195011w5195011w4195011w3195011w2195011w1

Škodas ny elbil gir deg mye bil for pengene

– Det er mye bil for pengene – da har du alt, forteller Škodas salgssjef om den kommende elbilen.

Mobile Larvik server både Larvik og Sandefjord med et imponerende bilrepertoar. Bilmodellene fra Škoda, Citroën og Nissan, dekker de fleste behov, og i løpet av 2020 vil Mobile Larvik utøke repertoaret sitt med ytterligere et bilmerke.


Bransjemagasinet sitter sammen med tre ansatte i Mobile Larvik; Øystein Vågran, som er salgssjef for Nissan og Citroën, Ivar Haldor Ingri, salgssjef for Škoda, og Jan Inge Lia, daglig leder i Mobile Larvik.


– Vi vet ikke enda når det blir, men vi regner med at vi blir Opel-forhandler i løpet av første halvdel av 2020. Opel har en veldig bra range med personbiler som Insignia, Corsa-e og varebiler, så vi gleder oss, sier Jan Inge Lia med et smil.Lang historie gjort kort
Mobile Larvik er en del av selskapet Mobile AS, men i nærområdet er de kanskje fortsatt mest kjent som Solum Bil. Det hele er en lang og litt forvirrende historie, så vi lar heller de tre gutta i Mobile Larvik fortelle bakgrunnshistorien selv. 


– I januar 2018 ble Solum Bil til Mobile Solum, og den 1. mai 2018 ble Mobile Solum fusjonert inn i Mobile Larvik, forteller de, og spøker om at det ikke er helt lett å plutselig skulle flytte inn til naboen.


Øystein forteller at de fortsatt er midt i en prosess, og innrømmer at endringen har vært utfordrende å venne seg til for de ansatte så vel som flere av stamkundene i nærområdet.


– Når jeg ringer til kunder jeg har hatt i alle år og sier at «det er Øystein hos Mobile Larvik», ikke sant... Det er veldig innarbeida; det tar tid og det var vi klar over. Det er ikke gjort på over natta å venne seg til det nye navnet.


Kommer i 2020
Tilbake til de fire aktuelle bilmerkene hos Mobile Larvik, er det mange som i disse dager venter spent på den nye elbilen til Škoda. Over 70 personer har allerede reservert den elektriske SUV-en VISION iV, som kommer i løpet av 2020.


– I tillegg blir CITIGOe iV lansert fra nyttår 2020. CITIGOe Superb som kom med hybrid i januar 2019, har gått gjennom en mindre ansiktsløftning, og er blitt en fantastisk fin bil som er veldig romslig. Den er faktisk på kampanjepris nå til 199 000 kroner. Det er mye bil for pengene – da har du alt, forteller Škodas salgssjef, Ivar Haldor.


Han forteller videre at den populære modellen Octavia blir ny til sommeren, og vil følge i hybrid-sporet til sine brødre. 


– Og så har vi Škoda Scala, som er ny i år. Det er veldig mye spennende!Store på varebiler og elbil
Blant Nissans modeller er det crossoveren Nissan Qashqai og nordmenns favoritt-elbil Nissan LEAF, som er de store bestselgerne hos Mobile Larvik. På bilutstillingen i Tokyo nå i oktober presenterte Nissan elbil-konseptet Ariya. Modellen er en crossover SUV med to elektriske motorer som sørger for kraftig akselerasjon. Med firehjulstrekk, nytt designspråk og banebrytende teknologi blir Nissans nye elbil-konsept en drøm for norske bilkjøpere.Yrkesbilen Nissan Navara er populær blant håndverkere og yrkessjåfører, og salgssjef Øystein kan fortelle at man får økonomisk støtte fra Enova om man kjøper den elektriske varebilen E-NV200.


– Qashqaien som ble lansert i 2007, kom nylig i en ny utgave med 160 hester og automatgir. Vi har en kampanje på den i disse dager som avsluttes i mars 2020, opplyser han. 


På varebilsiden til Citroën, er det modellene Jumpy og Berlingo som fortsatt selger godt. Favoritten til salgssjef Øystein, er derimot C5 Aircross. 


– Den kan ikke bli fullrost godt nok. Det er en fantastisk flott bil å kjøre! Han forteller videre at de snart får inn til lager flere av modellen C5 Aircross, som tidligere var kjent for å ha en lang leveringstid.


Fanger opp kundene
Uansett om du vil ta en lang eller kort betenkningstid, om du bare ønsker en liten veiledning i de ulike bilmerkene og de mange modellene,eller om du føler deg sikker og ønsker å kjøpe samme dag, så er målet til Mobile Larvik at du som kunde alltid skal bli sett og hørt idet du kommer inn døra.


– Vi er heldig med at lokasjonene våre er intime, så du går ikke lenge i lokalet før noen fanger deg opp, smiler Jan Inge.


– Det aller viktigste er at kunden føler han blir sett. Kunden skal ikke gå rundt uten å få hjelp. Du skal få kontakt med en selger, og selgeren skal ta kontakt med deg i løpet av kort tid, fastslår Øystein.


Tilbakemeldingene fra eksisterende som tidligere kunder, er utelukkende positive. Øystein, Jan Inge og Ivar Haldor forholder seg positive for fremtiden, de også.


– Målet vårt er at vi skal få i gang en komplett organisasjon siden vi nå får inn ett bilmerke til. Kalenderåret 2020 blir et år der vi skal få inn mye nytt og få på plass menneskene som skal ordne alt det nye, smiler de tre gutta i Mobile Larvik.

Les mer...

2019-10-31 13:30

195033w3

Fasadeglass har appen som sikrer deg det perfekte resultatet til din bolig

Artikkel Rask levering, høy standard og vedlikeholdsfrie vinduer og glassrekkverk, er hovedfokuset til Fasadeglass. Nå har de også utviklet en app som sikrer deg det perfekte resultatet til din bolig.
201021w1

Mot fremtiden med Opel og Citroëns nyheter!

Artikkel 2019 er viden kjent som et generelt dårlig bilår. Med Citroën og Opels kommende nyheter, går Mobile Oslo en lys tid i møte i 2020.
Hjemmeside

  Kontaktinformasjon

  51842405_2091095327636632_3517487299556278272_o

  Vi søker medieselgere!

  Har du en selger i magen og brenner for næringsliv og oppsøkende salg, kan det være deg vi leter etter!

  IKEA_HANTVERK_Kavitha_inthefield_PH163745

  IKEA forener verden

  Møbelgiganten IKEA fins representert i 52 land og har til sammen 430 varehus på verdensbasis. Kommunikasjonsrådgiver Troels N. Mathisen, forteller at IKEA jobber iherdig med å utvikle løsninger som skal forenkle våre liv og gjøre hjemmene våre mer funksjonelle.

  67532874

  Et plantebasert liv: For dyrene, miljøet og helsen

  Bransjemagasinet har gått i dybden på det vegetariske kostholdet og hvordan et plantebasert kosthold påvirker dyrene, vår helse og vårt klimaavtrykk her på jorda.

  Arkiv