IMG_4848_previewIMG_4851_preview

– Hos oss skal både kandidaten og kunden føle seg sett

Jobzone Drammen vektlegger den gode kunderelasjonen. – Vi blir glade når de noen blir fast ansatt gjennom en vikarstilling hos oss, forteller styreleder og partner Stein André Haugerud.

Marwell Grindebakken og Stein André Haugerud er henholdsvis partnere, og daglig leder og styreleder i Job Zone Drammen. Samtidig er de samboere, og det har faktisk ganske mye å si for en bransje hvor nettopp den menneskelige relasjonen betyr alt.


– Dette er en del av livsstilen vår i dag. Vi legger ikke jobben fra oss klokken 16, vi er tilgjengelig hele tiden. Derfor har vi også den gode relasjonen til kundene, og i dagens samfunn er det så viktig. Når det gjelder vikarene våre, har vi som mål at Jobzone skal være bransjens beste arbeidsgiver. Vi følger dem opp, og hos oss skal alle føle at de blir sett, forteller Grindebakken.


Begge har lang erfaring i bemanningsbransjen: Haugerud i 20 år som toppleder, Grindebakken i åtte som leder og avtaleansvarlig. I 2015 fikk de muligheten til å overta Jobzone-franchisen i Drammen. Som medlem av den landsdekkende Jobzone-kjeden har de en stor og profesjonell organisasjon i ryggen. Paret dekker Drammen, Nedre Eiker, Øvre Eiker, Røyken, Hurum, Lier, Svelvik og Sande, og tilbyr alle rekrutterings- og bemanningstjeneste på alle nivåer.


Det lokale eierskapet gir fordeler. De som jobber her har lokal forankring. De kjenner miljøet, menneskene og det lokale markedet. Det gir trygghet både for jobbsøkere og kunder. Jobzone Drammen leverer medarbeidere til både korte og lange vikariater innenfor de fleste bransjer. Hver kunde og vikar har en personlig konsulent. Det betyr at Jobzone har det fulle arbeidsgiveransvaret for lønns- og personaladministrasjon i hele oppdragsperioden.

– Vi har fokus på et langvarig forhold. Det handler ikke bare om levere kandidatnummeret inn på et samlebånd, sier Grindebakken og legger til:


– Dette er grunnpilaren i vår tankemåte og vil bli et absolutt krav når organisasjonen skal bygges videre med flere ansatte. Vi tror på en vekst i vårt nedslagsfelt og har ambisjoner om en betydelig markedsandel de neste årene.

–  Videre tror vi på å utvikle relasjoner med samarbeidspartnere, føyer Haugerud til.


– Vi ser på vikarene våre som medarbeidere, som vi ville ha gjort i en hvilken som helst normal virksomhet. Kundene skal være sikre på at de har funnet den rette kjemien i samarbeidspartneren, også innenfor bemanning.


Det er ikke til å legge skjul på at de fleste som kommer til et bemanningsbyrå, gjerne har som mål å komme ut i fast jobb, faktisk hele 90% ønsker dette.  Grindebakken og Haugerud blir oppriktig glade når arbeidstakere blir fast ansatt, gjennom vikarstillinger de har fått gjennom dem.


– De er også gode ambassadører for oss, smiler Haugerud.

Les mer...

2018-05-29 13.45

bildetilartikkel1

Veien til drømmekarrieren

Artikkel Naviger jungelen av muligheter med en karriereprøve.
mestertak2

Best på fremdrift: Denne taktekkerbedriften får til det umulige

Artikkel Mestertak AS er stolt av å være ditt foretrukne taktekkerfirma som betjener både bedrifter og private.

    Kontaktinformasjon

    article1

    Beste stedene å campe i Norge

    Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

    hytte

    Utnytt din gamle hyttes potensiale

    Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

    compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

    Farvel til tradisjonell leksehjelp?

    Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

    Arkiv