rcaentreprenor4rcaentreprenor2rcaentreprenor1rcaentreprenor3rcaentreprenor5rcaentreprenor9rcaentreprenor8rcaentreprenor7rcaentreprenor6

Denne entreprenøren utfører oppdrag med perfeksjonisme og presisjon

RCA Entreprenør, eies og drives av perfeksjonisten Knut Ragnhildsløkken, og han gir seg ikke før sluttresultatet er helt perfekt! – Vi tar ingen snarveier, og vi gjør det ordentlig.

Mottoet til gründer, eier og daglig leder Knut Ragnhildsløkken, er «alltid gjør en god jobb». Det har han kommet langt med, og for entreprenørbedriften RCA Entreprenør, er perfeksjonisme en forutsetning når de er ute på oppdrag.  – Vi gjør en god jobb, og vi utfører jobben etter avtale. Vi tar ingen snarveier, og vi gjør det ordentlig, for jeg liker ikke å gå fra noe halvferdig, understreker den selverklærte perfeksjonisten. 


Et kvalitetsstempel 
Han forteller at de nylig hadde en privatjobb for en kunde, der de skulle sette opp en mur utenfor huset. Men muren fikk en litt skjev vinkel i forhold til huset, på grunn av kommunikasjonsproblemer mellom Knut og en innleid arbeider som ikke var så god i det norske språket. 


– Så da tok vi det på min kappe, rev hele muren og gjorde den om igjen, fordi jeg ikke var fornøyd med den. Om jeg ikke vil ha den selv, så vil jeg ikke at en kunde skal ha den heller, poengterer han.  


Videre anser Knut at hans perfeksjonisme er et kvalitetsstempel, og at det er en styrke å innrømme og rette opp i sine feil.    


– Jeg har ikke lyst til å gå ifra en dårlig jobb og si at: «her har mitt firma vært». Da kommer det andre i etterkant som ser det og sier: «jøss, hvem har gjort denne jobben?» Derfor tar jeg det heller på min kappe, for jeg mener det er «fair play».  


I tillegg til å være daglig leder, er Knut også styreleder for RCA Entreprenør. Han startet det som et enkeltmannsforetak, med en gravemaskin og en lastebil. Til å begynne med drev firmaet med vedproduksjon på vinteren og våren, og graveoppdrag på sommeren. I fjor ble han tilbudt flere kontrakter på brøyting via Vaktmesterkompaniet, og han startet opp igjen aksjeselskapet til RCA Entreprenør etter en pause fra jobb.  


– Siden den gang har det vært mye jobb! Dette er ikke en 7 til 16-jobb, det er en 24/7-jobb, innrømmer han med glimt i øyet.  
Flere bein å stå på 
I dag teller entreprenørfirmaet 11 fast ansatte, og per i dag benytter Knut seg kun av norsk arbeidskraft i firmaet.  


– Det er et bevisst valg, for de må skjønne språket slik at det ikke skal bli misforståelser. Det er veldig fort gjort å misforstå, og da blir det mange reklamasjoner. Så derfor har jeg valgt å ansette folk som kan norske språket godt, forklarer Knut.  


RCA Entreprenør har fått mange positive tilbakemeldinger fra privat- og proffkunder i Oslo og Viken, som er deres nedslagsfelt. De utfører så mangt av jobber, deriblant utgraving av kjellere og dreneringsoppdrag, og de har dessuten flere bein å stå på med både faste entreprenører og strøjobber innen privatmarkedet. 70 prosent av kundeporteføljen består av store entreprenører som de jobber under, mens de har rundt 30 prosent privatkunder. 


– Ellers jobber vi mye som underleverandør for Mesta Entreprenør, og for Vaktmesterkompaniet og andre entreprenører. Vi har mest store entreprenører, men vi har en del privat som vi tar selv, siden jeg vil ha en buffer hvis det plutselig ikke finnes jobber. Da slipper jeg disse døperiodene, og har alltid jobb, smiler han.   Store ambisjoner 
Til sin hjelp har Knut en ansatt som hjelper ham med å prise jobbene og følge opp når Knut er ute på oppdrag – som en altmuligmann i bedriften dersom noen er syke. 


– Jeg stepper inn når det trengs, for hvis ikke så stopper alt opp, og det går ikke, sier han. 


Knut har store ambisjoner om å bli enda større med tiden, samtidig som han ikke vil at RCA Entreprenør skal bli for store på kort tid.  


– Jeg føler vi er på riktig spor nå og at jeg kan bygge opp noe som blir enda større. Det er det som er tanken min; å fortsette å vokse i det sporet vi er nå.  


Avslutningsvis vil Knut gjerne dele et godt tips med leserne i privatmarkedet: 


– Det er en veldig stor fordel å drenere om vinteren, og det bør man benytte seg mye mer av! Da er det frost i bakken, og det er positivt, for da ødelegger man minst mulig av hagen. Det er ikke noe problem å utføre gravearbeider om vinteren, for vi har maskiner for å komme oss igjennom frosten, i tillegg til at det er et mildere klima på Østlandet enn for noen år siden. Så det er noe for alle å tenke på, avslutter han med et smil.  Les mer...

2022-02-01 13.00

sorbetong1

Tillit og samarbeid i fokus for nystartet betongfirma på Sørlandet

Artikkel Sør Betong AS, er et nyetablert betongfirma som er lokalisert i Farsund og drives av to pålitelige håndverkere som setter kvalitet foran kvantitet.
bilskadekvinesdal1

Profesjonell og rask bilskadehåndtering hos godkjent skadeverksted i Kvinesdal

Artikkel Bilskade Kvinesdal er utstyrt med moderne teknologi for å håndtere alle typer karosseri- og chassis-skader. For forsikringsselskaper utfører bilskadeverkstedet ulike reparasjoner og utskiftninger av bilglass,...
Til hjemmesiden

  Kontaktinformasjon

  • RCA ENTREPRENØR
  • Mail
  • Hjemmeside
  • Telefon:
   97 86 66 66
  • Adresse:
   Lørenveien 35, 0585 OSLO
  compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

  Farvel til tradisjonell leksehjelp?

  Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

  hytte

  Utnytt din gamle hyttes potensiale

  Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

  93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

  Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

  Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

  Arkiv