikkelig pakket. Da går det mye fortere. Unngå plastposer og -sekker, og pakk i kartonger. Sengetøy er det eneste som bør legges i plastsekker. Og sørg for at ting ikke stikker opp over kanten på eskene. Vi legger de tyngste tingene i bunnen, og setter bestandig tallerkener på høykant. Deretter fyller vi på med lettere ting på toppen.


– Kunsten å flytte på tunge kommoder og møbler er ikke muskelkraft, men gode knep. Du må løfte med rett rygg, og passe på å løfte med beina og lårene.

Les mer...

2018-03-05 10.45

sorbetong1

Tillit og samarbeid i fokus for nystartet betongfirma på Sørlandet

Artikkel Sør Betong AS, er et nyetablert betongfirma som er lokalisert i Farsund og drives av to pålitelige håndverkere som setter kvalitet foran kvantitet.
anleggsgartnerost2

Engasjert og erfarent anleggsgartnerfirma skaper imponerende utemiljøer

Artikkel Anleggsgartner Øst AS, har en lang kunnskap og bred ekspertise i anleggsgartnerfaget, med mangfoldige tjenester som strekker seg fra private hager til imponerende prosjekter innenfor offentlige områder.

Kontaktinformasjon

vidaxl

Fem måter å nyte mer tid utendørs

Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

Farvel til tradisjonell leksehjelp?

Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

Arkiv