bos1bos2bos6bos5bos4bos3bos7bos8bos9

Mercedes' nye elbiler åpner opp en helt ny verden

Mercedes EQC, har bidratt til å sette Mercedes på det grønne kartet én gang for alle – og det stopper ikke der. Bertel O. Steen Ringerike, forteller at de investerer stort i et grønnere utvalg av sine biler, og fyller stadig på med nye modeller.

Fredrik Ranem føler seg stolt over å introdusere den varierte og bunnsolide sortimentsporteføljen til Bertel O. Steen Ringerike. Han tok over det daglige ansvaret her i september 2019, men har en karriere i Bertel O. Steen som strekker seg over 14 år.  



Bertel O. Steens avdeling på Ringerike, har bruktbilsalg og nybilsalg av personbiler, varebiler og lastebiler av merkene Mercedes, Peugeot og nykommeren Kia.  


– Vi er i gang med etablering av Kia her hos oss, og utvider utvalget med tilbud til våre kunder på salg og service. Vi ser vekstmuligheteneog ønsker derfor å satse på økt drift i årene fremover. Og med de tre merkene Mercedes, Peugeot og Kia – i tillegg til tungbil, vil vi kunne dekke veldig mye av behovene inn mot det vi fokuserer på – det grønne skiftet. Vi ser at vi stiller veldig sterkt med de merkene både på personbil og varebil, forteller Fredrik.  


En bidragsyter for miljøet
Han forteller videre at Mercedes imponerer stort med sine nye elektriske modeller. Det tyske merket har investert stort i elektriske plugin-hybrider, som i kombinasjon med diesel er en god bidragsyter for miljøet, og samtidig gjør det at spranget til elektrifisert bil blir kortere for mange av kundene. 



– Vi har tradisjonelt sett solgt mye diesel, og ser at andelen plugin-diesel er økende. Her på Ringerike er det ingen strenge krav til elektrifisert bil, men kundene ser klart fordelen ved dette, som i andre deler i landet.


Med plassering ved E16, har Bertel O. Steen Ringerike et fortrinn både i forhold til plassering og parkeringsmuligheter.  


– Det skal være sømløst å komme til oss. Det starter allerede utenfor butikken, forsikrer han og smiler. 



Bertel O. Steen har opplevd en stabil økning i salget av elektriske biler siden 2019, og Fredrik har all grunn til å tro at fokuset og etterspørselen vil fortsette videre i 2021.   


– Utvalget vi har er så komplett, og det kommer stadig nye modeller! 


En bestselger
Mercedes EQC var én av bestselgerne gjennom fjoråret, og bidro til et solid salgsløft for Mercedes her hos Bertel O. Steen Ringerike.  


– Det er et fantastisk produkt som vi ser dekker mye av de egenskapene vi normalt kjenner fra fossilbil; nettopp etterspørselen etter en elektrisk bil med egenskaper som plass, firehjulstrekk og henger, som er typiske valg for det norske markedet. 


Den nye EQA, er den ferskeste modellen fra Mercedes, og ble lansert tidlig i april.  



– Det er en bilmodell som alle andre Mercedeser, der du kan bygge alt etter behov og ønske. Den har en fantastisk fra-pris på 417000 kr, og åpner opp for mulighetene å forme den etter ønsker og behov hele veien, sier Fredrik entusiastisk.  


Før jul kom EQV; en stor familiebil med en imponerende rekkevidde, som du kan få med 7 eller 8 seter, og som etter Fredriks egne utsagn er en bil med ekstrem kapasitet og store plassmuligheter. 


Til tross for Korona-pandemien, hadde Bertel O. Steen Ringerike en omsetningsvekst på 25 millioner i fjor – mye takket være det gode næringsmarkedet lokalt her i Ringerike.  


– Nå introduserte vi akkurat Peugeot e- Expert og e-Vito, som begge er varebiler for næringsmarkedetopplyser Fredrik, som understreker at de har mye å velge mellom av varebiler.  


Godt rustet for fremtiden
At de i tillegg har fått Kia inn her på avdeling Ringerike, gjør Bertel O. Steen Ringerike godt rustet for fremtiden.

  

– Vi har et fantastisk bilår totalt sett, så langt, og vi har tro på at den bølgen fortsetter videre inn i 2021 for oss som lokal forhandler her på Ringerike, smiler Fredrik.  


Bertel O. Steen Ringerike med Fredrik i spissen, brenner for å støtte Ringerikes lokalsamfunn, og gir tilbake gjennom gode samarbeid og donasjoner til veldedige formål.  


– Vi har inngått et samarbeid med den lokale hockeyforeningensom gjør et fantastisk arbeid for de unge. Vi er opptatt av fokuset på de unge, men vi har også inngått et samarbeid med en frivillighetsorganisasjon som tar med eldre uten tilbud ut på utflukter for å skape opplevelser. Vi overleverte en EQV til dem med skriften «eldre kjører el», som de nå bruker som transportmiddel. Vi bidro med det vi kan best – nemlig BIL! Hvis alle kan bry seg litt, så blir det veldig bra, avslutter en ydmyk plassjef 

Les mer...

2021-06-01 16.15

stedarkitektur3

Arkitektkontor i Skien løser arkitektoniske utfordringer med en kreativ tilnærming

Artikkel STED Arkitektur består av fagkyndige arkitekter med lang og variert erfaring, som løser utfordringer på en kreativ og nyskapende måte. – Kreativitet er en stor del av faget vårt, konstaterer daglig leder...
bilskadekvinesdal1

Profesjonell og rask bilskadehåndtering hos godkjent skadeverksted i Kvinesdal

Artikkel Bilskade Kvinesdal er utstyrt med moderne teknologi for å håndtere alle typer karosseri- og chassis-skader. For forsikringsselskaper utfører bilskadeverkstedet ulike reparasjoner og utskiftninger av bilglass,...
Til hjemmesiden

    Kontaktinformasjon

    93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

    Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

    Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

    sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

    Digitale møter: Tips for nybegynnere

    Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

    article1

    Beste stedene å campe i Norge

    Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

    Arkiv