184047 Bilde 21.02.2017, 20.14.07 kopi184047 P1040828184047 Screenshot_20180503-125813_YouTube184047 fullsizeoutput_507b184047 Screenshot_20180503-125801_YouTube184047 Screenshot_20180503-125820_YouTube

Opplev norsk kultur ved Rondane Høyfjellshotell

Det perfekte samlingspunkt for din bedrift finner du i Gudbrandsdalen på idylliske Rondane Høyfjellshotell. Fokus på ekte lokalprodusert mat, konferansefasiliteter og spennende turmuligheter, trekker gjester fra både inn- og utland.

Har du en bedrift med kontor i Oslo, Trondheim, Ålesund, Molde, og/eller Volda? Eller ønsker du bare å gi dine ansatte en spesiell kursopplevelse? Rondane Høyfjellshotell ligger fire timers togtur fra alle disse destinasjonene – et samlingspunkt med stort fokus på kurs- og konferanser, hvor deltagerne tilbys det lille ekstra.


– Vi satser stort på å bygge opplevelser rundt oppholdet hos oss, sier markedssjef Ole Trygsland Hoelseth. 


Etter snart 80 år i drifter hotellet i dag et tradisjonsrikt høyfjellshotell. Det ble vesentlig oppgradert i 2016 med nyoppussede fellesområder, inkludert basseng, og lokker med både kulinariske og naturskjønne opplevelser. 


– Det er viktig for oss at våre gjester både skal føle og smake at de er i Gudbrandsdalen


184047 P1040828


Rondane Høyfjellshotell er stolt medlem av De Kulinariske Steder – et nettverk som samler innbydende kurs- og konferansesteder,som øker bevisstheten rundt norsk mat og stolthet rundt norsk matkultur. Matjournalisten og NRK-kokken bak juleprogrammet “Kvelden før kvelden”; Øyvind Hjelle, har utviklet Rondanemenyen, som har fått utelukkende positive tilbakemeldinger fra gjester. 


– Vi er i tillegg Gudbrandsdalsmatstørste kundesom har superlokale produkter, sier Hoelseth. 

Markedssjefen nevner blant annet Den lille tytingfabrikken som i sommer kunne tilby villbringebærsyltetøylaget av lokale bær.


 Vi går også veldig langt for å sørge for at det storfekjøttet du får er fra storfe som har beitet i Gudbrandsdalen. Det er vi er ganske stolte av – vi måtte gjennom en del byråkrati for å få sertifisert at dyret vi kjøper er fra vår dal, sier han. 


184047 Screenshot_20180503-125801_YouTube


Kulinariske opplevelser kan også nytes utenfor hotellet, som tilbyr en opplevelsespakke, inkludert en tur til Arne Brimis Vianvang, for å besøke mesterkokkens vinkjeller og høre historier samt smake maten, forteller Hoelseth. For en mer lokal opplevelsestur som Fossturen, er det knappe 11 minutter gange fra hotellet, og kan inkludere historiefortelling og smaksprøver fra Gudbrandsdalen. 


– Hotellet ligger også ved trappen til Rondane Nasjonalpark med ti topper over 2000 meter, og hele området er lett tilgjengelig for alle fjellvandrere. 


Hotellet består av 210 senger, 50 rom, 10 hytter og 4 leiligheter, og kan både delvis og helt leies for en uforstyrret sosial samling. 


– Her oppe finner du fjellets ro og får det beste av hva Gudbrandsdalen kan by på, smiler markedssjefen. 


184047 Screenshot_20180503-125813_YouTube

Les mer...

2018-09-21 09.45

geosafe5

Oppnår nullutslippsmålet med helelektrisk hybridløsning

Artikkel GeoSafe AS er en grossist som leverer alt innenfor geoteknisk utstyr. De er den eneste aktøren i Norge som leverer både maskiner, geoteknisk utstyr og borstål – og kan nå også tilby en ny hybridløsning...
novotek1

Fra penn og papir til skyløsninger og KI: Novotek hjelper bedrifter med industriell digitalisering

Artikkel Novotek hjelper industribedrifter med optimalisering og digitalisering av produksjonen, med avanserte løsninger for blant annet automasjon, skyteknologi og kunstig intelligens. – Vi har store vekstambisjoner...

    Kontaktinformasjon

    hytte

    Utnytt din gamle hyttes potensiale

    Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

    vidaxl

    Fem måter å nyte mer tid utendørs

    Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

    hellofresh

    Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

    For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

    Arkiv