qualitysecurity1qualitysecurity2qualitysecurity6qualitysecurity5qualitysecurity4qualitysecurity3

Hos dette vaktselskapet går kvalitet og sikkerhet hånd i hånd

Det markedsledende vaktselskapet Quality Security i Østfold, har ekspandert kraftig takket være sine urokkelige kvalitetsprinsipper. – Vi har ikke noe mål om at vi skal være størst; det er viktigere å levere gode tjenester og god kvalitet, understreker personal- og HR-ansvarlig Carine Larsen.

Quality Security er et politigodkjent vaktselskap med hovedkontor i Fredrikstad. Det markedsledende vaktselskapet i Østfold har sine røtter i Sverige, der to firmaer fra Vest-Sverige i 2004 slo seg sammen til et rendyrket ordensvaktselskap mot utelivsbransjen. Selskapet drev i det små frem til 2009, da man valgte å satse stort på Quality Security både i Norge og i Sverige.


– Siden den gang har firmaet vokst, og vi har kjøpt opp flere bedrifter; blant annet Protect, som vi i 2015 ble deleiere i. Vi har også hatt en ekspansiv vekst i Sverige, og det er både hard jobbing og organisk vekst, pluss fusjoner og oppkjøp som har gjort at vi har vokst så bra, konstaterer Dick Hansson, daglig leder i Quality Security Norge.


Ble markedsledende
Dicks kollega, Carine Larsen, kom inn i bedriften i 2011. Hun er partner i Quality Security Norge, og har ansvaret for HR, lønn og det administrative i bedriften. Da Carine begynte, hadde Quality Security allerede blitt en middels stor aktør i Østfold, med nye tjenester som stasjonære og mobile tjenester samt parkeringstjenester for privatmarkedet.– Vi har vært med på å åpne et marked for private eiendommer her i byen, og vi har også fått siviltjenester og enkeltoppdrag periodevis. Da Quality Security ble startet her i Fredrikstad var det en liten avdeling som bare drev med ordensvakttjenester fordelt på 5-6 utesteder i Fredrikstad sentrum. Vi har bygd selskapet stein for stein hele veien, og i 2012-2013, startet vi ordentlig med vektertjenester, forteller Carine om bakgrunnshistorien til vaktselskapet.


Fra å være 12 ansatte i 2004 til 108 ansatte i 2022, er det ingen tvil om at det har skjedd en del i løpet av årene. I Østfold er de i dag et markedsledende vaktselskap innen uteliv og festival – med den store styrken at de leverer alt innen vektertjenester. Quality Security eier nemlig 50 prosent av Protect i Drammen, og tjenestespekteret strekker seg geografisk fra Østfold til Kristiansund.– I Fredrikstad er vi veldig sterke, og vi vokser hele tiden. Datterselskapene våre leverer tjenester over hele landet, og vi har kontorer i hele landet. Våre to hovedkontorer ligger i Drammen og her i Fredrikstad, forklarer Carine.


Blir godt kjent med sine ansatte
Det som skiller Quality Security fra andre vaktselskaper, er at de har en ekstra god kjennskap til sine ansatte, og Carine berømmer dessuten kollegaen Dick for en eksepsjonell god oppfølging av kundene.


– Vi har veldig mye bra personale, og vi kjenner vårt personale. Når vi ansetter noen, finner vi ut av hvem den personen er, slik at vi også vet hvem vi kan plassere hvor, i forhold til hvilke krav kunden stiller, utdyper Carine.– Og Dick er alltid ute og følger opp. Han er godt synlig for kundene og personalet, legger hun til og smiler mot kollegaen.


De to er opptatte av å være et vaktselskap som er til stede, og som ikke bare sitter inne på et kontor.


– Vi er engasjerte, og ved å ta på seg uniformen og gå ut, så ser man behovene bedre, og vet hva man skal levere, understreker Dick og Carine.


Fokus på kvalitet
Kvalitet gjennomsyrer Quality Securitys drift i alt de gjør, og for det jordnære vaktselskapet er det derfor viktigere å oppfylle alle kvalitetskrav fremfor å ekspandere uten å ha full kontroll. I dag dekker Quality Security et stort område med alle datterselskaper, men likevel har de ingen sterk trang til å bli aller størst.


– Vi har ikke noe mål om at vi skal være størst; det er viktigere å levere gode tjenester og god kvalitet. Det er et mye større fokus for oss. Et godt rykte er viktig, for det er mye tillit og ansvar som blir lagt i hendene våre, og det må vi forvalte på en god måte, forsikrer Carine.– Målet vårt er å levere gode tjenester med god kvalitet, slik at vi får en god omtale. Hvis vi klarer det, så selger det seg selv, fastslår Dick med et smil.

Les mer...

2023-02-01 12.00

vestfoldbetong2

Betongaktør i Vestfold vil gjøre anleggsbransjen grønnere

Artikkel Vestfold Betong ble etablert i 2014 og er blitt en betydelig leverandør av betong i Vestfold og omegn. Nå satser den ekspansive betongaktøren stort på miljøet – med en grønnere maskinpark og betongklosser...
aionbygg5

Tømrerfirma sikrer lønnsomhet i alle ledd

Artikkel Aion Bygg er tømrerfirmaet som sikrer kunden et effektivt og lønnsomt prosjekt med LEAN-metoden. – Produktivitet lønner seg for alle, konstaterer daglig leder Martin Zanibekov.
Til Facebook-siden

  Kontaktinformasjon

  • QUALITY SECURITY AS
  • Mail
  • Facebook
  • Instagram
  • Telefon:
   466 22 222
  • Adresse:
   Jens Wilhelmsensgate 3, 1671 KRÅKERØY
  national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

  Å jobbe som vikar

  Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

  vidaxl

  Fem måter å nyte mer tid utendørs

  Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

  hellofresh

  Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

  For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

  Arkiv