191022w1191022w2191022w2191022w3191022w4

Kan lindre alt fra hudproblemer til ømme muskler

Utrolig Universalsalve ble utviklet for over 35 år siden, av en dansk tanntekniker som ønsket å bidra til å redusere sår, kløe, spenninger og soppdannelser i kjevekammen og resten av munnen som tannproteser har en tendens til å gjøre. Den skulle også vise seg å ha andre bruksområder.

Michael Jacobsen fra Horten, jobbet tidligere i dental bransjen som selger av mange ulike produkter. Etter over 20 år i bransjen var det særlig ett produkt som stakk seg ut. En salve utviklet at en dansk tanntekniker som viste seg å ha skjulte egenskaper. I 1998 utførte Dansk Teknologisk Institutt en mikrobiologisk test av salven.


– Testen viste at den er sterkt bakteriehemmende og soppdrepende, sier Jacobsen.


Da han forlot dental bransjen, og tok med seg kun dette ene produktet videre.


– Etter å ha avsluttet i dental bransjen, satte jeg meg ned med salven foran meg og planla hvordan salven skulle presenteres ut i det norske markedet. Det skjedde for 9 år siden, da startet jeg Nesco International AS.


Basert på kundeerfaring
Første punkt på agendaen var hvordan skal man markedsføre et så allsidige produkt til alle. – Jacobsen ville at navnet skulle reflektere salvens overraskende mange bruksområder og effekt - og ikke minst at det skulle være enkelt å kommunisere.


– Navnet forteller om folks reaksjon når de prøver salven for første gang – helt utrolig!


Kunder gir tilbakemeldinger på Utrolig universalsalvens Facebook og hjemmeside som vitner om utallige bruksområder, og stadig flere blir oppdaget. Lindring av hudproblemer som insektsstikk, tørr og sprukken hud, lett psoriasis, lett eksem, kviser, svie og kløe, i tillegg til lindring av ømme muskler og ledd, skrubbsår og gnagsår og mot blemmer og sår i munnen.


– Vi baserer oss kun på kundeerfaring og folk er utrolig rause i sine erfaringer og anbefalinger, sier Ann-Christin som jobber med kundeservice.


Ann-Christinforteller selv at etter å ha fått leddgikt, og har blitt behandlet med cellegift i flere år har hatt utrolig lindring av smerter ved bruk av Utrolig salven.


Jeg begynte å smøre med Utrolig salven på de store leddene der smerten er mest intens og det hjelper mye med smertene og stivheten, sier hun.

Ikke et legemiddel
Utrolig universalsalve er fremstilt av naturlige planteoljer, eteriske oljer og inneholder ingen parabener, fargestoffer eller konserveringsmiddel og er ikke testet på dyr. Basen er vaselin som danner en barriere, og det er nå kommet en ny søstersalve med samme innholdsliste pluss litt ekstra.


– Salven Naturlig er den samme kjente gode blandingen av naturlige planteoljer, eteriske oljer som i Utrolig, men har en annen type base med Sheabutter, Vitamin E som gir en effektiv beskyttelse på huden og naturlig Vitamin A. Denne salven passer bedre for større hudområder. 


Nesco International AS har tatt konseptet videre og har blant annet utviklet en vegansk hudpleieserie. Jacobsen forteller at han i dag har den originale sorte peel-off masken i tillegg til flere peel-off masker i Decrusto serien.


– Den nye produktserien Decrusto, som betyr peel-off på latinsk, har en helt unik sammensetning av næringsstoffer, b.l.a. i Blue Gel serum hvor Jacobsen har tatt i bruk unike sammensetninger av ingredienser som du ikke finner lignende til i hele verden. Denne serien er grensesprengende innenfor hudpleie. Vi  jobber nå systematisk med å komme oss inn på det europeiske markedet og gleder oss til å ta avleggeren til suksessen Utrolig videre, sier han.


Jungeltelegraf som reklamekanal
Å bygge sten for sten har vært Jacobsens filosofi. Fra å selge en liten kartong med Utrolig salve i starten til i dag å ha solgt over en halv million krukker. Han satset på venninnepraten over hekken der bestemor anbefalte Utrolig mot vepsestikk til naboen. Jungeltelegrafkonseptet viste seg å være den riktige metoden.


– Jeg ønsker ikke å være en selger som presser produkter på folk og sier at jaja det funker. Mitt ønske var at produktet skulle spre seg selv. Jeg begynte med mine nærmeste, og de spredte det til sine venner igjen når de hadde en god opplevelse, sier han.


– Etter mange års intens jobbing kom fotterapeuter, fotpleiere, helsekostbutikker og så kom kjedene som ønsket og forhandle salven. I dag selger vi Utrolig universalsalve til blant annet Life, Sunkost, Enklere Liv og Banda.

– Jeg kan takke min nærmeste familie og ansatte for at de har vært utholdende i denne prosessen.  Det har vært en systematisk og tøff jobb, det er mange som har ment mye.  Men, jeg er stolt og ydmyk over alle de gode tilbakemeldinger vi har fått fra kunder som har bidratt til at Utrolig Universalsalven er der den er i dag, smiler Jacobsen.


191022w4 

Les mer...

2019-02-07 09.45

Shyer3

Øker sikkerhetsnivået med uproblematiske IT-tjenester

Artikkel Med en personlig vri på tradisjonelle IT-tjenester, skiller IT-leverandøren Shyer seg ut ved å tilby en effektiv brukeropplevelse – med IT-løsninger som ikke bare løser umiddelbare utfordringer for sine...
aritma3

Fra Telepay til ISO 20022: Dette er løsningen for en sømløs overgang

Artikkel Aritma AS er en betydelig aktør innen finansiell infrastruktur. Aritma tar seg av datakonverteringen og gjør betalingsprosessen mer forutsigbar og smidig for bedrifter i møte med bankenes overgang fra...

  Kontaktinformasjon

  hytte

  Utnytt din gamle hyttes potensiale

  Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

  hellofresh

  Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

  For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

  93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

  Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

  Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

  Arkiv