184047 Bilde 21.02.2017, 20.14.07 kopi184047 P1040828184047 Screenshot_20180503-125813_YouTube184047 fullsizeoutput_507b184047 Screenshot_20180503-125801_YouTube184047 Screenshot_20180503-125820_YouTube

Opplev norsk kultur ved Rondane Høyfjellshotell

Det perfekte samlingspunkt for din bedrift finner du i Gudbrandsdalen på idylliske Rondane Høyfjellshotell. Fokus på ekte lokalprodusert mat, konferansefasiliteter og spennende turmuligheter, trekker gjester fra både inn- og utland.

Har du en bedrift med kontor i Oslo, Trondheim, Ålesund, Molde, og/eller Volda? Eller ønsker du bare å gi dine ansatte en spesiell kursopplevelse? Rondane Høyfjellshotell ligger fire timers togtur fra alle disse destinasjonene – et samlingspunkt med stort fokus på kurs- og konferanser, hvor deltagerne tilbys det lille ekstra.


– Vi satser stort på å bygge opplevelser rundt oppholdet hos oss, sier markedssjef Ole Trygsland Hoelseth. 


Etter snart 80 år i drifter hotellet i dag et tradisjonsrikt høyfjellshotell. Det ble vesentlig oppgradert i 2016 med nyoppussede fellesområder, inkludert basseng, og lokker med både kulinariske og naturskjønne opplevelser. 


– Det er viktig for oss at våre gjester både skal føle og smake at de er i Gudbrandsdalen


184047 P1040828


Rondane Høyfjellshotell er stolt medlem av De Kulinariske Steder – et nettverk som samler innbydende kurs- og konferansesteder,som øker bevisstheten rundt norsk mat og stolthet rundt norsk matkultur. Matjournalisten og NRK-kokken bak juleprogrammet “Kvelden før kvelden”; Øyvind Hjelle, har utviklet Rondanemenyen, som har fått utelukkende positive tilbakemeldinger fra gjester. 


– Vi er i tillegg Gudbrandsdalsmatstørste kundesom har superlokale produkter, sier Hoelseth. 

Markedssjefen nevner blant annet Den lille tytingfabrikken som i sommer kunne tilby villbringebærsyltetøylaget av lokale bær.


 Vi går også veldig langt for å sørge for at det storfekjøttet du får er fra storfe som har beitet i Gudbrandsdalen. Det er vi er ganske stolte av – vi måtte gjennom en del byråkrati for å få sertifisert at dyret vi kjøper er fra vår dal, sier han. 


184047 Screenshot_20180503-125801_YouTube


Kulinariske opplevelser kan også nytes utenfor hotellet, som tilbyr en opplevelsespakke, inkludert en tur til Arne Brimis Vianvang, for å besøke mesterkokkens vinkjeller og høre historier samt smake maten, forteller Hoelseth. For en mer lokal opplevelsestur som Fossturen, er det knappe 11 minutter gange fra hotellet, og kan inkludere historiefortelling og smaksprøver fra Gudbrandsdalen. 


– Hotellet ligger også ved trappen til Rondane Nasjonalpark med ti topper over 2000 meter, og hele området er lett tilgjengelig for alle fjellvandrere. 


Hotellet består av 210 senger, 50 rom, 10 hytter og 4 leiligheter, og kan både delvis og helt leies for en uforstyrret sosial samling. 


– Her oppe finner du fjellets ro og får det beste av hva Gudbrandsdalen kan by på, smiler markedssjefen. 


184047 Screenshot_20180503-125813_YouTube

Les mer...

2018-09-21 09:45

51842405_2091095327636632_3517487299556278272_o

Vi søker selgere!

Artikkel Har du en selger i magen og brenner for næringsliv og oppsøkende salg, kan det være deg vi leter etter!
195015w5

Gir deg den beste afterski-opplevelsen

Artikkel Vil du spise deg god og mett på en skikkelig god lunsj etterfulgt av en afterski du sent vil glemme, er det egentlig bare ett sted du trenger å besøke i Hemsedal.

    Kontaktinformasjon

    51842405_2091095327636632_3517487299556278272_o

    Vi søker medieselgere!

    Har du en selger i magen og brenner for næringsliv og oppsøkende salg, kan det være deg vi leter etter!

    193w2

    Hytteliv på svenskekysten

    Idylliske Bohuslän lokker mange sol- og badelystne nordmenn over svenskegrensa – sommer etter sommer. Bransjemagasinet har pratet med to erfarne feriehus-meglere, som forteller at de stadig får henvendelser fra kjøpelystne nordmenn.

    67532874

    Et plantebasert liv: For dyrene, miljøet og helsen

    Bransjemagasinet har gått i dybden på det vegetariske kostholdet og hvordan et plantebasert kosthold påvirker dyrene, vår helse og vårt klimaavtrykk her på jorda.

    Arkiv