195011w5195011w4195011w3195011w2195011w1

Škodas ny elbil gir deg mye bil for pengene

– Det er mye bil for pengene – da har du alt, forteller Škodas salgssjef om den kommende elbilen.

Mobile Larvik server både Larvik og Sandefjord med et imponerende bilrepertoar. Bilmodellene fra Škoda, Citroën og Nissan, dekker de fleste behov, og i løpet av 2020 vil Mobile Larvik utøke repertoaret sitt med ytterligere et bilmerke.


Bransjemagasinet sitter sammen med tre ansatte i Mobile Larvik; Øystein Vågran, som er salgssjef for Nissan og Citroën, Ivar Haldor Ingri, salgssjef for Škoda, og Jan Inge Lia, daglig leder i Mobile Larvik.


– Vi vet ikke enda når det blir, men vi regner med at vi blir Opel-forhandler i løpet av første halvdel av 2020. Opel har en veldig bra range med personbiler som Insignia, Corsa-e og varebiler, så vi gleder oss, sier Jan Inge Lia med et smil.



Lang historie gjort kort
Mobile Larvik er en del av selskapet Mobile AS, men i nærområdet er de kanskje fortsatt mest kjent som Solum Bil. Det hele er en lang og litt forvirrende historie, så vi lar heller de tre gutta i Mobile Larvik fortelle bakgrunnshistorien selv. 


– I januar 2018 ble Solum Bil til Mobile Solum, og den 1. mai 2018 ble Mobile Solum fusjonert inn i Mobile Larvik, forteller de, og spøker om at det ikke er helt lett å plutselig skulle flytte inn til naboen.


Øystein forteller at de fortsatt er midt i en prosess, og innrømmer at endringen har vært utfordrende å venne seg til for de ansatte så vel som flere av stamkundene i nærområdet.


– Når jeg ringer til kunder jeg har hatt i alle år og sier at «det er Øystein hos Mobile Larvik», ikke sant... Det er veldig innarbeida; det tar tid og det var vi klar over. Det er ikke gjort på over natta å venne seg til det nye navnet.


Kommer i 2020
Tilbake til de fire aktuelle bilmerkene hos Mobile Larvik, er det mange som i disse dager venter spent på den nye elbilen til Škoda. Over 70 personer har allerede reservert den elektriske SUV-en VISION iV, som kommer i løpet av 2020.


– I tillegg blir CITIGOe iV lansert fra nyttår 2020. CITIGOe Superb som kom med hybrid i januar 2019, har gått gjennom en mindre ansiktsløftning, og er blitt en fantastisk fin bil som er veldig romslig. Den er faktisk på kampanjepris nå til 199 000 kroner. Det er mye bil for pengene – da har du alt, forteller Škodas salgssjef, Ivar Haldor.


Han forteller videre at den populære modellen Octavia blir ny til sommeren, og vil følge i hybrid-sporet til sine brødre. 


– Og så har vi Škoda Scala, som er ny i år. Det er veldig mye spennende!



Store på varebiler og elbil
Blant Nissans modeller er det crossoveren Nissan Qashqai og nordmenns favoritt-elbil Nissan LEAF, som er de store bestselgerne hos Mobile Larvik. På bilutstillingen i Tokyo nå i oktober presenterte Nissan elbil-konseptet Ariya. Modellen er en crossover SUV med to elektriske motorer som sørger for kraftig akselerasjon. Med firehjulstrekk, nytt designspråk og banebrytende teknologi blir Nissans nye elbil-konsept en drøm for norske bilkjøpere.



Yrkesbilen Nissan Navara er populær blant håndverkere og yrkessjåfører, og salgssjef Øystein kan fortelle at man får økonomisk støtte fra Enova om man kjøper den elektriske varebilen E-NV200.


– Qashqaien som ble lansert i 2007, kom nylig i en ny utgave med 160 hester og automatgir. Vi har en kampanje på den i disse dager som avsluttes i mars 2020, opplyser han. 


På varebilsiden til Citroën, er det modellene Jumpy og Berlingo som fortsatt selger godt. Favoritten til salgssjef Øystein, er derimot C5 Aircross. 


– Den kan ikke bli fullrost godt nok. Det er en fantastisk flott bil å kjøre! 



Han forteller videre at de snart får inn til lager flere av modellen C5 Aircross, som tidligere var kjent for å ha en lang leveringstid.


Fanger opp kundene
Uansett om du vil ta en lang eller kort betenkningstid, om du bare ønsker en liten veiledning i de ulike bilmerkene og de mange modellene,eller om du føler deg sikker og ønsker å kjøpe samme dag, så er målet til Mobile Larvik at du som kunde alltid skal bli sett og hørt idet du kommer inn døra.


– Vi er heldig med at lokasjonene våre er intime, så du går ikke lenge i lokalet før noen fanger deg opp, smiler Jan Inge.


– Det aller viktigste er at kunden føler han blir sett. Kunden skal ikke gå rundt uten å få hjelp. Du skal få kontakt med en selger, og selgeren skal ta kontakt med deg i løpet av kort tid, fastslår Øystein.


Tilbakemeldingene fra eksisterende som tidligere kunder, er utelukkende positive. Øystein, Jan Inge og Ivar Haldor forholder seg positive for fremtiden, de også.


– Målet vårt er at vi skal få i gang en komplett organisasjon siden vi nå får inn ett bilmerke til. Kalenderåret 2020 blir et år der vi skal få inn mye nytt og få på plass menneskene som skal ordne alt det nye, smiler de tre gutta i Mobile Larvik.

Les mer...

2019-10-31 13.30

dynamicengineering2

Dynamic Engineering AS: Revolusjonerer oppdrettsnæringen med sitt Dynamic FishEye kontrollsystem

Artikkel
bilskadekvinesdal1

Profesjonell og rask bilskadehåndtering hos godkjent skadeverksted i Kvinesdal

Artikkel Bilskade Kvinesdal er utstyrt med moderne teknologi for å håndtere alle typer karosseri- og chassis-skader. For forsikringsselskaper utfører bilskadeverkstedet ulike reparasjoner og utskiftninger av bilglass,...
Hjemmeside

    Kontaktinformasjon

    sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

    Digitale møter: Tips for nybegynnere

    Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

    hellofresh

    Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

    For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

    93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

    Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

    Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

    Arkiv