svanealnabru8svanealnabru1svanealnabru2svanealnabru6svanealnabru5svanealnabru4svanealnabru3svanealnabru7svanealnabru9svanealnabru10svanealnabru14svanealnabru12svanealnabru11svanealnabru13

Dansk superkvalitet: Her finner du kjøkken som varer en hel livstid

Svane Kjøkkenet, produserer kvalitetskjøkken som varer et helt liv!   – Svane er kompromissløs kvalitet. Man kjøper noe man har hele livet, konstaterer John Fadum, daglig leder ved Svane Kjøkkenet Alnabru.

Den danske kjøkkenleverandøren Svane Kjøkkenet, er godt kjent i Norden for sine kvalitetskjøkken som utmerker seg for sin lange levetid og sitt flotte design. I Norge er de allerede en godt etablert aktør på kjøkkenmarkedet med sine 12 butikker på landsbasis. Svane Kjøkkenets nyeste avdeling ligger på Alnabru, og åpnet dørene i september.


– Alnabru var et riktig valg for oss, og siden dette bygget har noen av de største butikkene i Norge, og Fagmøbler rett ved siden av, så er det allerede mange kunder som finner veien til oss, smiler John Fadum, daglig leder ved Svane Kjøkkenet Alnabru.Ferdigmontert kjøkken levert på døra
På åpningsdagen i september, fikk Svane Kjøkkenet Alnabru en svært varm velkomst av de mange besøkende som tok turen inn på åpningsfesten. Markeringen ble et startskudd for den nye avdelingen i Oslo.


I dag består Svane Kjøkkenet Alnabru av syv ansatte som alle brenner for service og god kundeoppfølging. Til sammen har de ansatte mer enn 70 års erfaring med salg av kjøkken, og de setter av god tid til hver eneste kunde. I tillegg til utstillinger av alle kjøkkenvarianter, og mulighet for å booke rådgivningstime med selgere, tilbyr de også hjemmebesøk for kunder som er i gang med planlegging av kjøkkenet. Ifølge John er det en klar fordel å oppleve rommet i virkeligheten når man skal tegne kjøkkenet.


– Siden vi har mer tid til hver kunde, så drar vi gjerne hjem på kundebesøk og ser hvordan de har det. Da får vi sett lysforholdene, fargene på vegger og gulv, og ta målene vi trenger, slik at når vi kommer tilbake hit så kan vi sitte og tegne i fred og ro. Det er verdifullt med hjemmebesøk av mange årsaker, og det er alltid veldig hyggelig, sier John med et varmt smil.


Store valgmuligheter og kompromissløs kvalitet
Foruten at kjøkkenløsningene fra Svane oser av kvalitet og moderne dansk design, så er Svane Kjøkkenet kjent for sine mange individuelle tilpasningsmuligheter med integrerte løsninger og belysning i skuffer og skap, som gir kunden en rekke valgmuligheter.– Svane er kompromissløs kvalitet, uansett om man velger en rimelig eller dyr front. Man kjøper noe som man har hele livet, sier han. Svane er dansk design på sitt beste, med gjennomtenkte løsninger, solid håndverk og subtil eleganse. Og alt dette er vist i våre flotte lokaler på Alnabru, forteller John.


Og hva er ikke mer miljøvennlig og bærekraftig enn noe man har hele livet? Svane har nemlig lenge hatt et fokus på bærekraft gjennom gjenbruk av materialer, og har dessuten gode systemer rundt miljø.


Hos Svane Kjøkkenet Alnabru, finner man kjøkken i begge ender av prisskalaen, og prisforskjellen ligger i detaljene som kunden selv kan velge.– De billigste skuffene her har lavere pris enn hos de billigste møbelbutikkene. Likevel er de dønn solide og elegante. Og så har vi dyrere skuffer som koster skjorta, sier John, og drar frem en skuff i heltre eik.


– Et mellomstort kjøkken med den rimeligste fronten koster 30.000 kroner, uten benkeplate og hvitevarer. Med den dyreste fronten vil det koste nesten 160.000 kr, så det er seks ganger forskjell i pris bare ut ifra hvilken front du velger, sier han videre.


Keramikk eller stein?
Hvis han skal anbefale en benkeplate til de som skal investere i kjøkkenet, er ikke John i tvil.


– Da er det keramikk som gjelder. Keramikk er mest vedlikeholdsfritt, og mest motstandsdyktig mot flekker av alle slag. Det tåler også varme bedre enn noe annet, så der kan du sette varme kasseroller rett på benkeplaten, avslutter John Fadum.


Les mer...

2022-12-01 16.00

Prosjekt

Litt smartere arbeidsmetode skaper forretningsverdi

Artikkel Litt Smartere AS, er et konsulentfirma som hjelper bedrifter med å skape forretningsverdi gjennom problemløsning, utnyttelse av potensialer, effektivisering og bedre beslutninger.   – Alle bedrifter har...
plusconsult6

Innovativ timelapseteknologi revolusjonerer byggeprosjekter

Artikkel Den rådgivende ingeniørbedriften Plusconsult, har nylig utvidet sitt repertoar med en unik timelapseteknologi som er spesialutviklet for norske byggeprosjekter.   – Vi ser en veldig økende etterspørsel...
Til hjemmesiden

  Kontaktinformasjon

  sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

  Digitale møter: Tips for nybegynnere

  Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

  hellofresh

  Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

  For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

  hytte

  Utnytt din gamle hyttes potensiale

  Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

  Arkiv