kviklillestrom10kviklillestrom5kviklillestrom1kviklillestrom2kviklillestrom3kviklillestrom7kviklillestrom6kviklillestrom4kviklillestrom9kviklillestrom11

Har du hørt om samtalekjøkken?

Med Kviks smarte løsninger og systemer, kan du samle hele familien på kjøkkenet. – Kjøkkenet blir felles, og man bruker det til alle anledninger, forteller Jonny Groth, daglig leder i Kvik Lillestrøm og Kvik Jessheim.

Kjøkkenleverandøren Kvik, er en velkjent og trygg aktør på det norske kjøkkenmarkedet, med sine gjennomtenkte løsninger, klimanøytrale tankegang og raske leveringer. Kvik har stor suksess med konseptet «samtalekjøkken».  


En ny æra  

– Kvik er kjent for en del ting som slår godt an hos nordmenn, blant annet det som kalles «samtalekjøkken». Det vil si at flere i familien er i det samme rommet. Det kan være to voksne som lager mat og barn som gjør lekser på kjøkkenøya. Kjøkkenet blir et felles rom for alle anledninger, forteller Jonny Groth, eier av Kvik Lillestrøm og Kvik Jessheim.  Men det mange ikke vet, er at Kvik allerede på 80-tallet satset på å bygge løsninger og systemer for et mer inkluderende kjøkken. De utfordret samtidig datidens tanker om at et kjøkken skulle være adskilt fra andre rom. Dette gjorde de ved å introdusere øyløsninger.  

 

– Det er det som Kvik er kjent for; å passe det norske hjemmet, fastslår Jonny og påpeker at de fleste nybygg i dag samler kjøkken, stue og spisestue i samme etasje. 

 

Jonny tok over Kvik Lillestrøm 1. februar 2011, da de var en langt mindre forretning. Med årene flyttet Kvik inn i det større nabolokalet, og fikk samtidig et stort lager på Skedsmokorset.


 

– I 2016 etablerte vi en ny butikk på Jessheim, og i fjor hadde vi en omsetning på 50 millioner her i Lillestrøm og 11 millioner på Jessheim, så det har gått rett vei, konkluderer Jonny med et smil.


Lagringsplass kontra benkeplass  

For å holde seg på et forholdsvis lavt prisnivå, har Kvik hele tiden fokusert på et stramt og smalt utvalg av fronter – som selvsagt gjenspeiles av dagens trender.    

 

– Kvik har valgt å legge seg på den sydeuropeiske, italienske stilen, med integrerte håndtak og slette flater, og har utviklet konseptet den veien, forteller han. 

 

Med en høyere benkehøyde for god ergonomi, større arbeidsflater og skap som er ti centimeter dypere enn konkurrentenes, er Kviks kjøkken et plasseffektivt og smart alternativ.   

 

– Et kjøkken konkurrerer ofte om to ting: lagring og jobbing. Hvor mange skap du skal ha, går ut over benkeflatene. Folk vil gjerne ha mye lagring og skap, men da får du ikke så mye benkeplass. Så den konkurransen der må man hele tiden tenke på, forklarer Jonny. Kvik er helt unike i sitt segment i forhold til fronter og fargebestandighet. Der andre kjøkkenleverandører bruker lakk eller beis, benytter Kvik seg nemlig av miljønøytral folie.  

 

– Ved å bruke folie blir det mer fargeekte, og overflaten holder lengre. Folk bytter uansett ofte ut hele kjøkkenet sitt etter rundt tolv år istedenfor å male om, sier Jonny om bakgrunnen for Kviks unike materialvalg. Apropos materialer, står bærekraft og miljø høyt hos Kvik-kjeden, som blant annet har satt seg et mål om et helt fossilfritt transportledd i løpet av 2025.    


– Folien er allerede bærekraftig, og nå jobber vi med skrogene. Hvitevarene er blitt mer miljøvennlige, og i forhold til benkeplatene er det nye materialer som er riktig nå, forteller han om de miljøvennlige grepene. 


Komplett kjøkken på fire uker  

Det er ikke bare når det gjelder materialer, bærekraft og miljø som Kvik er i toppklasse, det gjelder effektivitet også. Er du på utkikk etter et nytt kjøkken, vil du aller helst unngå å vente for lenge. Her er Kvik ekstremt kvikke(!) og kan levere et ferdigmontert, komplett kjøkken på bare fire uker!   – Vi er nøye med å informere kundene hele veien og ha en god kommunikasjon. Når transportøren ringer deg og gir beskjed om når han skal komme, så kommer han for eksempel mellom 8 og 9, ikke mellom 8 og 12. Det er en fordel da mange har det travelt, fastslår Jonny. 

 

Kvik Lillestrøm befinner seg i dag i tre ulike markeder; oppussingsmarkedet, boligmarkedet for deg som har kjøpt ny bolig, og prosjektmarkedet.    

 

– Vi er blitt ganske store på prosjektmarkedet siden vi er så gode på logistikk og har et erfarent og kundevennlig team som jobber tett med prosjektet og sluttkundene, avslutter Jonny.

Les mer...

2021-11-11 11.30

elektro-team2

Elektrikerens beste tips for å unngå branntilløp

Artikkel Den Telemarksbaserte elektrobedriften Elektro Team, gir deg de beste rådene for å unngå både branntilløp og kluss med forsikringen om uhellet skulle være ute.
autolea2

Kan du stole på din bruktbilselger?

Artikkel Autolea AS i Larvik, drives av den blide og sosiale bilentusiasten André Lea. Han brenner for det personlige kundemøtet, som ofte inkluderer en hyggelig bilprat over en god kopp kaffe.
Til hjemmesiden

  Kontaktinformasjon

  IKEA_HANTVERK_Kavitha_inthefield_PH163745

  IKEA forener verden

  Møbelgiganten IKEA fins representert i 52 land og har til sammen 430 varehus på verdensbasis. Kommunikasjonsrådgiver Troels N. Mathisen, forteller at IKEA jobber iherdig med å utvikle løsninger som skal forenkle våre liv og gjøre hjemmene våre mer funksjonelle.

  193w2

  Et hytteliv på svenskekysten

  Idylliske Bohuslän lokker mange sol- og badelystne nordmenn over svenskegrensa – sommer etter sommer. Bransjemagasinet har pratet med to erfarne feriehus-meglere, som forteller at de stadig får henvendelser fra kjøpelystne nordmenn.

  schmidtkjøkken2

  Kjøkkenløsninger for den moderne familiesituasjonen

  Schmidt Kjøkken designes og produseres i Frankrike og Tyskland. Med miljø på dagsordenen og nyskapende løsninger som gjør kjøkkenet til hjemmets nye møtepunkt, treffer Schmidt Kjøkken blink med sine kvalitetskjøkken.

  Arkiv